shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ بد دوره ای شده بچه ها رو دیگه نمیشه جمع کرد از پرویی... 19 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ آخ جون دوباره پاییز میاد ... هوای ابری ، بارون ، انــــــــــــــــار . . . پاییز زودتر بیا ببینیم سیب زندگی ما چه چرخی میزنه. 25 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ رفتم چشم پزشکی برا تمدید گواهینامه طرف میگه یه بشین پاشو نشستم و پاشدم بععد برا هر چشمم 4 تا شکلک بالا پایین کرده میگه میشه 11500 دادم میگه به سلامت 12 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ عجب .... تو هم رفتی ... سفرت سلامت 8 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ دل آدما مثل ظرف چینیه مراقب باش که دل کسی رو نشکنی چون اگر شکست ، تازه اگر بتونی تمام ذره هاش رو جمع کنی و بند بزنی باز هم حکم چینی شکسته رو داره ؛ هیچ وقت مثل روز اولش نمی شه و کارایی و روز اولش رو نخواهد داشت ....... 12 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ این جمله رو چند وقت پیش یه جا دیدم بنظرم خیلی جالب اومد من چک نویس احساسات تو نیستم، دوستت دارم هایت را جای دیگری تمرین کن... 26 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ دلم گرفته برایم دست تکان بده... خداحافظ ! 16 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ درود بر شرف و غیرت این بچه های معلول و جانباز که همت و عرضه اونای 100000000 برابر ادم های سالم هستش واقعا گل کاتشید هر چند رسانه م ل ی شما رو جز سر شماری قبول نداره و مسابقاتتون رو نشون نمیده :icon_pf (34): 9 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ داره بارون میاد , بوی خاک همه جا رو پر کرده... 14 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ گاهی حس میکنم آدما تا کی تا چن سالگی باید خودشونو اثبات کنن. خیلی از ماها همش در حال اثبات خودمون به بقیه ایم. یعنی مجبورمون می کنن که این طور باشیم. سخته مدام بخوای خواهریتو، برادریتو، دوستیتو و ... به بقیه ثابت کنی. اذیت کنندست مدام امتحان پس دادن ! 24 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ زندگی کردن هنر نیست.... با عقل و روانِ سالم زندگی کردنه که از تو هنرمند میسازه 15 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ بیشتر از یه ساله منتظر استخدامی شهرداریهاییم!!! هنوز به استان ما نرسیده پرانتز باز، من هیچوقت دلمو به این استخدامیها خوش نکردم، پرانتز بسته دیروز یکی از اون مفلوکای دانشگارو دیدم، 9ترم طول کشید لیسانسشو بگیره مارفتیم ادامه دادیم خیر سرمون الان استخدام رسمیه شهرداری شده!!!! فردا یه پولی از ما میگیرن آزمون بدیم خانم داره حقوقشو میگیره!!! ... به این ... 19 لینک به دیدگاه
ya~ya 820 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ آی آدمها آی آدمها ، که بر ساحل نشسته شاد و خندانيد ، يک نفر در آب دارد میسپارد جان يک نفر دارد که دست و پای دائم میزند روی ِ اين دريای ِ تند و تيره و سنگين که میدانيد ، آن زمان که مست هستيد از خيال ِ دست يابيدن به دشمن ، آن زمان که پيش ِ خود بيهوده پنداريد که گرفتستيد دست ِ ناتوان را تا توانائی ِ بهتر را پديد آريد ، آن زمان که تنگ میبنديد بر کمرهاتان کمربند ... در چه هنگامی بگويم ؟ يک نفر در آب دارد میکند بيهوده جان ، قربان . آی آدمها که بر ساحل بساط ِ دلگشا داريد ، نان به سفره جامه تان بر تن ، يک نفر در آب میخواند شما را موج ِ سنگين را به دست ِ خسته میکوبد ، باز میدارد دهان با چشم ِ از وحشت دريده سايههاتان را ز راه ِ دور ديده ، آب را بلعيده در گود ِ کبود و هر زمان بيتابیاش افزون . میکند زين آبها بيرون گاه سر ، گه پا ، آی آدمها ! او ز راه ِ مرگ اين کهنه جهان را بازمیپايد ، میزند فرياد و امّيد ِ کمک دارد . آی آدمها که روی ِ ساحل ِ آرام در کار ِ تماشائيد ! موج میکوبد به روی ِ ساحل ِ خاموش ، پخش میگردد چنان مستی به جای افتاده . بس مدهوش میرود ، نعرهزنان اين بانگ باز از دور میآيد ، آی آدمها ! و صدای ِ باد هر دم دلگزاتر ، در صدای ِ باد بانگ ِ او رهاتر ، از ميان ِ آبهای ِ دور و نزديک باز در گوش اين نداها ، آی آدمها ! 9 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ دلم تنگ شده خیلی خدا پس عدالتت کو ؟ 12 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ زندگی این روزای من پر از دغدغه های سیاه و سفید شده یه کم مرخصی لازم دارم خدا جونم ... میشه برگه مرخصیمو امضاء کنی ... ؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ ای کاش ..... ای کاش..... همش ای کاش...... 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ چقدر دوري سخته!:icon_pf (34): من اومدم... 10 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ زمونه ای شده که اگه برا عشقت کوهم بکنی نمیزارن به پای عاشق بودنت میزارن به پای کنه بودنت. 19 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ دلــــم میخواد برم یه جای دور.....یه جای خیلــــــــــــــی خیلــــــــــــــی دور با یه عالمه کتــــــــــــاب و یه بیل واسه دفن خاطرات تلخم دلم برای خودم تنگ شده میخــــــوام دوباره خودمـــــــــو پیـــــدا کنــــــــم 21 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده