sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ سهم من از این حال خوش تغییر کرده... سِرِ آن گره خورده به یک حسِ مرموز... میان خوشی و ناخوشی به یک حسِ مرموز مِیل می کند تابعِ احساسم 7 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۱ سر به هوا نیستــــم امــــا ... همیشـــــه چشــــم به آسمان دارم حال عجیبـــی ست دیدن ِ همان آسمان که شاید "تـــــو" دقایقی پیش به آن نگاه کـــرده ای...!!! 6 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۱ چقدر سرد است! وقتی... می خواهمت و نیستی................ 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ تاریــخ انقضایــت کــه ســر برســد ؛ از Call تبــدیل میشــوی بــه Missed Call . به همیــن راحتــی !!! 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ از باد هم سبقت می گیرم این بزرگراه این پدال لعنتی عجیب فراموشی می آورد هر چه دورتر می روم نزدیکتر می شوی حالا 160کیلومتر در ساعت دوستت دارم. سینا علی محمدی 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ مـטּ از تـو هیـچـ نـمـے خـوآهمـ فَقـطـ . . فقـطـ بــہ ڪـسے ڪـہ عـآشـقـانــہ כوسـتَـتـ כآرכ بگـو حـلآلـمـ ڪُنـכ اگـر هنـوز شـبـ هآ ٬ بـآ یـآכ تـو مے خـوآبـمـ . . . . 5 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ بعد از تو من میمانم و خاطراتی که هیچوقت با تو نداشتم ! خاطراتی دونفره با خودم تنها ! بعد از تو ... برای خواب سراغ دیازپام میروم صبحها زود از خواب بیدار میشوم و ... برای صبحانه چای دم نمیکنم بعد از تو خودم را هم فراموش میکنم ... من ... دلم ... « تو » می خواهد رضا نمازی 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ وقتی نفهمی کی سیگارت را روشن کردی و کی کشیدی و کی خاموش کردی یعنی یک جای کار میـــلنگد بدجور. 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۲ به دنبال کسی می گردم... تا تو رو نشونش بدم و بگم... " مثل او نباش 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ بهار را دنبال می کنم به دست های تو می رسم سید حسن حسینی 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ شما یادتـــون نیست منـم یادم نمیــاد ولی میگــن آدمهـــا یه زمــانی مهـــربـــون بــودن ! 8 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۲ و در جواب : “تا حالا عاشق بودی؟” بگویم: نه! و بیخیال آن سنگینی میان گلو شوم ..! 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ می گویند دل به دل راه دارد پس چرا ؟ وقتی دلم را شکستی دلـــت نشکســت...! 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۲ تنهایی … دیوار … قهوه های سر رفته از حوصله ام اتاقی که چهار تاق باز ، روی من خوابیده چشم هایی که از ساعت ، کار افتاده ترند و شانه های تو ، که زیر بار ِ باران نمی روند باید گریه ام را روی بی کسی هایم تنظیم کنم و این یعنی تنهایی 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ يافته هايت را با باخته هايت مقايسه کن و بدان اگر خدا را يافته باشی... دیگر هرچه باخته ای مهم نيست ! 2 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ عاشق بهترین ها نباش… بهترین باش… تا بهترین ها عاشق تو باشند .. اگه یه وقت تنها شدی اینو بدون که خدا همه رو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش آدمی به خودی خود نمی افتد اگر بیفتد از همان سمتی می افتد که به خدا تکیه نکرده است... اگه یه روز چشاتو باز کردی و خودت رو وسط یه کوره دیدی ، نترس و سعی کن پخته بیرون بیای ، وگرنه سوختن رو همه بلدن ... این روزها منم و منم و من ... و خدا ... و شادم به وسعت دنیا.... شکر... شکر... شکر... با تو قدم زدن را دوست دارم... به جای خانه برایت جاده خواهم ساخت... مهربانی زبانی است که : برای کور دیدنی ، برای کر شنیدنی ، و برای لال گفتنی است دلامون رو پلاستیک کردیم به خیال نشکستن یادمون رفت پلاستیکها زودتر میسوزند ... 1 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ دردم این است که باید پس از این قسمت ها سال ها منتظر قسمت آخر باشم... 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ شانهام به بغض اسلحهای چسبیده که دوستت دارمهای بسیاری را در جنگ جا گذاشته است روزبه سوهانی 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ چشم هایم شکست وقتی الماسک های بلورین از شاه چراغ چشمانت فرو ریخت ... علیرضا سخنور 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۲ از رابطه های مثلثی مستطیلی مربعی خسته شدم ! دلم یه رابطه دایره ای می خواد که من دورِ تو بگردم و تو دور من...! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده