Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ آخ باز ترم جديد شروع شدو عزا گرفتم!!! آخه چقد درس!!! :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ "نامزد مجلس برداشته پشت كارت تبليغاتيش نوشته اگه ديگر نامزد ها شما را به شام ونهار دعوت ميكنند من شما را به نوشيدن يك فنجان چاي و گفتگو دعوت ميكنم ". اينجاس كه بايد گفت خدايا اين سرزمين را از خشك سالي دشمن و دروغ محفوظ بدار. 10 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ مگر دیوانه خواهم شد در این سودا که شب تا روز. سخن با ماه میگویم پری در خواب میبینم !! 11 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ منو این همه خوشبختی محالهههههههههههه:w330: 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ يه غروب هم خرد و خسته و ناميد " دلتنگ خفه بيرون زدم از در " در حال قدم زدن " در دسته گرفته مچ دسته پسرم را" به خودم ميگفتم " يا رب به چه سنگي زنم از دست غريبي .... اين كله پوك و سر مغز پكرم را " و بچه ام هم زار زار گريه ميكرد كه برو برام پفك بخر ////// 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ من به انحراف رو به بالاي دماغ تو مي انديشم پوست گونه هايت را دوست دارم ولي لب هاي تو چيز ديگريست!! "از عاشقانه هاي يك دكتر جراح زيبايي" 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ادماي غمگين بيشتر به ماضي استمراري بعيد فعل "بود "شبيه اند كه يه وقتايي هم رفتارشون به اينده التزامي مصدر "رفتن" نزديك ميشه . 12 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ عسلـــــــــم "پنير برا صبحونه هست؟.".. از مجموعه ديالوگ هاي عاشقانه كاربردي 9 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ هيچ ترانه اي غمگين تر و خنده دار تر از ترانه هاي داريوش نيست وقتي يك زن اونو ميخونه .!! 11 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ این کوسه ای که سیمای نت رو گاز میگیره ، خیلی بی بصیرته . فرق حماسه و فتنه رو نمیدونه . نمبفهمه الان حماسس ،کاری به سیما نداشته باشه . 14 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ به یاد یار و دیار آن چنان بگریم زار که از جهان ره و رسم سفر براندازم من از دیار حبیبم نه از بلاد غریب مهیمنا به رفیقان خود رسان بازم خدای را مددی ای رفیق ره تا من به کوی میکده دیگر علم برافرازم 11 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ دارندگان قلبهای پاك هیچ گاه راحتی و خوشی را به خود نخواهند دید. زیرا خوشی و راحتی خود را فدای پیشرفت و ترقی دیگران كرده اند. 13 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ شهر کاشانست آن شهری که در ایام پیش داشت در علم و هنر هر جا به عالم اشتهار اطلس گلدار آن میرفت تا روم و فرنگ مخمل زرتار آن می بود در چین و تتار نقش کاشی های زیبایش به چندین آب و تاب داده زینت بر در و دیوار هر شهر و دیار این همان شهر است کز آن مردمی برخاستند کز همه در صفحه تاریخ باشد یادگار فاضل فحل نراق داشت در بومش مکان فیض و باباافضل الدین داشت در خاکش مزار گه بدامانش صباحی بود گاهی محتشم گه سپهر و گه صبا را بود مهد و گاهوار گاه شیبانی نمودی تربیت گاهی کلیم گه غیاث الدین جمشید آن شهیر نامدار هم صنیع الملک ها آورده است اندر وجود هم کمال الملک ها پروده است اندر کنار 12 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ از نگاه های شرطی... از عشق های شرطی... از توجهات شرطی... . . . متنفرم...!! 16 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ وااااااااااااای! شیراز هم سفید پوش شد بسی خوشحال شدیم:w70: امروز دیگه هوای شیراز گل کاشته شَدییییییید 15 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ایول هیلدا ایول همونایی که هیلدا گفت چقد گفتن اینا سخت بود واسه من :hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اخ جوننننن بالاخره روی اسمون کم شد و برف بارید بعد از سالها:hapydancsmil::hapydancsmil: 16 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ فلک به سنگ کینه ها ، شکسته قامت مرا ، مگر چه کرده ام خدایا شکسته سر شکسته بال ، ز یار آشنا جدا ، کنون کجا روم خدایا .... 12 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ این که نامرد های انتخاباتی میگن "ما برای مال دنیا نامزد نشدیم بلکه هدفمون کمک به مردم هست " اینقد کلیشه ای شده مثل این میمونه که یه دختر بگه " من الان قصد ازدواج ندارم میخوام درس بخونم" 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ اگه نامزد مجلس شدم یه پوستر تبلیغاتی با پشت زمینه هزار بسه اسکناس و سکه طلا مزنم بالاش با خظ درشت چاپ میکنم " پشت به مال دنیا " یه جورم ژست میگیرم که داره حالم از پول و اسکناس بهم میخوره ... بزار نامزد بشم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده