fereshteh angel 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ ای کاش قبل از اینکه به کسی که دوستش داریم ابراز علاقه کنیم،راجع به تصمیمون یه ذره فکر کنیم...ببینیم پشیمون نمیشیم بعدش...احساساتشو به بازی بگیریم 9 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ میترسم ، وقتی که نیستی تو... میشه ول نکنی دستمو ؟ 17 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ زیر خاکستر آرامشم هیاهویی هست . . . 15 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ به خدا بگویید در حکمتش را ببندد اندکی رحمت بیاید تو........!!!!!!!!! 17 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی هستی با تمام وجودت باش.....وقتی میخواهی نباشی سعی کن سایه ات رو از تمامی جوانب زندگیش جمع کنی، گاهی یه سایه کوچک هم برای استراحت دلش کافیست... 12 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۰ از من به تو و از تو به هرکه دوست داری همیشه وقف بی وقفه های دیگری مباش که اشتباه تعبیر می شوی 14 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ انتظار را هیچ ساعتی نمی فهمد . . . 16 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ چشم هایم را می بندم...رهایم کن از این همه هراس... 17 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ اینان اگر بدانند شکننده ای سنگ میشوند... 22 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ حاج احمد روحت شاد. خیلی چیزا یادم دادی چه با حرفات چه با رفتارت چه با داستانایی که از زندگیت شنیدم. حاجی خیلی از ویژگی های خوب الآنم رو از شما دارم. همین روابط عمومی خوب ... صبوری ... ثابت قدم بودن ... و ... خدا کنه شاگرد خوبی برات بوده باشم و موجب سربلندیت. حاج احمد روحت شاد. 15 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ افسوس نخور هر چقدر از عمرت رو گذاشتی حالا بقیه شم برای غصه خوردنش می خوای بذاری یادت باشه که هیچ وقت برای یه شروع تازه دیر نیست عاشق خودت باش دنیا قشنگ تر میشه فقط کافیه عینکت رو عوض کنی کافیه باور کنی که میشه!! :w16: 23 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی نگرانم که از یه کاری غافل بشم...کاش یکی فردا یادم بندازه 19 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ گاهی اوقات دوست دارم زمان به عقب برگردد به قبل از خلقت بشریت خدا دست هایش را بشوید دوباره در آینه بنگرد...... شاید این بار تصمیم دیگری گرفت 20 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ هییییییییی روزگار.. امشب یه عالمه دلم گرفته .... خدایا شکرت اگر کاســبی نیست که دوست بفروشد ... در عوض آنقدر دوستان کاســب هستند که تو را به پشیزی بفروشند ... 19 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من الان تو بی برنامه ترین و بیکار ترین روزهای زندگیم هستم. وضعیتم نامشخصه دیگه خسته شدم از بس بیکار نشستم و تو انجمن از این تاپیک به اون تاپیک رفتم. نمی دونم چرا میگیم نمی ریم سربازی همه میگن باید بری الان که چند روز بعد باید برم سربازی نامه اومده نیروی مازادم. و معلوم نیست این بلاتکلیفی من تا کی ادامه داره. و.... . دارم داغون میشم خیلی دلم گرفته. آرزو می کنم هیچ موقع توی زندگیتون بی برنامه و بلاتکلیف نباشین خیلی سخته. 19 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ من می دونم درد دل همه فقط یه جمله است همه هم دنبال اینیم که بهمون همین جمله رو بگن همه هم دلشون می خواد که این جمله رو بگن ولی گاهی نمی تونن بگن حالا به هر دلیلی از طرف من به همه کسانی که توی قلب ها مون هستند به نواندیشان... به نواندیشانی ها... دوستت دارم هیچ وقت از انرژي مثبت این جمله غافل نشید هیچ وقت عزیزانتون رو از این جمله محروم نکنید غرور هاتون رو بذارید برای وقتش و سر جاش و برید به هر کسی که تو دلتونه بدون اینکه منتظر جواب باشید بگید دوستت دارم به پدر مادر هاتون دوستاتون عزیزاتون به خودتون به خداتون فقط یادتون باشه صادقانه بگید! منتظر جواب نباشید بی منت بگید: دوستت دارم اگه دلت باز نشد!:w16: 33 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ صدایی از دور مرا می خواند: دوباره نگاه کن!! دوباره نگاه می کنم به آسمان و ریزش باران... دوباره نگاه می کنم به تو....به من... و زمین را بوسه می زنم هزاران بار.. آنگاه تمامی درها گشوده می شوند.... .......................................................اتفاقی در دلم افتاده است 13 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری... 10 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ تمام درد من این است، . یک نفر در زندگی من هست؛ . که نیست...!!! 16 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۰ و بی شک بلندترین صدا ؛ صدای فریاد سکوت است.... 19 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده