shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ * یه دوست خوب! * امروز دوستی پیدا کردم که منو خوشحال می کنه و من خیلی خوشحالم که اون خوشحالم میکنه چون این خیلی مهمه اگه من خوشحال بشم همسایه های من هم خوشحال می شن خانواده ام همکارام و مردمی که هر روز می بینم اونا اگه خوشحال بشن خب، خیلی های دیگه هم خوشحال می شن اینجوری شاید حال دنیا یه کم بهتر بشه پس چه خوبه که دوستی پیدا کردم که منو خوشحال می کنه. شل سیلور استاین :) 9 لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ می دونی چیه ؟! تازگی ها به این نتیجه رسیدم که هر چی کمتر بدونی، بی خیال تر باشی و یا بی هنرتر، راحت تر هم زندگی می کنی و زندگی هم مثل آب خوردن باهات راه میاد مثلا اگر رانندگی بلد نباشی کسی هم ازت توقع نداره که اگر راننده احساس خستگی کرد تو رو بنشونن پشت فرمون و 8 ساعت چشمت میخ بشه به یه جاده مزخرف توی این گرما یا اگه آشپزی بلد نباشی کسی هم تعریف از دست پختت نمی کنه که هر جا هم رفتی همه به بهانه این که می خوان از دست پخت تو امتحان کنن مجبور بشی یه نصفه روز پای گاز بایستی حالا من نمونه های خیلی پیش پا افتاده اش رو گفتم خودت تا آخر خط رو حساب کن دیگه خب اگر خیلی کارا رو بلد نباشی کسی هم ازت توقع نداره دیگه تازه خدا هم برات سفارشی حساب می کنه و فکر این رو می کنه که این بنده من دست و پا نداره اگه من پشتش رو خالی کنم با مخ می خوره زمین پس به فرشته هاش می سپاره که هوای این یکی رو بیشتر داشته باشین 7 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ فکر کنم دچار وسواس شدم تازگی ها روزی چند بار تالار و چک میکنم چیزی جا به جا نباشه تازگیا تالارای دیگه رو هم میگردم اگه چیزی اشتباها اونجاس بیارم تالار خودم سر جاش میرم خونه دقیقا چند بار برناممو مینویسم باز چند دقیقه بعد بلند از حفظ برنامه رو میگم بعد باز دلم اروم نمیشه جلو نوشته هام توضیح میذارم با اینکه منشی برناممو میده بهم هر روز مقاله رو چند بار میخونم ترجمم و چند بار چک میکنم . مخصوصا معنی هر کلمه رو مدام چک میکنم معنیش درست باشه تو اداره چند بار کارتابلمو چک میکنم چند بار هر سوالی و میپرسم چند بار دزدگیر ومیزنم چند بار در خونه رو قفل میکنم و چکش میکنم نمیدونم مال پیری این شک یا واقعا دارم مریض میشم اعصابم خورد داره میشه دیگه نه به خیالی قدیم نه به حرص و جوش اخیر دارم دیوونه میشم یعنی ؟ جدیا 8 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ شنبه، یکشنبه، دوشنبه در اعتراض به گرانی و تورم نان و شیر خریداری نمی کنیم. فقط سه روز با هم متحد باشیم. برای کمک به هموطنان کم درآمد و آسیب پذیرمان. لطفا اطلاع رسانی کن هموطن... 11 لینک به دیدگاه
شاران 768 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ در ازاش امروز و فردا حجوم می بریم به نانوایی ها و سوپر ها که ذخیره اون 3 روز نداشتن و رو کرده باشیم .... بلاخره آدمه دیگه نمی تونه گرسنه بمونه یا سلامتیش رو به خطر بندازه دیگه اگه ایرانی قرار بود به فکر هموطنش باشه که الان چرا یه عده دارن توی عسل زندگی می کنن و یه عده توی لجن !!! 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ این چند روز یه چیزیهای دیدم و شنیدم که به یقین رسیدم بعضی ها آدم نمی شوند... اصالت رو نمیشه خرید شعور رو نمیشه قرض گرفت کاسب همه چیزو با دید کاسبیش میبینه همه وقتتو نباید صرف آدم سست عنصر و بی لیاقت کرد لیاقت چیزیه که لایق همه کسی نیست از کوزه همون برون تراود که در اوست نه این لباس زیبایی که دورش کشیده شده.. مبادا که گدا معتبر شود ............. که معتبر شود از خدا بی خبر شود.. هرکسی حق نداره و لیاقت نداره که از زمین به موکت و از موکت به فرش از فرش به مبل و در کل از زمین به عرش برسه... دنیا رو ادمیان بی وجودی میسازند که فکرمیکنند از همه برتر هستند ولی در اصل هیچی نیستند و فقط و فقط اعتماد به نفس کاذب دارند و بس . . . . احترام و هرکسی نمیفهمه ... به خر باید گفت هُش نه چیز دیگه... کلا خیلی دلم پره .. بهتره دیگه هیچی نگم... فقط و فقط مواظب خودتون و احساساتتون باشید.. 10 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ چرا هیچ سبزی یافت نمیشه..؟!؟ :164: 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ خدایا...... دقت کردی به بعضی از بنده هات فقط و فقط رو دادی........؟!! بقیه چیزایی که باید داشته باشن رو به یکی دیگه دادی.....مثلا مهربونی......مثلا گذشت.......مردونگی.....وفا..... آخه چی بگم دیگه......:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینقدر منو حرص نده خداااااااااا....... به اندازه کافی از دست بنده هات دارم میکشم 9 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ غریبه فرض کردن بعضی آدما سخته .... خیلی .... ولی غیرممکن نیست ...... 13 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ درست تو همین لحظه ی حس تنهایی عمیق تا معز استخونم نفوذ کرد 11 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ باز همه چی داره بوی کثیف سیاست رو میگیره به خودش .... دست از سر ما بردارید تو رو خدا ... غلط کردیم اینجا به دنیا اومدیم ؟ آهااای ، شما ها که از درد ملت هیچی نمی دونین ... ول کن کشورمون که نیستین ، ول کن خودمون باشین ... ول کن جون و جوونیمون ... 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ وای از بس خوردم دارم سرریز میشم... 5 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ یادش بخیر تازه از دست مهندسان پامو گذاشتم اینجا بلکه بعد یه دوره ی 6 ماهه ی پر از استرس و ترس، اینجا یکم آرامش داشته باشم! ولی دوستام باهام تماس گرفتن گفتن بازم که شروع کردی بچه !!! :| منم از دوسال پیش اینو بستم و با آی دی های دیگه و بی ربط ، و بصورت نوسانی اینجا فعالیت میکردم . الان بعد دو سال دوباره با این آنلاین شدم :| 15 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ 42 ساعته خواب به پلکم نیومده از 6 صبح 4 شنبه که پا شدم تا الان خواب به چشمم نیومده بسوزه پدر اعتیاد که الان جا خواب نت هستم :icon_pf (34)::icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ یکی بیاد منو پرت کنه حموم لطفا 9 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ پرررررررررررررررررررررررررررررررررررررت گریه نکن 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۱ حالا ما یه درد دل کردیما!!!!!! دوستمونم نمیتونیم پرت کنیم حموم؟ حتما باید بدون نقل قول پرتش کنم حموم! عجب زندگی ای داریم ما! فروغ جان عزیزم (همینجاااا پررررررررررررررررررت) که اگه اونو پاک کردن تو از حمومت نمونی پ.ن این پست اسپم نیست داشتم گاه مینوشتم از ستمی که به درد دل هامون میشه 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده