الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ ازم دلگیری...ولی حرف نمیزنی... من نگاهم سرد نیست... 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ کار.چیزی که الان بهش نیاز دارم.کسی سراغ نداره؟ 7 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان عذر خواهی می کنم..... نقل قول گرفتن در این تاپیک ممنوع هست.... خواهش می کنم...نقل قول های رو خودتون پاک کنین.... اگر خودتون پاک نکردین....بنده اونوقت مجبور هستم به پاک کردن...اونم برای رعایت قانون... و از اونجا که دوست ندارم حتی یک نفر از من ناراحتی به دل بگیره....خواهش می کنم به این در خواست کوچکم که قانون تاپیک هست توجه کنین.... پیشاپیش ممنونم... 18 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ ولنتاین هم تموم شد و حکایت همچنان باقیست 11 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ تولد با طعم تحویل پروژه !!! اگه گذاشت شاد باشیـــــــــــــــــــم 10 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ این روزا عده ای یه جوری زیرآبی میرن که دلت میخواد بهشون بگی من نگاه نمیکنم بیا بالا یه نفسی بکش لااقل خفه نشی!!!! 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ آخ چقدر بده یکی یه حرفی بزنه بعد منتظره یه لبخند طرف مقابل بشینه و بعد خود طرفی که حرف زده با کمال ادب بگه بابا من زر زدم بیخیال یا حرف نزن یا مرد و مردونه تا تهش وایسا و ماست مالی نکن 6 لینک به دیدگاه
High Capacitance 373 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ آخ که چه .......یعنی کسی هست بدونه من چی میخوام بگم؟ 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ ایران رو بدبخت کردن؛ یکی روستاییا یکی هم پایین شهریا. بالاشهریا هم که همش دنبال عیاشی و عیش و نوشن فقط بدبختیشو ما میکشیم. :| 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ چرا کارمندا و مسئولان امور فرهنگی دانشگاه عینهو بز میمونن. دو من ریش و پشم دارن و اندازه پشکل عقل و شعور... اینهمه راه رفتی و گشتی تا پیداش کردی، سوال میپرسی سرشو میندازه پایین و فقط میگه نه...:| 12 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ با اینکه سوالا خیلی عجیب بود با اینکه انتظارم از خودم بیشتر بود ولی خوشحالم که دیگه شبا خواب تیر یه سر گیردار و عدد رینولدز نمیبینم 16 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ مطمئنی؟! به شنیده ها...به اینکه از آدمک چیزهایی رو بشنوی.... و ندید... ایمان بیاری....و بگی حتما درسته.... نه منظورم بزرگان نیستن....اونا که صادقن نیستن.... اونان که بیشتر حرف می زنن..تا عمل کنند.....اونان که کارشون پچ پچ در گوشِ... هدف چیه این وسط؟!...شاید هدفی نباشه....و شایدم هم باشه... شک مقدسه...وقتی که پای آبروی کسی در میونه.... اینکه شنیدی...ولی شک کنی..که آیا الان قضاوت کنم.... الان نسبت به این موضوع موضع بگیرم.... الان بگم....دیدی عجب کاری کرد؟!!! شک می کنم....فکر می کنم....خدای نکرده حرفی رو بر زبان نیاورم....که ذره ای ناعادلانه باشه.... سعی می کنم....به جای اینکه انگشت ها و زبان سریع کار کنند.... فکرم و چشمانم برای درک بیشتر مطلب کار کنند.... . . . بوق هشدار با اینکه صداش رو اعصاب می ره...ولی آدمک رو هوشیار می کنه... باید بر روی بعضی از حرفا بوق هشدار گذاشت.... پ.ن:هر بار حرف نقادانه ای می زنم از رفتار آدمکی باید اینو بنویسم که برداشت ممنوع 7 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ از بس امروز توی اون تاپیک عزاداری و ضد عزا داری پست ها زدم اونم چه پست های بالا بلندی که انگشتام خسته شد چشمم همینطور ... ویویان من برم یه ساندیس سرد بخورم تو برو ادامه بده من دیگه فعلا حالشو ندارم ایششششش ایششششششششششششششش 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ هیچوقت به یه مرد نگید که موهات داره میریزه چون خودش اینو میدونه. 8 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ آرامش رو گاهی میشه مدیون انتظارات نداشته از دیگران دونست! 10 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ خودسانسوری یعنی شجاعت در خصوصی اما زبونی در ملا عام 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی این هفته تموم هم میشه یا نه از اولش همش بدوبدو داشتم و مثل ریگ پول خرج کردم........ امروز دفاع داشتم فردا هم کنکور یعنی فکرشو بکن اگر نمیرفتم سایت سنجش کنکورم چی میشد یعنی؟ کیکم به کی میرسید 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ یعنی تو روح این مرز و بومممممممممممممممممممم که یه دختر نمی تونه تنهایی بره سفر چون بهش هتل و جا نمی دهند بعد آدم دردشو به کی بگه................ 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده