Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ همیشه میگم یا کاری نکن..یا اگه میکنی دیگه توقع نداشته باش.. ولی دلم نازک شده.. دلمان شیکسته.. 23 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ بر روي زمين چيزي بزرگتر از انسان نيست و در انسان چيزي بزرگتر از فكر او... (هميلتون) 14 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ خوشبختی... داشتن «دوست داشتنی ها» نیست... دوست داشتن «داشتنی ها» است ... 17 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ این از پاییز و زمستون که ویروس ها ول کن من نیستن همش باید آمپول بزنم اونم از بهار و تابستون .. حساسیت ... گرمازدگی .. پشه ها قهرم 23 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ دلم یه روز پر از آرامش و بدون استرس هیچ کاری می خواد! کاش بتونم دور از همه ی این خستگی ها و استرس ها یه روز رو بگذرونم! خدایا نمی شه 3 روز آینده رو knock out کنی،عید بیاد تا من یه کم off شم؟!! دلاتون آروم. لباتون خندون.. زندگیتون شاد... 15 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ اینایی که میخندن رو لپشون چاله درست میشه کوفتشون شه خیلی بامزه میشن:4chsmu1: 29 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ هفته پیش همین ساعت جمعه : 5 تا ماشین ، قم-جمکران ، بگو ، بخند ، برقص 22 نفر امروز همین ساعت جمعه : 5 تا ماشین ، تهران ، گریه و زاری و غم ، 21 نفر عزیزی آسمانی شد ... خدایش بیامرزد حالم اصلا خوب نبود چند روزی ، با شنیدن این خبر صد برابر بدتر شدم با دیدن تشیع جنازه اش ، وداع خونواده اش با او و ... بدتر ِ بدتر ِ بدتر امروز فهمیدم آسمانی شدن هم زیاد خوب نیـــــست روحش شاد 30 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ کودکتر که بودم صبح ها وقتی مادرم سفره ای از روی مهرش برایم می انداخت و به زور لقمه های نان و پنیر را در دهانم می گذاشت یک عشق داشتم ، آقای ***که ، همیشه به شوق دیدن او ، 6:30 صبح بیدارباش بودم ، با لذت نگاه می کردم و خودم را او فرض می کردم ، گاهی می شد غصه ام می گرفت برای این درد بی درمانش ، این ***که های متوالیش آه کودکی من ؛ دوستت دارم ، تیغ در گلو دارم ، تو با من نماندی ، من نخواستمت ، مرا ببخش یک زمانی تراش و مداد و پاک کن های زیادی به بازار سرازیر شد ، دست مادرم را کشان کشان می کشاندم و بی وقفه و عاشقانه به آنها نگاه می کردم هر روز یک مداد ، یا به عشق تراش آنقدر می تراشیدم که نیست و نابود شود و یا با پاک کنی اشکالاتم را پاک می کرد ، چقدر معصومیت بود ، آرزو دارم یک بار دیگر با لذت مداد قرمز را بردارم و میان دو کلمه یک ستار بکشم و کیف کنم آه کودکی من ؛ دوستت دارم ، تیغ در گلو دارم ، تو با من نماندی ، من نخواستمت ، مرا ببخش یادش بخیر یک بار با هاپوکومار گریستم معصوم ترین چشمانی که تا بحال دیدم آه کودکی من ؛ دوستت دارم ، تیغ در گلو دارم ، تو با من نماندی ، من نخواستمت ، مرا ببخش ننگ بر دنیا 19 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ همیشه که نمیشه با همه دوست بود ...! همیشه که قرار نیست همه دوس داشته باشن کمکشون کنی ...! همیشه که همه مثل اطرافیانت نیستن که لوس و لودگیتو تحمل کنن...! همیشه که بقیه محکوم نیستن چون تو دلت میخوان بخندن یا گریه کنن .... ! فکر کردی هیلدا کیه ؟ سوپر من ؟ خدا ؟ مادر ترزا ؟ گمشو دیگه بابا بسه .... اه یه کم طبیعی باش ... مثل همه یاد بگیر با دهن بسته هم میشه زندگی کرد 10 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ آســـــــــــــــــــــمان; تو بدتـــــــــــــــرین خیاط هستی; زیرا هر چه دل اطرافم میبینم برایم گُشاد دوختــــــــــــــه ای 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۰ چپ چپ نگاه می کند به قد و قواره ی تکیده ی واژه هایم.... بعد از کمی غرولند....پُشتِ چشم نازک می کند و می رود... نه که... برود که برود....می رود و دوباره بر می گردد... لج بازی می کند...عین کودکی 2 ساله....شیرین در عین تُخس بودن... بی خود و بی جهت...راه کج می کند هر بار به سمت من... و هر بار جواب کارهایش را با لبخندی می دم.... و او بیشتر جَری می شود.... . . . دوست داشتنی ست این حس.... نه.... حرص دادنش را نمی گویم....برگشتنش را می گویم.... او هم صدایِ شیطنت واژه هایم را دوست دارد.... با آنکه از قد و قواره شان خوشش نمی آید.... این میان حس.. مشترک است.... حسِ مشترک راهیِ دل های پاکتون.... 17 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ میخوام دل بکنم...از همه چی...از همه آدما... میخوام فقط خودم باشم...تنهای تنها... شایدم نه... شاید بهتر باشه خودمم دیگه نباشم آره...میخوام از خودمم دل بکنم!!!!! 22 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ غریبــــه ها که هـیچ ؛ دوســتان هم گـاهی، به اندازه ی دو سه خط بیشتر،حوصـله ات را ندارند... 25 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ جای خالی دوستان مجازیم رو که قبلا میشد ساعت ها کنارشون باشم رو جدا حس می کنم. من قبل از ن.اندیشان فروم های زیادی رفتم اما هیچ جا رو منل اینجا دوست ندارم. چون احساس می کردم آدمایی مثل خودم اینجا هستن. هم خونه ایم میگه دیوونه دوست مجازی ارزش نداره ولی اینجا جز معدود جاهایی بود که تونستم بدون نقاب فکری بیام. من دوستام رو با اینکه ندیدمشون و شاید هرگز نبینم اما خیلی دوست دارم. متاسف شدم واسه ناراحتی هایی که مدتی اینجا بوده ظاهرا... اما من به بزرگی دوستان خودم ایمان دارم. همگی زنده باشین. 27 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ من برای با تو بودن از همه چیزم گذر كردم من برای با تو بودن حتی از قلبم گذر كردم دستامو بگیر و بمون و بدون كه میمیرم تنهایی به یاد این همه خاطره میشینم با قلبم به یاد این همه عشق میمونم از قلبم نمیتونی بگذری تو از عشقم نمیتونی بگذری تو از یادم نمیتونی بگذری تو دستامو بگیر و بمون و بدون كه میمیرم تنهایی به یاد این همه خاطره میشینم با قلبم به یاد این همه عشق میمونم از قلبم نمیتونی بگذری تو از عشقم نمیتونی بگذری تو از یادم نمیتونی بگذری تو 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ بکش مارا بکش مارا ......که دائم عید قربانست. 22 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ دنیای مجازی شلوغ ترین سرزمین تنهائی است... با همه کس هستی و با هیچ کس نیستی !!!! 18 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ خسته ام ... خسته و مأنوس از بازی بیرحم زمان ... خسته از رنج سکوت ... خسته از بی کسی خویش در این شهر شلوغ ! 14 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ عجب روزای سختیه! خیلی سخته،خیـــلی زیاد. دعا کنین بچه ها،خواهش 22 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۰ روزگارم ، هنگامه ی نبودن هاست . . . . 14 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده