azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۱ بدترين شكل دلتنگي براي كسي آن است كه در كنارش باشي و بداني كه هرگز به او نخواهي رسيد 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ سلب می کند رویای محالت امان زندگی را از من. 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ برایت نامه مینوسم و در جیب میگذارم هیچ صندوق پستی وفادار تر از بی کسی های خودم نیست وقتی سال تا سال جایت به لطف ِ قاب های بی عکس خالی نمی شود هنوز یک لبخندم را بسته بندی کرده ام برای روزی که تو را اتفاقی میبینم آنقدر تمیز بخندم که به خوشبختیم حسادت کنی.. بی کسی یعنی مبل های تکنفره را به رقص های دسته جمعی ترجیح می دهی بی آنکه از کسی در طول تاریخ بپرسی : ببخشید ؟ ساعت ِ شما هم همینقدر کند حرکت میکند ؟ 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ حمـاقـت کـه شاخ و دم نــدارد! حمـاقـت یـعنـی مـن کـه اینقــدر میــروم تـا تـو دلتنـگ ِ مـن شـوی ! خـبری از دل تنـگـی تـو نمـی شود! برمیگردم چـون دلـتنـگـت مــی شــوم!!! 4 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ به من قول بده در تمامی سال هایی که باقی مانده تا ابـــــــــــــد مواظب خودت باشی دیگر نیستم که یاد آوریت کنم.. 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ من " تنها ترین ضمیر دنیاست و "او"خوشبخت ترین ضمیر دنیا چون "تو"را دارد.... 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ می آیند می روند ... انگار تنها غم ته نشین می شود در دلِ بی جنب و جوشِ من و چه کس می داند دل من مرداب نبود دریا بود... و کسی باز ندانست دل بی آب و علف تو صاحبِ این دریا بود... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ نیمه گـُمشده ام نیستی که بـا نیمه ی دیگــر به جُستجویت برخیزم تو… تمام گُمشده منی.. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ [TABLE] [TR] [TD=colspan: 6]دلتنگی عین آتش زیر خاکستر است گاهی فکر میکنی تمام شده اما یک دفعه تمام وجودت را آتش می زند[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ کلمه ای نیست هیچ میان «من و تو» این «واو» حرف بی ربطی است.... 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ درد دارد ... وقتی چیزی را کسر میکنی که با وجودت جمع زده ای ! 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ كاشكي مي شد دزد بزنه به مغزت، همه ی خاطرات بدتو ببره..... 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ نذر کرده ام اگر نیایی پیاده از یادت بروم ..! چه کسی اولین بار این دروغ را گفت : ... بزرگ می شوی یادت می رود ! 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ آهسته گفت : خدانگهدارت راهش را کشید ورفت آدم ها چه راحت مسئولیت خودشان را گردن خدا می اندازند...! 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ جسمم همه اشک شد و چشمم بگریست در عشق تو بی چشم همی باید زیست از من اثری نماند این عشق از چیست گرمن همه معشوق شدم عاشق کیست ؟ 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ جهــان چیــزی شبیــه مــوهــای تــوســت! سیــاه و ســرکــش و پیچیــده! خیــال کــن چــه بــی بختــم مــن، کــه بــه نسیــمی حتــی، جهــانــم آشــوب مــی شــود . . . 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۱ چـه اشـتـبـاه بـزرگـی سـت . تـلـخ کـردن زنـدگـیـمـان .بـرای کـسـی کـه در دوری مـا . شـیـریـن تـریـن لـحـظـات زنـدگـیـش را سـپـری مـی کـنـد !!! 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۱ در انتهای زمستان و ابتدای بهار مرور میکنمت! تو را چو شاخه یک گل نه خشک ... تازه و سبز! درست در صفحهی خوب آرزوهای کتاب زندگیام دخیل میبندم خدا کند که بدانی چقدر دلتنگم خدا کند که ببینی چقدر دلگیرم در این مسیر بلند چه فرصت خوبیست دوباره رد شدنت چه عیدی خوبیست دوباره آمدنت ! از: لیلا مومن پور 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۱ روزهای ابری بی خورشید چشمانت سخت می گذرد رو بر نگردان تنهایی حس سردی است ... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده