fereshteh angel 45 ارسال شده در 5 آبان، 2011 ای کاش قبل از اینکه به کسی که دوستش داریم ابراز علاقه کنیم،راجع به تصمیمون یه ذره فکر کنیم...ببینیم پشیمون نمیشیم بعدش...احساساتشو به بازی بگیریم 9
ho0da 2321 ارسال شده در 5 آبان، 2011 به خدا بگویید در حکمتش را ببندد اندکی رحمت بیاید تو........!!!!!!!!! 17
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 5 آبان، 2011 وقتی هستی با تمام وجودت باش.....وقتی میخواهی نباشی سعی کن سایه ات رو از تمامی جوانب زندگیش جمع کنی، گاهی یه سایه کوچک هم برای استراحت دلش کافیست... 12
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 5 آبان، 2011 از من به تو و از تو به هرکه دوست داری همیشه وقف بی وقفه های دیگری مباش که اشتباه تعبیر می شوی 14
SH E I KH 18713 ارسال شده در 6 آبان، 2011 حاج احمد روحت شاد. خیلی چیزا یادم دادی چه با حرفات چه با رفتارت چه با داستانایی که از زندگیت شنیدم. حاجی خیلی از ویژگی های خوب الآنم رو از شما دارم. همین روابط عمومی خوب ... صبوری ... ثابت قدم بودن ... و ... خدا کنه شاگرد خوبی برات بوده باشم و موجب سربلندیت. حاج احمد روحت شاد. 15
pari daryayi 22938 ارسال شده در 7 آبان، 2011 افسوس نخور هر چقدر از عمرت رو گذاشتی حالا بقیه شم برای غصه خوردنش می خوای بذاری یادت باشه که هیچ وقت برای یه شروع تازه دیر نیست عاشق خودت باش دنیا قشنگ تر میشه فقط کافیه عینکت رو عوض کنی کافیه باور کنی که میشه!! :w16: 23
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 7 آبان، 2011 خیلی نگرانم که از یه کاری غافل بشم...کاش یکی فردا یادم بندازه 19
*sepid* 9772 ارسال شده در 7 آبان، 2011 گاهی اوقات دوست دارم زمان به عقب برگردد به قبل از خلقت بشریت خدا دست هایش را بشوید دوباره در آینه بنگرد...... شاید این بار تصمیم دیگری گرفت 20
*sepid* 9772 ارسال شده در 7 آبان، 2011 هییییییییی روزگار.. امشب یه عالمه دلم گرفته .... خدایا شکرت اگر کاســبی نیست که دوست بفروشد ... در عوض آنقدر دوستان کاســب هستند که تو را به پشیزی بفروشند ... 19
vahid88 9651 ارسال شده در 7 آبان، 2011 من الان تو بی برنامه ترین و بیکار ترین روزهای زندگیم هستم. وضعیتم نامشخصه دیگه خسته شدم از بس بیکار نشستم و تو انجمن از این تاپیک به اون تاپیک رفتم. نمی دونم چرا میگیم نمی ریم سربازی همه میگن باید بری الان که چند روز بعد باید برم سربازی نامه اومده نیروی مازادم. و معلوم نیست این بلاتکلیفی من تا کی ادامه داره. و.... . دارم داغون میشم خیلی دلم گرفته. آرزو می کنم هیچ موقع توی زندگیتون بی برنامه و بلاتکلیف نباشین خیلی سخته. 19
pari daryayi 22938 ارسال شده در 8 آبان، 2011 من می دونم درد دل همه فقط یه جمله است همه هم دنبال اینیم که بهمون همین جمله رو بگن همه هم دلشون می خواد که این جمله رو بگن ولی گاهی نمی تونن بگن حالا به هر دلیلی از طرف من به همه کسانی که توی قلب ها مون هستند به نواندیشان... به نواندیشانی ها... دوستت دارم هیچ وقت از انرژي مثبت این جمله غافل نشید هیچ وقت عزیزانتون رو از این جمله محروم نکنید غرور هاتون رو بذارید برای وقتش و سر جاش و برید به هر کسی که تو دلتونه بدون اینکه منتظر جواب باشید بگید دوستت دارم به پدر مادر هاتون دوستاتون عزیزاتون به خودتون به خداتون فقط یادتون باشه صادقانه بگید! منتظر جواب نباشید بی منت بگید: دوستت دارم اگه دلت باز نشد!:w16: 33
ho0da 2321 ارسال شده در 8 آبان، 2011 صدایی از دور مرا می خواند: دوباره نگاه کن!! دوباره نگاه می کنم به آسمان و ریزش باران... دوباره نگاه می کنم به تو....به من... و زمین را بوسه می زنم هزاران بار.. آنگاه تمامی درها گشوده می شوند.... .......................................................اتفاقی در دلم افتاده است 13
from_hell 10964 مالک ارسال شده در 8 آبان، 2011 تمام درد من این است، . یک نفر در زندگی من هست؛ . که نیست...!!! 16
ارسال های توصیه شده