* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ رفتن بهانه نمی خواهد، بهانه های ماندن كه تمام شود كافیست . . . ! لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ برم ؟ برم زیر آسمون روسری مو وردارم؟ موهامو افشون بکنم؟برم ؟ برم زیر آسمون روسری مو وردارم؟ موهامو افشون بکنم؟ 10 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ در عجبم ... چرا وقتی من خوشحالم همه ناراحتن ؟ :JC_thinking: حتی آسمونم بعد از عمری امروز یادش میفته باید بباره !!! :ydm47612zsesgift969 9 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ خدایا عاقبت هممون رو بخیر کن :icon_razz: 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ منم دلم بارون میخواد خوب 5 لینک به دیدگاه
JMSBeta 548 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ از بس دلم برا رفیقایی که جونمون برا هم در میرفت تنگ شد که دیگه دلم براشون تنگ نمیشه ، کسی رو سراغ دارین سنگ بخره؟ 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ بدترین حالت اینه که دلت تنگ باشه برای یه چیزی یا یه کسی و بغصتو قورت بدی ...با صدای لرزون بگی...نه خوبم...چیزیم نیست 16 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ من نمیدونم چرا رفتار دوستانه ادما نمودارش این مدلیه یک روز نمودار در راستای محور مهر و محبت به بینهایت میل میکنه ،فرداش محور با صفر طلاقی می کنه . به قول خارجیا ادم confused میشه . 13 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ نیومد نیومد وقتی اومد دیگه بند نیومد.. مثل بغض من که گاهی نمیترکه نمیترکه وقتی میترکه دیگه بند نمیاد... 9 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ ساعت 3:41 دقیقه ی صبح و من هنوز بیدارم،دارم کار میکنم ساعت 8 صبحم کلاس دارم،خوابمم میاد خدایا میشه کمکم کنی زودتر تموم بشه؟.... 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ الان ساعت حدود شش و نیم صبح/ دلم یه فنجون قهوه می خواد 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ دقت كه مي كنم مي بينم اينجا گاهي تبديل ميشه به مكاني براي زدن حرف هايي كه به در بگوييم تا شايد ديوار بشنود! پس بياييم همه با هم ديوار هاي شنوايي باشيم ورودي ها هر چه بود هرچقدر هم تلخ و منفي ما فقط مثبت بشنويم! 15 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ زین پس خودم رو سخت سانسور می کنم! من هیج وقت با کسی دشمنی نداشتم و نخواهم داشت! 8 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ دوستت دارم اگه تو نبودی شاید من حالا حالا ها خوب نمیشدم. شاید این بی حس و حالی ، حالا حالاها دووم داشت. شلغم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 11 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ اینخده خوشحالم که دارم بال در میارم.... بدون اینکه ر ِد بول خورده باشم:biggrin: یه خبر خوب بهم دادن 8 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ سوپرایز یعنی یه نفر که تصورشم نمیکردی ، تولدت رو یادش باشه ... :2eaoapgxehimkak1y7e :2eaoapgxehimkak1y7e :2eaoapgxehimkak1y7e 14 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ بعضی از حماقتا هستن توی زندگی که اجتناب ناپذیرن! مثل دو ساعت پیاده روی توی بارون بدون چتر! میدونم که به سرماخوردگی و سینه پهلو میرسه کارم ولی نتونستم از لذتش بگذرم 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ من آنم كه رستم بود پهلوان من آنم كه شيران بجايم ژيان من آنم كه سي سال بس خفته ام به گرماي سر، بالشم پخته ام 9 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ دیشب دلم یهو کودتا کرد .... تو را میخواست!!! دوره ی دموکراسی هم به سر آمده سرکوبش کردم.!! 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده