pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ می گم طفلی هر کی که اسمش دنیاست هر کی از راه می رسه هر بدوبیراهی می خواد به این دنیا می گه خسته شدم از این دنیا بیخیال دنیا تف به این دنیا طفلی دنیا:there: ولی اگه در تو ای دنیا دلدار من باشه من دوستت دارم 20 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۰ امروز ما در اوج نوشتن بودیم و برای داستان عاشقانه یمان داشتیم کلی احساسات لطیف به کار می بردیم کــه... ناگهـان! صدای مادر گرامی،ما را از اوج آسمان به زمین انداخت! برای چند لحظه ای نمی دانستیم که چه هستیم و کجا هستیم! باید به تمام مادران و پدران عزیز، اعلام کرد که در زمانی که امری با فرزندانتان دارید به اتاق آن ها مراجعه کنید! لطفاً آرامش خود را حفظ کنید و آهسته تر فریاد بزنید! با تشکــر! ( یک فرزند دچار سانحه شده! ) 12 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ چقدر بده قضاوت های اشتباه. چقدر بده قضاوت هایی که فقط رو حساب دوستی و براساس حرفهای دوستمون انجام میشه. چرا باید هر چیزی رو با دیده منفی نگاه کرد؟ چقدر حس بدیه وقتی به خاطر یه قضاوت و برداشت اشتباه، بهمون به دید منفی نگاه بشه و بدتر از اون اینکه اون عینک بدبینی رو چشم طرف بمونه و تمام کارهامون با همون عینک دیده بشه. عینک هایی که از جنس فولادن و شکسته هم نمیشن. 19 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ دیدیدیدینگگگگگگ دیدیدیدینگگگگگ! -بله؟ -سلام بزغاله!!! ینی مادرتُ . . .! خواهرتُ . . .! - جاااااان!؟ خب چرااا؟؟ چی شده!!؟ -لعنتی دلم برات یه ذره شدهههههه . کجاییییی؟ یه خبر نمیگیرییی . -(توو دلم: . . . .) آهان! خب خونمم دیگه . مگه جاییم میرم من!؟ - آره میدونم بابا. راستی حسین یه زحمتی برات داشتم . . . 14 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ وقتی دلت خیلی میگیره یا از همه دلخوری باید همه چیز فراموش کنی باید یه میتینگ بذاری و رودررو و با صداقت تمام همه حرفاتو برنی بعد میبینی که خیلی چیزا عوض میشه 10 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ چقدر بده همه چیو برای خودمون بخواییم ! حتی من حتی تو ! یه کم از اون وقتی که برای گفتن بدی های بقیه میذاری برای فکر کردن به خودتو کارات بذاری دنیا خیلی بهتر از این میشد ! حتی من حتی تو ! 13 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ فک کنم خودم با دست خودم ؛ خودم و به خاک سیاه نشوندم .... مخصوصا پل ها رو خراب کردم که نتونم برت گردونم ... برو دیگه تند تند برو تا پشیمون نشدم 12 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ خدایا ، یه نگاهی هم به طرف ما کن ، یه نگاهی به دل شکسته ام و اشک های چشمم ، خدایا ، تو خودت بهتر می دونی جزای دل شکستن چیست ، پس من کسی که دلم را شکسته به تو می سپارم ، فقط فکر تکه های این دل ما رو هم بکن که با هیچ چسبی به هم وصل نمی شوند ! 9 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ جالبه که هر چی می دویم به هیچ چیز نمیرسیم..... سیاست جالبی است دکترین چرچیل..... ایرانی بدود به دنبال یک لقمه نان.... و عرب در ناز و نعمت..... تا بتوانی بر سر این دو فرمانروایی کنی..... یا علی (ع) جایت خالی است که ببینی چه میکنند با ملت و هر آنچه به صرف است خوب و هر آنچه به صرف نیست بد می نامند.... دوستی آرام در گوشم گفت: ما به دنیا نیامده ایم تا زندگی کنیم.... به دنیا آمده ایم تا کار کنیم و زندگی را برای کار داشته باشیم.... اصلاً نباید زندگی کنی... تنها باید مثله کارگری بی مزد زحمت بکشی و در آخر هم که عمرت تمام شد هیچ نداری و داشته هایت نیز هیچ است..... جالب است آنچه داری از آن تو نباید باشد و باید همواره از داشته هایت با اسامی مختلف ببخشی ولی هرگز گردش این بخشش ها به تو نخواهد رسید.... تو محکومی به ذلت زندگی و محکومی به زندگی کارگری و کاگری برای ........... و چقدر سخت است که آنچه که میخواهی بگویی را................................... و این است آنچه که یک ایرانی دارد...... 12 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ امروز یه عالمه انرژی داشتم... از صبح به همه ی نگاه های معنی دار آدما خندیدم... دلم گرفت از رفتارشون اما بازم لبخند زدم... سعی کردم دنیای رنگ و رو رفته شونو زنگ بزنم...اونم شاد شاد... الان ازون همه انرژی دیگه هیچی واسم نمونده... اما خوشحالم در کمال تعجب... 8 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ ملت میرن apple میخرن بخاطر mac یارو رفته apple خریده روش 7 نصب کرده!!! یکی نیس بگه پولت زیادی کرده بود که بری اپل رو به لگن تبدیل کنی!؟ 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ نمی دونم بخندم یا گریه کنم...دوستون دارم 13 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ انصافا بعضیا خیلی آدمای بیخودی هستن! کاش میشد به خودشونم گفت... 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ تیکه اول شعر خودمه خدایا من دلم تنگ است دلی بشکسته خون رنگ است کزین عشقی که نیمش نام نیم ننگ است! خدایا من دلم تنگ است که اورا چون دلی سنگ است... ادامه داره ولی... 11 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ یادش بخیر قدیما میومدیم نواندیشان از هر رنگی یه کاربر آنلاین بود. چقدر غم انگیز شده فضای اینجا 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ اسمان [/url]دلم برایت انقدر تنگ میشود که اغوشم برایش کهکشان است همه دلشون گرفته 11 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ حوصله نداشتما.. ولی خب مهمون اومد مجبور شدم واسه جلوگیری ازغصه خورن پاشم برقصم ... ااونم نه ی ذره که ... 1 عالمه ...:w74: نفس ندارما ولی روم زیاده پام درد میکنه :w821: بی جنبگی هم عالمی داره 11 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ یه موقع هایی کم میارم . یه مدت که میگذره میبینم که بیشتر کم اوردم وقتی دیگه خیلی کم میارم و طاقتم تموم میشه اون موقس که ریست میکنم کلا فراموش میکنم یهو شاد شاد میشم اصا دیگه به موضوعهای منفی فکرم نمیکنم این تنها راه رهایی از غمهاس کاشکه یه راه دیگه هم وجود داشت کاش یکی بیاد یه راه دیگه بگه بگه ... ... ... ... اگه کسی چیزی نگفت شما هم کار منو بکنید. جواب میده 14 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ اینجا جای گفتگو نیست اما منم با مشکلام همین کارو میکنم و دارم الانم انجام میدم چی بهش میگن میزنم توی فاز دیگه و یجوری برخورد میکنم که هیشکی نمیفهمه که حتی یه ذره مشکل دارم... اما بعضی وقتا میبینم دارم فقط خودمو گول میزنم ... در هر صورت آره برای یه بازه زمانی کوتاهی جواب میده 6 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۰ کاش میشد 20 سال دیگمو میدیدم...و بعد اگه باز هم همه چیز برام مسخره بود و باز هم بعد از هر کار موفقیت آمیزی که انجام دادم بگم(( خوب که چی بشه؟))...یه فکری برا خودم بکنم...کاش میشد یه جوری کاتش کرد که آب از آب تکون نخوره.... 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده