هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2012 مشکل اینه که تو دنیای مجازی ئم نمیشه صادق بود همیشه یه مشت ادم دور برت هست که مجبورت میکنن براشون فیلم بازی کنی و ماسک به چهره بزنی یعنی ماسک پای ثابت همه لوکیشن هاس تو این مملکت اسلامی ولی ضخامت و جنس و شفافیتش فرق میکنه برای همه ماسک مذکور از یک نوع نیست ولی هست همه جا مخصوصا حایی که دس و بال ادم بسته باشه این بار برعکس موارد قبلی خراب شدن انجمن برام مهم نبود و بالطبع درست شدنشم همینطور ...خیلی ها به این نتیجه رسیدن خیلیا هم بعدها میرسن. 9
Neutron 60973 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2012 داداش یه نخود انجمن داری بدی به ما... به قرآن بدجور کلافه ام... تموم بدنم درد میکنه... جون آق اشی اذیتمون نکن.... نیففففف (صدای بالا کشیدن دماغ!) آق اشی توروخدا... دو روزه مواد نرسیده به تنم ... دارم میمیرم ... داش اشی.... اذیتمون نکن... نیففففففف (همون) داش اشیییی ... دلامشب فقط یه نخود... 16
Valentina 13665 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2012 نیدونم چرا تازگیا حس خوبی نسبت به بعضی آدما ندارم...قبلا خیلی دوسشون داشتما.. الان ی مدلین.. شایدم من ی مدلیم.. 13
sam arch 55881 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2012 بهت حق می دم... تو دوره زمونی که پفک نمکی هاشم..مزه ی پفک نمکی های بچگی رو نمی ده... بهت حق می دم....که شاکی باشی....بری دنبال نوستالژی.... تو دوره زمونه ای که دروغ نگفتن....تعجب داره.... بهت حق می دم که به دروغات برچسب مصلحتی بزنی.... تو دوره و زمونه ای که قشنگ....زشتِ...زشت.. قشنگ..... بهت حق می دم....به جای رنگ کردن کلاغ و غالب کردنش به جای قناری....قناری رو رنگِ کلاغ کنی... تو دوره زمونی که......بزار ادامه ندم....خودت فوتِ آبی.. . . . بهت حق می دم....ولی به خودم حق نمی دم.... کاش به جای اشاره با دست به دور.....انگشت رو نزدیک...رو به خودمون بگیریم... 15
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2012 یه برف درست حسابی هم نیومد، دلم واسه ادم برفی درست کردن، چایی با طعم تماشای رقص برفا تو خلوت کوچه و انتظار برای شنیدن تعطیل شدن مدرسه تنگ شده...هیچ چیز مثل قدیم نیست :164: 19
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2012 یهویی آدم یه چیزی میبینه ومیشنوه که واقعا نمیدونه باورش کنه یانه...... یه حرف خوب:hapydancsmil: بازشدن انجمن ( تنم درد گرفته بود دراینجا تخته بودااااا) بازم یه حرف خوب دیگه 6
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2012 یه سیستم دارم تا نداره قربونش برم هیچی روباز نمیکنه.. تازه با قند شکن میام هزار بار از انجمن پرت میشم بیرون... فقط میره ف.ب 5
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 به سلامتی اونی که هرچی بیشتر می خوریم تا فراموشش کنیم بیشتر میاد تو ذهنمون !!! عجیبه،بعضی هارو هیچ رقمه نمیشه فراموش کرد،هرچی هم تلاش میکنی بی فایده است. 13
کتایون 15177 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 شماره ی 213 به باجه ی 7... به شماره تو دستم نگاه می کنم سه تا 2... باجه ی دست راستم مردم ان که دارن میزنن تو سر و کله ی هم دیگه...چون امروز آخرین روز پیش فروش سکه س اونم به قیمت 598900 تومان...چه قدرم دقیق واقعا...:icon_razz: دست چپم یه مرد ریشو نشسته قیافه اش مهربونه فقط نمی دونم چرا هر چند دقیقه یه بار یه چشم غره ای بهم میره... این وسط صدای زنگ موبایل یه پسر 20 21 ساله اس که توجه مو جلب می کنه...نام جاوید وطن....صبح امید وطن................. شماره ی 222 به باجه ی 4............... 13
Ssara 14644 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 همیشه برام سوال بوده جنس جانماز اونایی که اینقدر جانمازشون رو آب میکشن چیه که آب نمیره و کوچبک نمبشه! 19
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 [h=6] [/h][h=6]اگه اشتباه دیگران رو میبینی هنرت نیست که همیشه به زبونت بیاری ، باید نگاه کنی یاد بگیری خودت رو بسازی ...[/h] 10
pari daryayi 22938 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 یادم باشد به دلم بگویم غیر قابل تحمل وجود نداره! حالا حرفی داری؟؟ 16
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 نزدیک تر نیا سادگی ام دلت را میزند...! حقیقتی به تلخی همه حقایق دنیا........ 16
Hossein.T 22596 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 از تو نوشتن ، قدغن. گلایه کردن ، قدغن . عطر خوش زن ، قدغن. تو قدغن ، من قدغن . . . 16
lorena 10305 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 خر همیشه موجودی پشمالو 4 دست و پا نیست!گاهی دقیقا شبیه خود ماست! اون استاد تربیت بدنی که امتحان میگیره یادش میره برا تو نمره بذاره!برای کلاس گذاشتن هم بعد امتحان گوشیشو خاموش میکنه و تویی که مجبوری 1ترم فقط و فقط 1 واحد تربیت بدنی 2 برداری سر گیج بازی یکی دیگه هم جزوش محسوب میشین... 16
High Capacitance 373 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 ضمن آنکه چه زیبا هستند خرگوشانی که در بهار شکوفه می دهند، شکر خدا برف و بارون افتاد ولی بهمن و اسفند دو ماه زیباست که اینقدر کار میریزه سر آدم نمیتونه زیبایی های این دو ماه رو درک کنه ولی آخ که چه زیبا هستند خرگوشانی که در بهار شکوفه می دهند!! ضمنا : درخت تو گربار دانش بگیرد.........بی خیال بابا،برو سراغ دلار و سکه،این حرفها یه مشت حرف مفت بیشتر نیست!!! 4
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 چند دقیقه پیش که سایت ترکید صفحه پروفایل ونوس باز بود داشتم تو این مدت گربشو می گرفتم 6
ارسالهای توصیه شده