Mohammad Aref 120569 سازنده ارسال شده در 24 بهمن، 2010 گوگل اطلاعیه صادر کرده میگه که به مدیر سایتتون بگید دست از سر سرچ برداره جوابا توش نیست به گوگل بگو افرادی ناشناس جوابا رو توش گذاشته بودن. دستشون درد نکنه جواب سوال روغن هم پیدا شده که به زودی جواب داده میشه. قرار شده از دور بعدی موقع برگزاری مسابقه گوگل برای همکاری بیشتر سایتش رو ببنده که سوالا همه بی جواب بمونه دور بعدی کی شروع میشه؟ ایشالا ماه بعد البته اگر پیشنهادی واسه بهتر شدن نحوه اجرای مسابقه هم داشته باشین استقبال می کنیم
میلاد 24047 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 ایشالا ماه بعد البته اگر پیشنهادی واسه بهتر شدن نحوه اجرای مسابقه هم داشته باشین استقبال می کنیم وقتشو کم کنین 2 روز بسسسه واسه هر مرحله
میلاد 24047 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 دو روز کمه ... مگه میخوای چی کار کنی؟:w00: خیلی هم بسسه الان یه هفته شده هم هیادشون رفته اصلا مسابقه ای هم بوده دیدی که نصفیا هم سوال نزاشتند اصلا اگه همون موقع که همه جو گیر بودند شروع میشد و وقتش کم بود الان هم هشرکت داشتند و دور بعد هم تموم شده بود
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 مگه میخوای چی کار کنی؟:w00:خیلی هم بسسه الان یه هفته شده هم هیادشون رفته اصلا مسابقه ای هم بوده دیدی که نصفیا هم سوال نزاشتند اصلا اگه همون موقع که همه جو گیر بودند شروع میشد و وقتش کم بود الان هم هشرکت داشتند و دور بعد هم تموم شده بود با حرفات موافقم ولی بعضیا کار دارن و وقت ندارن تو اون دوروزه بیانو بجوابن
partow 25305 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 بله بله ... موافقم ... ممکنه کار پیش بیاد ... سه روز خوبه ...
میلاد 24047 ارسال شده در 25 بهمن، 2010 بله بله ... موافقم ... ممکنه کار پیش بیاد ... سه روز خوبه ... سر یک روز داری این همه بحث میکنی؟ باشه بابا 3 روز ولی نه یه هفته:viannen_38: کسی که کار داره میتونه شرکت نکنه
partow 25305 ارسال شده در 26 بهمن، 2010 اصن بیا مادام العمر بکنیم خیالِ همه راحت باشه باشه ... خوبه ... ولی این قانون واسه بچه های سری بعد ( که منم می خوام جزوشون باشم) اعمال بشه ...
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 29 بهمن، 2010 از چیزی ناراحتی؟ من نفهمیدم چه جوری حذف شدیم من نبودم این هم گروهیمون که بود منم جوابارو بهش داده بودم. پس چرا اون گروه جواب سوالای ما رو نداد؟
Mohammad Aref 120569 سازنده ارسال شده در 29 بهمن، 2010 من نفهمیدم چه جوری حذف شدیم من نبودم این هم گروهیمون که بود منم جوابارو بهش داده بودم. پس چرا اون گروه جواب سوالای ما رو نداد؟ شایعه تو روز روشن :w00: اینجا جواب دادیم: http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=315867&postcount=39 برو یقه هم گروهیتو بگیر :w00:
ارسالهای توصیه شده