Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ خب از اونجایی که در مورد نحوه دقیق اجرای مسابقه سوال میشد، من یه توضیحی رو تو پست اول تاپیک دادم که بهتره برین یه نگاهی بندازین کسایی که میخوان شرکت کنن، روز 4شنبه آخرین مهلت ثبت نام هستش لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ تیم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: wise moon اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) : تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) : تیم پنجم: A&A اعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: error اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) : تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: Science Partners اعضا: ( *Polaris* و shadmehrbaz ) : تیم نهم: K&M اعضا: ( mini و kimia ) تیم دهم: p&t اعضا: ( تینا و pesare irani ) : تیم یازدهم: hero stars اعضا: ( hilda و 3shahrsaz ) : تیم دوازدهم: پسران بد اعضا: ( مهندس خوش فکر و MOJTABA 77 ) : تیم سیزدهم: ؟؟؟ کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman mehranrezaeian pinion sih092 ricardo mr.abooli هادی ناصح pme این کسایی که تیمشون رو تکمیل نکردن واسه شرکت تو مسابقه، اسم هم تیمیشون رو بگن لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۸۹ بالاخره قسمت شد و ما هم یه هم تیمی پیدا کردم ایمان (ایمان امپراطور) اسم تیم رو هم بعدا اعلام میکنم لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ ما هم تیممون واسه تخریب آمادست mehranrezaeian نام تیم هم در آینده اعلام میشه باتشکر لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ من وریکاردو هم یه تیم اسم تیممون هم همون ریکاردو باشه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ یم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: wise moon اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) : تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) : تیم پنجم: A&A اعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: error اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) : تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: Science Partners اعضا: ( *Polaris* و shadmehrbaz ) : تیم نهم: K&M اعضا: ( mini و kimia ) تیم دهم: p&t اعضا: ( تینا و pesare irani ) : تیم یازدهم: hero stars اعضا: ( hilda و 3shahrsaz ) : تیم دوازدهم: پسران بد اعضا: ( مهندس خوش فکر و MOJTABA 77 ) : تیم سیزدهم: ؟؟؟ اعضا: ( sih092 و Iman-Emperatour ) تیم چهاردهم: ؟؟؟ اعضا: ( هادی ناصح و mehranrezaeian ) تیم پانزدهم: ریکاردو اعضا: ( spow و ricardo ) تیم شانزدهم: ؟؟؟ کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman pinion mr.abooli pme خب اگه تیم شونزدهمم تشکیل بشه دیگه قرعه کشی راحت میشه و یه تیم شانسی صعود نمیکنه از دوستان عمرانی کسی شرکت نکرده؟ لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ تیم فقط hero stars.....:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ تیم فقط hero stars.....:girl_in_dreams: آرزو بر جوانان عیب نیست لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ آرزو بر جوانان عیب نیست پس ارزو نکن ..... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ پس ارزو نکن ..... چشم آرزو نمی کنم من بیشتر عمل می کنم.... لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ چشم آرزو نمی کنم من بیشتر عمل می کنم.... میترسم عملی شی....:girl_in_dreams: حالا بذار مسابقه شروع شه بعد میبینی که چطوری خودتون انصراف میدید و میرید... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ میترسم عملی شی....:girl_in_dreams:حالا بذار مسابقه شروع شه بعد میبینی که چطوری خودتون انصراف میدید و میرید... عملی بشم نشه میشم اون وقت سرسخت تر میشم....... میریم برای دریافت جایزه دیگه؟:ws2: لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ عملی بشم نشه میشم اون وقت سرسخت تر میشم....... میریم برای دریافت جایزه دیگه؟:ws2: مگه تو عالم نئشگی شما بری جایزه بگیری.... لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ مگه تو عالم نئشگی شما بری جایزه بگیری.... نه تو حالت نئشگی مسابقه رو میبریم بعد سر حال میریم جایزه رو میگیریم وقتی جایزه رو گرفتیم به شما هم نشون میدیم تا افسردگی نگیرین..... لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ نه تو حالت نئشگی مسابقه رو میبریم بعد سر حال میریم جایزه رو میگیریم وقتی جایزه رو گرفتیم به شما هم نشون میدیم تا افسردگی نگیرین..... حتما نشونم بدیاااااااا البته اگه دست خودم نبود جایزه.... لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ شبنمی و امین در حال پاسخ دادن به سوالات شبنمی و امین در حال حرکت به سوی سکوی اهدای جوایز پس از کسب مقام اول لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ شبنمی و امین در حال پاسخ دادن به سوالات شبنمی و امین در حال حرکت به سوی سکوی اهدای جوایز پس از کسب مقام اول داری خاب میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ شبنمی و امین در حال پاسخ دادن به سوالات شبنمی و امین در حال حرکت به سوی سکوی اهدای جوایز پس از کسب مقام اول :shad::shad::shad: لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ :shad::shad::shad: بشین سر جات شلوخ نکن .... ما برنده میشیم شماها مگه تو خاب ببینین برنده شدن و.... لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۸۹ داری خاب میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:girl_in_dreams: تو واقعیته عزیزم بشین سر جات شلوخ نکن ....ما برنده میشیم شماها مگه تو خاب ببینین برنده شدن و.... بالاخره اون روز میبینیم کی خواب بوده کی بیدار! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده