hilda 13377 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 تو واقعیته عزیزم بالاخره اون روز میبینیم کی خواب بوده کی بیدار! بله اون روز خیلی چیزا مشخص میشه از جمله اینکه من و محمد بردیم شما هتون دچار اه و فغان شدید........
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 بله اون روز خیلی چیزا مشخص میشه از جمله اینکه من و محمد بردیم شما هتون دچار اه و فغان شدید........ منتظر ِ اون روزیم
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 منو ایمان جون(sih092) هم گروه میخوایم باشیم اسم گروه متاقبا بعدا اعلام میشه :4chsmu1:
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 15 بهمن، 2010 منو ایمان جون(sih092) هم گروه میخوایم باشیماسم گروه متاقبا بعدا اعلام میشه :4chsmu1: ایمان به توان 2
mehran rezaeian 1066 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 سلام من و هادی ناصح هستیم و اسم گروه ما نیز( مخرب ) ( :w75:) هست
Mohammad Aref 120569 سازنده ارسال شده در 16 بهمن، 2010 تیم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: wise moon اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) : تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) : تیم پنجم: A&A اعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: error اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) : تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: Science Partners اعضا: ( *Polaris* و shadmehrbaz ) : تیم نهم: K&M اعضا: ( mini و kimia ) تیم دهم: p&t اعضا: ( تینا و pesare irani ) : تیم یازدهم: hero stars اعضا: ( hilda و 3shahrsaz ) : تیم دوازدهم: پسران بد اعضا: ( مهندس خوش فکر و MOJTABA 77 ) : تیم سیزدهم: ؟؟؟ اعضا: ( sih092 وIman-Emperatour ) تیم چهاردهم: مخرب اعضا: ( هادی ناصح و mehranrezaeian ) : تیم پانزدهم: ریکاردو اعضا: ( spow و ricardo ) تیم شانزدهم: ؟؟؟ کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman pinion mr.abooli pme
Mohammad Aref 120569 سازنده ارسال شده در 16 بهمن، 2010 مگه تبلیغات هم تاثیری داره؟ تأثیرش اینه که بقیه تیما که حذف میشن، من و هیلدا حسابی بهشون میخندیم و این کل کلا رو یادشون میندازیم
Matin H-d 18147 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 تأثیرش اینه که بقیه تیما که حذف میشن، من و هیلدا حسابی بهشون میخندیم و این کل کلا رو یادشون میندازیم وای خدا .. چقد اینا خوش خیالن:dancegirl2:
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 وای خدا .. چقد اینا خوش خیالن:dancegirl2: بذار بخندن ما تو میدون حرف میزنیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 مسابقه رو شروع کنین میخوایم زود ببریم بریم به کارامون برسیم
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 وای خدا .. چقد اینا خوش خیالن:dancegirl2: دلشون رو از الان دارن صابون میزنن
partow 25305 ارسال شده در 17 بهمن، 2010 دلشون رو از الان دارن صابون میزنن دلشون یا شکمشون؟ شکم صابون زدن : امیدوار بودن
mehran rezaeian 1066 ارسال شده در 18 بهمن، 2010 سلام بچه ها اینجا چه خبره؟ چرا همچین می کنید برای همتون:sorry: چون تیم ما اول می شه شک نکنید
ارسالهای توصیه شده