TA.RA 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ گفتم بگو سکوت کرد و رفت ... و من هنوز ... گوش می کنم ... 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۱ از ارتفاع تنهائی ام کسی پیدا نیست دلم را آتش می زنم با دود علامت می دهم پرویز صادقی 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ مدت هاست به فصل تنهایی رسیده ام چرا این فصول این روزها انقدر طولانی شده اند ؟ کاش تمام میشد .... این روزهای تکراری .... این تکرار همیشه من ... کاش یا این فصل تمام میشد یا من ! 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ روزگاری یــک تبـسم یــــک نـگــاه خوشتر از گرمای صد آغوش یود 5 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ باور کن این روح خسته را جای طعنه تو نیستــــ!! می شود رهایم کنی؟؟!! 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۱ مثل اتاق زیر شیروانی پر از خاطره ی بارانم ، کدام واژه می فهمد برایت چقدر دلتنگم ؟ 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ می باید خود را از دام اوهام برهانیم گر بر آن سریم که همه چیزی را در یابیم می باید ایمان داشت که به هنگام تنها از نیروی فرزانگی خویش مدد باید جست ... مارگوت بیگل 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ دانستن اینکه: چه موقع باید فــاصــله گرفت، و چه موقع باید نــزدیــک شد کلـــید ماندگاری هر رابطه است .. 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ ميخواهم بنويسم، اينبار براى خودم! اما... تمام واژه هايم "تو" را ميخوانند! 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ جـای خالی ات آنـــــقــدر بــــــــزرگ شده که حتی می شود درآن زنـــدگی کــرد...! . . . . . . برگـــــــــــرد .. 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ دلــــــم برای تمام حرف هایی که نمی زنی تنــگ اسـت...! 3 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ از جدایی یمان برای هر کسی گفتم حق را به من داد امــــا این ها نمی دانند من، حق را نمی خواهم حق که برای من " تـو" نمی شود...! 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ چقدر سخت است در خلوتت دلواپس خاطره ای باشی که تو را بر باد داده است.... 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ بلند ترین ارتفاعی که باعث مرگ آدمی می شود افتادن از چشمان کسیست که فکر می کنی همه چیز اوست... 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ چه کسی به تو گفت : من صبورم !!! خانه اش ویران باد ... 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ پرنده ایاز برکه رفت و ... آب از آب تکان نخورد. 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ بیستون کنده شدو عشق به جایی نرسید دیگر از تیشه ی فرهاد بدم می آید!! 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ شجاعت مـی خواهد وفادار احساسـی باشـی کـه میدانـی شکست مـی دهد روزی نفس های تنهایـــی دلت را 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ خندیدن، خوب است. قهقهه، عالی است. گریستن، آدم را آرام می کند اما… لعنت بر بغض ! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده