H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ دلم خیلی پره ... دوس دارم یکیو گیر بیارم تا صب براش حرف بزنم .... نه تایید می خوام ازش ... نه قضاوت .... فقط میخوام گوش کنه ... بدون اینکه بگه خسته شدم ... بدون اینکه بگه این چیزا رو بیخیال ... 15 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ سلام. شب همگی بخیر.. برای همه ی اونایی که این روزا کنکور ارشد دارن آرزوی موفقیت دارم.. خواهرمنم فردا کنکور داره براش دعا کنید..:yes: 12 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ نمي دانم چه مي خواهم خدايا به دنبال چه مي گردم شب و روز چه مي جويد نگاه خسته من چرا افسرده است اين قلب پرسوز ز جمع آشنايان مي گريزم به كنجي مي خزم آرام و خاموش نگاهم غوطه ور در تيرگي ها به بيمار دل خود مي دهم گوش گريزانم از اين مردم كه با من بظاهر همدم و يكرنگ هستند ولي در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پيرايه بستند از اين مردم، كه تا شعرم شنيدند برويم چون گلي خوشبو شكفتند ولي آن دم كه در خلوت نشستند مرا ديوانه اي بدنام گفتند دل من، اي دل ديوانه من كه مي سوزي ازين بيگانگي ها مكن ديگر ز دست غير فرياد خدارا، بس كن اين ديوانگي ها [h=6]فروغ فرخزاد ((دقیقا سخن از دل من میگوید!))[/h] 12 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ کاش دلها آنقدر پاک و خالص بودند که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ها قبل از پایین آمدن دست ها مستجاب می شد … کاش آسمان حرف کویر را می فهمید و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خود را نثار گونه های خشک کویر می کرد … کاش واژه حقیقت آنقدر با لبها صمیمی بود که برای بیان کردن آن نیازی به شهامت نبود … کاش مهتاب با کوچه های تاریک آشنا بود … کاش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آنقدر مهربان بود که باغ را به دست خزان نمی سپرد … و ای کاش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به قدری حرمت داشت که شکستنش به این زودی ها رخ نمیداد … . 10 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ ...Urbanist... دوتا گوش شنوا میخوای ؟ 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ ممنونم از همتون بچه ها ..... خوشحالم که دوستایی مثل شما دارم از اون دوستای خوبی که وقتشونو به من دادن تا براشون حرف بزنم هم یه دنیا ممنونم حالم خیلی بهتر شد . 8 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ آدم هاي ساده را دوست دارم همان ها كه بدي هيچ كس را باور ندارند همان ها كه براي همه لبخند دارند همان ها كه هميشه هستند...براي همه هستند آدم هاي ساده را بايد مثل يك تابلوي نقاشي ساعت ها تماشا كرد عمرشان كوتاه است بس كه هر كسي از راه ميرسد يا ازشان سوء استفاده ميكند يا زمينشان ميزند يا درس ساده نبودن بهشان ميدهد آدم هاي ساده را دوست دارم بوي ناب آدم ميدهند 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ گاهی دلم میخواد... وقتی مثل کودکی هام بغض میکنم ... خدا از آسمان به زمین بیاد... اشک هامو پاک کنه و دستمو بگیره و . . . بگه: اینجا آدما اذیتت میکنن؟ بــیـــا بــــــریــــــــم ..........! 9 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ هی دنیا! تمامش کن ؛ وگرنه سازت را می شکنم این بار... 12 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی خوابم میاد به حد مرگگگگگگگگگگگ بالاخره این هفته تموم شد:hapydancsmil: هفته خیابون ملاصدرا همه پول دادنهای بی خود و بی جهت هفته آخرین روزهای یونی هفته کنکور کلا هفته فعالی بود من خوابم:bigbed: 7 لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ قیمت یه روز بارونی چنده؟ یه بعدازظهر دلنشین افتابی رو چند می خری؟ پوستر تمام رخ ماه قیمتش چنده؟ اگه نصف روز هم بشینی به نیلوفر سوسنی رنگی که کنار جاده در اومده نگاه کنی بوته اش ازت پول نمی گیره ، چراوقتی رعدوبرق میاد تز زیر درخت فرار می کنی؟می ترسی برقش بگیرت،نه،اون می خواد ابهتشو نشون بده. اخه بعضی وقت ها یادمون میره چرا بارون می یاد. این جوری فقط می خواد بگه منم هستم،فراموش نکن که بخاطر همین بارون که بعضی وقتها کلافت می کنه که اه چه بی موقع شروع شد، کاش چتر داشتم،دلت برای نیم ساعت قدم زدن زیر نم نم بارون لک می زنه. اینو بدون اگه یه روزی فهمیدی قیمت یه لیتر بارون چنده؟ قیمت یه ساعت روشنایی خورشید چنده؟ چقدر باید بابت مکالمه با روزانمون با خدا پول بدیم ؟ یا این که چقدر بدیم تا بابت یک کاستی که از صدای بلبل ضبط کردیم تحت پیگرد قانونی قرار نگیریم، اون وقت می فهمی که چرا داری تو این دنیا وول می خوری!! 7 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ نتیجه هرچی که باشه....من ازت ممنونم سارا... بخاطر درجا نزدن,نبریدن,نایستادن و باورت به تونستنت:heartshape2: 12 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ (( وطن من ایران است ... دلم برای ایران تنگ شده است .. من ایران را دوست دارم )) این جملات را خانمی میانسال پرتقالی که پدر ومادرش نیز پرتقالی هستند اما در ایران بدنیا امده است دیشب با بغض و گریه و اشک و اه در تلویزیون میگفت ..... 4 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ دعا کنید مامانم چیزیش نشده باشه... قلبش درد گرفت رفت دکتر... منم نبرد... 14 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ پانیسا ایشاالله که سایه مادر همیشه بالای سر خانوادت باشه ________________________________________________________________ چقدر بده الکی اخطار بگیری :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ ایشالا زود و سالم برگردن ... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده