.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 9 بهمن، 2010 دلنوازان این مستر نیست بیاد کمکم اوهوم اوهوم اومدیم گردوخاک بپا کنیم=========> گردو خاک به پا می کنی ام!!!:167: دلنواز بابا کجایی بابا؟:w155:
Mohammad Aref 120569 سازنده ارسال شده در 9 بهمن، 2010 تیم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: ؟؟؟ اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) : تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) : تیم پنجم: A&A اعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: error اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) : تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: Science Partners اعضا: ( *Polaris* و shadmehrbaz ) : تیم نهم: K&M اعضا: ( mini و kimia ) تیم دهم: ؟؟؟ اعضا: ( تینا و pesare irani ) تیم یازدهم: ؟؟؟ ( hilda و 3shahrsaz ) کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman mehranrezaeian pinion مهندس خوش فکر sih092 ricardo MOJTABA 77 mr.abooli هادی ناصح
Mohammad Aref 120569 سازنده ارسال شده در 10 بهمن، 2010 تیم اول: دلنوازان اعضا: ( Mr_Mohammadreza و delnavaz ) تیم دوم: ؟؟؟ اعضا: ( mahshad و farzaneh.y ) تیم سوم : AS اعضا: (SYLAR وatre baron ) : تیم چهارم: FarMil اعضا: ( میلاد و farane67 ) : تیم پنجم: A&A اعضا: ( aida.comix و armin.eleman ) : تیم ششم: error اعضا: ( Urban Woman و bme.masood ) : تیم هفتم: PAT& MAT اعضا: ( mahnaz.d وfrom_hell ) : تیم هشتم: Science Partners اعضا: ( *Polaris* و shadmehrbaz ) : تیم نهم: K&M اعضا: ( mini و kimia ) تیم دهم: p&t اعضا: ( تینا و pesare irani ) : تیم یازدهم: ؟؟؟ ( hilda و 3shahrsaz ) کسایی هم که فعلاً اعلام آمادگی کردن ولی تیمشون رو تشکیل ندادن: ooraman mehranrezaeian pinion مهندس خوش فکر sih092 ricardo MOJTABA 77 mr.abooli هادی ناصح ماشالا چه لوگوهایی طراحی میشه.
Matin H-d 18147 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 اوهوم اوهوماومدیم گردوخاک بپا کنیم=========> گردو خاک به پا می کنی ام!!!:167: دلنواز بابا کجایی بابا؟:w155: من اومدممممممممم:flowerysmile: خوب قراره کجارو بریزم بهم....:smiley (18):
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 من اومدممممممممم:flowerysmile:خوب قراره کجارو بریزم بهم....:smiley (18): قراره نواندیشانو با خاک یکی کنیم
pesare irani 41807 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 قراره نواندیشانو با خاک یکی کنیم این رو که خدا با خاک یکی کرده :w00: دوما بیشین بینیییییم باااااااااااااااا حال نداریم :w00:
Matin H-d 18147 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 قراره نواندیشانو با خاک یکی کنیم حالا به خاطر من کوتاه بیا گناه دارن... بیا مسابقشونو با خاک یکی کنیم:flowerysmile: اینجوری تضعیف روحیه میشن
Matin H-d 18147 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 این رو که خدا با خاک یکی کرده :w00: دوما بیشین بینیییییم باااااااااااااااا حال نداریم :w00: تو که حال نراری.. پس مسابقه شرکت نکن باووو:smiley (18): صحنه رو خالی کن:vahidrk:
pesare irani 41807 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 تو که حال نراری.. پس مسابقه شرکت نکن باووو:smiley (18):صحنه رو خالی کن:vahidrk: منرو به زور اوردن نمی اومدی اما حالا که اومدم نمیرم
Matin H-d 18147 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 منرو به زور اوردن نمی اومدی اما حالا که اومدم نمیرم اخی نازی به زور اوردنت.. حالا میتونی با زور هم خارج شی:dancegirl2:
میلاد 24047 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha:
pesare irani 41807 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 اخی نازی به زور اوردنت.. حالا میتونی با زور هم خارج شی:dancegirl2: همیشه رفتن من دست خداست :167: به جای این ها برو یکم بدو اماده مسابقه بشی
pesare irani 41807 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: :persiana__hahaha: شهلام مدیر قام قامی
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 این رو که خدا با خاک یکی کرده :w00:دوما بیشین بینیییییم باااااااااااااااا حال نداریم :w00: اینم که اینجاس:guntootsmiley2: حالا به خاطر من کوتاه بیا گناه دارن... بیا مسابقشونو با خاک یکی کنیم:flowerysmile:اینجوری تضعیف روحیه میشن اینجوری نمیشه باید ادبشون کنیم تو که حال نراری.. پس مسابقه شرکت نکن باووو:smiley (18):صح نه رو خالی کن:vahidrk: آفرین بزن اینو له کن (حالا درس شد)
Matin H-d 18147 ارسال شده در 10 بهمن، 2010 دفعه آخره رو همکار من دستتو بلند میکنا من اینجا همکارتم یا ایرونی؟
ارسالهای توصیه شده