goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ جدیدا حس میکنم از بین تمام اعضای بدنم فقط چشمام هستن که هنوز کار می کنن 9 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ دارم خفه میشم ..... کاش یکی میزد پشتم ... این همه بغض بپره بیرون ... ناغافل پرید تو گلوم .... دارم خفه میشم ... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ هرچی ما میاییم از خودمون شادی در وکنیم، یهو ملت بغض از خودش میترکونه. یه روز ماشین میزنه به یک روباهی اما روباه هیچیش نمیشه. اگه گفتین چرا؟ چون روباهه گولش زده بوده. (یخ) فاصله بغض و لبخند یک حماقت است،پس امشب رو به افتخار من احمق باشین عروس و دوماد و فرزندهای گلممم. 16 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ دو روزه کارم شده یوتیوب هرچی هیفا وهبی و نانسی و چرت وپرت دیگه بود دان کردم و نشستم نیگا کردم گاهی وقتا این دل وامونده نخواد شاد بشه نمیشه اگه بخواد باهات لج کنه کرده 18 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ The blackened sun Will curse the moon Skies of fire Nothing's worth a damn Feel my pain My words are in vain I believe it's the end of innocence Don't look away Oh, hear what I say I believe it's the end of innocence 5 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ مردم اغلب بی انصاف ...بی منطق و خود محورند! ولی آنان را ببخش..! اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم میکنند! ولی مهربان باش...! اگر درستکار و شریف باشی فریبت میدهند.. اما درستکار باش...! نیکی های امروزت را فراموش میکنند.. ولی تو نیکی کن... 13 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ یه عذر خواهی ساده کافی بود تا حال بد و دلایی که اذیتشون کرده بودی ببخشنت و حتی دوباره دوست باشیم! ولی... سعی کردم فراموش کنم و به دل نگیرم و فضا رو از دلگیری در بیارم با اینکه خودم.... نذاشتی.. داری باز اذیت میکنی... دلخوری رو بیشتر نکن... کافی بود همونقدر که دل شکستی... حالمونو بد نکن دوباره... 8 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ دلمان میخواهد یه تیکه ی سنگینی بندازیم بعدش دعوا بشه بابا امشب کی تو انجمن نیست خودش بیاد بگه هی حس میکنم یکی نیست 14 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ اووووووووووووووووووووووووه چرا من همیشه میترسم خیالپردازی کنم واسه اتفاقاتی که دوس دارم برام پیش بیان؟ شاید چون تا حالا هر وقت نشستم و به فکر فرو رفتم و کلی خیالات شیرین بافتم اتفاقاتی افتاده که کل اون خیالات شیرین دود شدن و رفتن هوا. و من دل شکسته و مغموم و تحقیر شده در برابر خود ماندم و در انتظار روزهایی شاد... 11 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ از صدای گربه هایی که با هم دعوا میکنن بدم میاد برین یه جای دیگه دعوا کنین 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ یعنی عاششششششششششششششششششقتم خفن:aghosh: خدا انرژی مثبتت و چندصد برابر کنه....... ای دل اگر عاشقی درپی دلدار باش ............ منتظر یار باش خله یخ من.......... دوستت دارم ..... امشب روحیه ام خوبه:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ ویویان :اینقدر خیالپردازی کن تا از هزارتاش ده تاش بگیره اینقده بعدش حال میده از رو نرو مثل من پرو باش 6 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ چرا بعضی اوقات ما آدماااا زورمون میاد حرف بزنیم؟ دلم حرف میخواد نه چرت و پرت یه حرف درست حسابی که به دلم بشینه 15 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ از اهنگ ها , ترانه ها , شعر ها , فیلم ها , انسانها , کلا هر چیزی که به عشق از دیده انسانی و عاطفی و پاکش نگاه کنه خیلی خوشم میاد یه زمونی شیفته ترانه های عرفانی شکیلا بودم (کل دوره کارشناسیم و دوره دبیرستانم با اینجور اهنگا گذشت ) یه سال هم هس katie melua رو پیدا کردم از عشقی که برای معشوق خیالیش به تصویر می کشه لذت می برم "Nine Million Bicycles" There are nine million bicycles in Beijing That's a fact, It's a thing we can't deny Like the fact that I will love you till I die. We are twelve billion light years from the edge, That's a guess, No-one can ever say it's true But I know that I will always be with you. I'm warmed by the fire of your love everyday So don't call me a liar, Just believe everything that I say There are six BILLION people in the world More or less and it makes me feel quite small But you're the one I love the most of all [iNTERLUDE] We're high on the wire With the world in our sight And I'll never tire, Of the love that you give me every night There are nine million bicycles in Beijing That's a Fact, it's a thing we can't deny Like the fact that I will love you till I die And there are nine million bicycles in Beijing And you know that I will love you till I die! 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ هرگز تو زندگیم بی پروایی نکردم ولی از دیدن , شنیدن , خوندن بی پروایی ها لذت می برم اونها ایینه به تمام معنای روح به زنجیر بسته من هستن 13 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ سارا میفهممت.....یه تشکر کافی نبود واقعا.... 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ برای بی پروایی باید حاضر باشی از خیلی از چیزیهایت بگذری گاهی از غرورت گاهی از متانت گاهی از صبوریت گاهی از امیدهای بسته شده بهت گاهی باید اینقدر قوی باشی که حرفها و کنایه های مردم و نشنیده بگیری قوی و صبور و بزگ مثل کوه ............. من کم دل و جیگردارم حاضر نیستم برای بعضی از آزادیهای مردم کشورم و چه بسا خودم از جونم مایه بذارم حس میکنم تنها درصد کمی باشند که ارزش داشته باشند جون براشون بدی پس سعی میکنم تا اونجایی که جا داره از زندگیم نهایت استفاده سالم و مفید و ببرم 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ اگر هنوز پدر یا پدربزرگ پیری داری،برو کنارش بشین. به گوش هایش زُل بزن. گوش هایش پر از مو شده،از لاله گوش تا سوراخ های گوشش، اما سرش تاس شده. نمیدونم چرا اینجوری میشه. :icon_razz: شاید این موهای توی گوش یعنی خموش،دیگر نمیخواهم چیزی بشنوم،میخواهم سرم هوا بخورد که جوانی مدام گوشم به حرف دیگران بود و سرم را هوا ندادم. (برای خودمان فلسفه میبافیم ) 17 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده