Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ این 12 ص رو خوندم همه فقط از رشته خودشون تعریفیده بودن حالا فهمیدی چرا اکثر مهندسان مکانیک یک دیکتاتــور واقعی هستند. 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ حالا فهمیدی چرا اکثر مهندسان مکانیک یک دیکتاتــور واقعی هستند. اوهوم...و خیلیم مغرورن :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ چون واقعا تعریفی هستند که از خودشون تعریف میکنند 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ اوهوم...و خیلیم مغرورن :viannen_38: البته سایر رشته ها مثل رشته شما و.....،میشن سیاهی لشکر دیکتــاتورهای مکانیک. 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ از همه این حرفها بگذریم هیچی سیالات نمیشه مگه نه اسی 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ از همه این حرفها بگذریم هیچی سیالات نمیشه مگه نه اسی ژیان ماشین نمیشه،باجناق فامیل نمیشه،سیالات هم درس نمیشه....... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ چون واقعا تعریفی هستند که از خودشون تعریف میکنند البته نه مثِ رشته ما البته سایر رشته ها مثل رشته شما و.....،میشن سیاهی لشکر دیکتــاتورهای مکانیک. اتفاقا من کاملا با نظر شما مخالفم :smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ اسی امشب تا یه خون تو این تاپیک نریزه نمیری بخوابی ببین خون جامداتی ریختن حلاله حالا نیا اینجا انقدر گرد و خاک کن 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اسی امشب تا یه خون تو این تاپیک نریزه نمیری بخوابی ببین خون جامداتی ریختن حلاله حالا نیا اینجا انقدر گرد و خاک کن ما اهل کوفه نیستیم اسی تنها بماند ---------- اینهمه لشکر امده به عشق اسی امده ----------- ای اسی ازاده اماده ایم اماده ---------- وای اگر که اسی حکم جهادم دهد ارتش دنیا نتواند که جوابم دهد ---------- ای بانو ای بانو بصیرت بصیرت 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اینهمه لشکر امده به عشق اسی امده ----------- ای اسی ازاده اماده ایم اماده خیلی ممنون..........:icon_pf (44): خیلی متشکر..........:icon_pf (44): بفرمایید،بفرمایید،استدعا میکنم،بسم الله الرحمن الرحیم...........:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ خیلی ممنون..........:icon_pf (44): خیلی متشکر..........:icon_pf (44): بفرمایید،بفرمایید،استدعا میکنم،بسم الله الرحمن الرحیم...........:icon_pf (44): ابلفضل علمدار اسی ما رو نگهدار --- دست خدا بر سرما اسی مهندس رهبر ما 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ =====> جامدات توپ ، تانک، مسلسل،دیگر اثر ندارد. انتفاضه ملت مظلوم جامدات،علیه رژیم غاصب سیالاتی،ادامه دارد تا پیروزی....... 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ :ws47:خدا نکشتتون پستای خنده دارتون زیاد بود نقل قول نگرفتم... خدایش من با هر مکانیکی که ارتباط داشتم خیلی از رشتشو گرایشش تعریف کرده و زده تو سر باقی رشته (ولی موقع امتحانها نظراتشون خیلی باحال میشه..) حالا دعوا نکنید من فهمیدم اشتباه رای دادم باید به جامدات رای میدادم 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ ساخت و تولید اول میشد ،تقلب شده 3 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ کجا تقلب شده تازه عسل رو هم اغفال کردید بازم میگم فقط مکانیک تو شاخه های مکانیک هم فقط سیالات 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ با یک تیر 2 نشان بزنید یه رشته 2 تخصص ساخت و تولید 2 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ ای بابا تو دیگه چرا امان از هم نشینی با اسی 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ ای بابا تو دیگه چرا امان از هم نشینی با اسی اگه با تو همنشین میشدم که... :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ من که گفتم با ما منشین وگرنه بدنام شوی ولی بیا به بهشت سیالات تو پسر خوبی بودی کی تورو گفت به ارباب سیالات ، هیچ مگویی سیالات همون قبله عالم هست ها 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده