.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ 1وقتایی که فکر میکنم میبینم آدما چه راحت زیر همه قول هاشون میزنن... چه راحت یهو بیخیال همه چیز میشن... یا شایدم بیخیال تو میشن که 1روزی تمام خیالشون بودی... یا باز هم شاید اونا همه خیال ما بودن... چجور میشه که ما اونا رو فراموش نمیکنیم و اونا ذهنشون رو دیلیت میکنن... چجور میشه که ما خواب به چشممون نمیاد و اونا میگیرن تخت میخوابن... چجور میشه 1 لبخند ساده رو دیگه نمیتونی بزنی و اونا قهقهه میزنن... الان که فکر میکنم میگم حتما اصلا ما خیالشون نبودیم... 14 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ این روزها.................تلخ شده ام.................چرایش را نمی دانم....... شاید...... این روزها ........آرزویم شده است : ای کاش یک فنجان چای بودم تا بلکه......شاید......یک نفر به هوای جرعه ای هم که شده..........حتی برای زدودن خستگی از پیکر خودش ........نه .....نه حتی برای من ............یک حبه قند........ چند قاشق شکر.......یک تکه شکلات........ اما...... مگر کسی چای سرد هم دوست دارد.....!؟ 14 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ نمیدونم گویا خوشی به من نیومده..... خسته شدم ازین همه بدبیاری خدا داری میبینی؟ میبینی؟ چی بودم، چی شدم؟ خدا دیدی؟ چرا نگام نمیکنی؟ چرا؟ چرا صدامو نمیشنوی؟ چرا ؟ مگه من چیکار کردم؟ چرا هوامو نداری؟ خدا دارم میمیرما، چرا نگام نمیکنی اخه؟ بابا منم، صبا. خدا نگام کن 14 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ گلوم میسوزه...... هی به خودم می گم: از بس دیشب سوت و جیق زدی و رقصیدی صدات گرفته.... اما بدن درد چی؟ اونام مال رقصه.... ( کمیته ی خود تلقینی ضد سرما خوردگی) 19 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ يكي از قسمتها دوره اموزشي ايمني امسال مربوط به علايم اختصاري و يكي از موردهاي اختصاري مربوط به پيام كشتي هاي دريايي بود كشتي ها وقتي در شرايط خطرناك و غرق شدن قرار ميگرند پيام "" May day" به همه كشتي هاي ديگه مي فرستند اين يعني كمك كه مخفف جمله " ???may i have one day " "مي تونم يه روز داشته باشم " يك روز ديگه يك روز ديگه .. براي زندگي . يه روز فقط please 20 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ خداحافظ.... کلمه ای بود که میدانست ازش متنفرم اما وقتی میخواست حرصم بده آخر اس ام اس هاش میفرستاد... خداحـــــــــــــــــافظ...... 13 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ گفتم کم رنگ میشم نه انقد دیگه دلم نت میخوادددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد وخت ندارم 7 لینک به دیدگاه
millan 1272 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ وقتی میگویم : برایم دعا کن... یعنی کم اورده ام یعنی دیگر کاری از دست خودم برای خودم بر نمی اید... 14 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ ایوان مان دیگر از سر و صدای جوجه پرستو ها خالی ست همه شان بزرگ شدند رفتند پی زندگی شان... من برای تو همان کنج دیوار بودم که بزرگ شدندت را نظاره می کرد و رفتن ـت را من بعد از تو ✘ همان پنجره ام که آمدن را انتظار می کشد امدن بهاری را که پسِ زمستانی نیامده خواهد آمد... مثل همان میخ روی دیوار که دیده نمیشود اما اگر نباشد قاب عکس هم نیست وجود من ¿¡ برای تو ... ❝❞ 17 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ هیچ وقت فکر نمیکردم بتونم انقد رک حرفامو بزنم.. حرف زدن برای من اصولا کار سختیه.. دیشب هرچی تو دلم بود رو گفتم.. ینی هیجی نذاشتم بمونه توش..اصن الان که فک میکنم خودم تعجب میکنم.. ولی کلا حس خوبی دارم... دیگه چیز ناگفته ای نیس که بخواد اذیتم کنه.. خلاااااااصصصص... 23 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ دلت را خوش نکــــــن به این "دوستت دارم" ها !! تمـــــامشان تاریخ مصــــــرف دارند... 15 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ آآآآآآآآآآآی خدا دوستت دارررم خدایا عاااااااااااااااااااااششششششششششششقتمممممممممممممممممممممممممممممم:w31: قربونت برم که اییییییینقده هوامو داشتی و داریییییییییییییییی:aghosh::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 13 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ سر درد لعنتی... تو این شرایط فقط تو رو کم داشتم... چرا دیگه قرص برام اثر نداره... لعنتی ها 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ خیلی بده که حرفات رو از روی صداقت بزنی...بعد طرف بگه: چرا همه چی رو لو می دی در مورد خودت و سیاست نداری ....و بعد از همه ی اینها جا بزاره بره! 15 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ امروز در روزنامه جمله ای با این مضمون رو خوندم خیلی بدلم نشست:اگر هیچ راهی وجود نداشت چجوری در دل سنگ تونل زدن پس؟ 19 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ سوژه دارم اساس چند ماه پیش آزمون استخدامی دادم قابل توجه بیکارا، 40 تومنم هزینه ثبتنام دادیم:icon_pf (34): حالا گفتن بیاین پولاتونو بگیرین که استخدامی در کار نیست اینم از ... 9 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ این غده های اشکی چشممو باید ببرم نشون یه دکتر درس حسابی بدم! فک کنم پرکاری گرفتن! 18 لینک به دیدگاه
محسن........ 76 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ وقتی که ارزشا عوض بشن ...عوضی ها با ارزش میشن.. 14 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۱ اینترنت خیلی خطرناک شده... باید مواظب نقابدار ها بود..! .. 25 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده