نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ ديگر هيچ اميدی به خوابِ آب و سکوتِ ستاره ندارم، چه نداری؟ هيچ، يعنی مجبورم از دستِ بعضی مسائلِ مشکل آسوده شوم. به ما چه، از دست ما چه کاری ساخته است؟ هيچ، نمیشود حالا ... تمامش کن! 6 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ در خلاء رها شده ام مثل انگشتانم در سوراخ های جیب ببین! چگونه نبودنت فقر و بی پناهی را رقم می زند از سرما می لرزم در هوای تابستان. 7 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ روزگاری کوه ها را به هم وصل می کردی آدم ها را قلب ها را اما حالا... آه ای پل شکسته! حالا دیگر فقط ابرها می توانند از روی تو بگذرند! 5 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ بین من و تو فاصله اس یک در سرد آهنی من که کلیدی ندارم تو واسه چی در میزنی؟ این در سرد لعنتی شاید نخواد که وا بشه قلبتو بردار و برو قطار داره سوت میکشه منو ببخش عزیزمن! اگه میگم باهام نمون دستای خالیمو ببین آخر قصه رو بخون ترانه ای رو که برات گفته بودم فروختمش با پول اون نخ خریدم زخم دلم رو دوختمش همسفر شعروجنون مرد فقیر عالمم تو عشقتو از من بگیر من واسه تو خیلی کمم 5 لینک به دیدگاه
rize 615 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ من به آمارزمين مشكوكم اگراين سطح زمين پرازآدمهاست پس چرااينهمه دلهاتنهاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ گوش کن باران می آید با صدای باران دوباره چشمهایم بارانی می شود چه کنم که تو بوی باران می دهی...!! 8 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ ومن همچنان تنهایم واین تنهایی تاریک وتلخ را هیچ کس درک نمی کند... هنوز هم من درپیچ وخم نادانسته هایم پرسه می زنم.... هنوزراه حلی برای این دلتنگی مرگ آور پیدا نکرده ام... 4 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
MEMOLI 8954 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ بيا اين هــــوا ، هـــــوای ـ خوبي است براي دلتنگ بودن ... من بغــــض هايم را با روح ـ زخمی ام مي آورم ! تو آغــــــوشت را با بــــــوسه هایت ... بگــــــــــذار دست کشیدن از تــــو همچنان غیر ـ ممکن باشــــد ! بيا ... 5 لینک به دیدگاه
خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ قلبی داری به وسعت هفت دریا و بی نهایتی آسمان ها باید منطقی باشم حق داری اگر دلت برایم تنگ نمی شود... 6 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ حرف به حرف دلتنگت میشوم... نه واژه به واژه و نه جمله به جمله! فقط حرف به حرف! روزی یک حرف،آنهم 3 بار در روز... . . . . . . . . . این روزها آنقدر اوضاع دلم نابسامان شده که دوز مصرف دلتنگی هایم را هم به حداقل رسانده ام! 6 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ هیچ تجربه ای برای یک آفتابگردان تلخ تر از هرزگی آفتاب نیست ! خسته ام از روزهایی که به دنبال خورشیدی که نبود در سر به هوایی گذشت ... 5 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ عکس های خودم را نگاه می کنم بعد فکر می کنم دنیا بدون من شاید کاملتر می بود الان کمی مهمل شده با وجود من می دانم ولی شما به رویم نیاورید 5 لینک به دیدگاه
خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ " خدا - حافظ " ، به تعبیر ِ من یعنی ؛ سلام ! " شب - بخیر " ها انگار که ... : - کنارت جایی برایم هست ؟! از روی دلتنگی هات رد نشده م ... هیچ گاه حالا ؛ مرگ ِ دلم به پای ِ تو ، اگر شبی بدون ِ من بگویی : - شب ... به ... خیر ! 6 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ پرنده پرواز نمی خواست پرنده به دستانی که پرش میداد عاشق بود... 5 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ دستم را روی پنجره ها میکشم! روی شیشه های سرد... آخرین زمستان را یادت هست؟ دستم را گرفته بودی و مارپیچ روی شیشه ها می کشیدی! دور تر که ایستادم،بین اسم من تا اسم خودت یک پنجره فاصله بود! حالا که نیستی...میفهمم فاصله بین این پنجره ها یعنی یک دنیا فاصله بین منو تو! دست میکشم روی شیشه ها...امسال چطور بی تو...این شیشه های سرد را با دستانم طی کنم؟! "شیشه بهانه است،دلتنگ گرمی دستانت شده ام!" 5 لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ خداوندا ! تو بگو ... این بی انصافی نیست؟ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده