Mohammad Aref 120569 سازنده ارسال شده در 14 بهمن، 2010 خب از اونجایی که در مورد نحوه دقیق اجرای مسابقه سوال میشد، من یه توضیحی رو تو پست اول تاپیک دادم که بهتره برین یه نگاهی بندازین کسایی که میخوان شرکت کنن، روز 4شنبه آخرین مهلت ثبت نام هستش
Mohammad Aref 120569 سازنده ارسال شده در 14 بهمن، 2010 تیم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: wise moon اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) : تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) : تیم پنجم: A&A اعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: error اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) : تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: Science Partners اعضا: ( *Polaris* و shadmehrbaz ) : تیم نهم: K&M اعضا: ( mini و kimia ) تیم دهم: p&t اعضا: ( تینا و pesare irani ) : تیم یازدهم: hero stars اعضا: ( hilda و 3shahrsaz ) : تیم دوازدهم: پسران بد اعضا: ( مهندس خوش فکر و MOJTABA 77 ) : تیم سیزدهم: ؟؟؟ کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman mehranrezaeian pinion sih092 ricardo mr.abooli هادی ناصح pme این کسایی که تیمشون رو تکمیل نکردن واسه شرکت تو مسابقه، اسم هم تیمیشون رو بگن
sih092 1978 ارسال شده در 14 بهمن، 2010 بالاخره قسمت شد و ما هم یه هم تیمی پیدا کردم ایمان (ایمان امپراطور) اسم تیم رو هم بعدا اعلام میکنم
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 ما هم تیممون واسه تخریب آمادست mehranrezaeian نام تیم هم در آینده اعلام میشه باتشکر
Mohammad Aref 120569 سازنده ارسال شده در 15 بهمن، 2010 یم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: wise moon اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) : تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) : تیم پنجم: A&A اعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: error اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) : تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: Science Partners اعضا: ( *Polaris* و shadmehrbaz ) : تیم نهم: K&M اعضا: ( mini و kimia ) تیم دهم: p&t اعضا: ( تینا و pesare irani ) : تیم یازدهم: hero stars اعضا: ( hilda و 3shahrsaz ) : تیم دوازدهم: پسران بد اعضا: ( مهندس خوش فکر و MOJTABA 77 ) : تیم سیزدهم: ؟؟؟ اعضا: ( sih092 و Iman-Emperatour ) تیم چهاردهم: ؟؟؟ اعضا: ( هادی ناصح و mehranrezaeian ) تیم پانزدهم: ریکاردو اعضا: ( spow و ricardo ) تیم شانزدهم: ؟؟؟ کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman pinion mr.abooli pme خب اگه تیم شونزدهمم تشکیل بشه دیگه قرعه کشی راحت میشه و یه تیم شانسی صعود نمیکنه از دوستان عمرانی کسی شرکت نکرده؟
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 تیم فقط hero stars.....:girl_in_dreams: آرزو بر جوانان عیب نیست
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 پس ارزو نکن ..... چشم آرزو نمی کنم من بیشتر عمل می کنم....
hilda 13377 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 چشم آرزو نمی کنم من بیشتر عمل می کنم.... میترسم عملی شی....:girl_in_dreams: حالا بذار مسابقه شروع شه بعد میبینی که چطوری خودتون انصراف میدید و میرید...
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 میترسم عملی شی....:girl_in_dreams:حالا بذار مسابقه شروع شه بعد میبینی که چطوری خودتون انصراف میدید و میرید... عملی بشم نشه میشم اون وقت سرسخت تر میشم....... میریم برای دریافت جایزه دیگه؟:ws2:
hilda 13377 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 عملی بشم نشه میشم اون وقت سرسخت تر میشم....... میریم برای دریافت جایزه دیگه؟:ws2: مگه تو عالم نئشگی شما بری جایزه بگیری....
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 مگه تو عالم نئشگی شما بری جایزه بگیری.... نه تو حالت نئشگی مسابقه رو میبریم بعد سر حال میریم جایزه رو میگیریم وقتی جایزه رو گرفتیم به شما هم نشون میدیم تا افسردگی نگیرین.....
hilda 13377 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 نه تو حالت نئشگی مسابقه رو میبریم بعد سر حال میریم جایزه رو میگیریم وقتی جایزه رو گرفتیم به شما هم نشون میدیم تا افسردگی نگیرین..... حتما نشونم بدیاااااااا البته اگه دست خودم نبود جایزه....
am in 25041 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 شبنمی و امین در حال پاسخ دادن به سوالات شبنمی و امین در حال حرکت به سوی سکوی اهدای جوایز پس از کسب مقام اول
hilda 13377 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 شبنمی و امین در حال پاسخ دادن به سوالات شبنمی و امین در حال حرکت به سوی سکوی اهدای جوایز پس از کسب مقام اول داری خاب میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:girl_in_dreams:
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 شبنمی و امین در حال پاسخ دادن به سوالات شبنمی و امین در حال حرکت به سوی سکوی اهدای جوایز پس از کسب مقام اول :shad::shad::shad:
hilda 13377 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 :shad::shad::shad: بشین سر جات شلوخ نکن .... ما برنده میشیم شماها مگه تو خاب ببینین برنده شدن و....
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 داری خاب میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:girl_in_dreams: تو واقعیته عزیزم بشین سر جات شلوخ نکن ....ما برنده میشیم شماها مگه تو خاب ببینین برنده شدن و.... بالاخره اون روز میبینیم کی خواب بوده کی بیدار!
ارسالهای توصیه شده