mehran rezaeian 1066 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 ما هم تا شب سوالا های خودمون رو میزاریماز حالا وقت دارین که نرمش کنید تیم hero stars قربون داداش حال کردم؟
mehran rezaeian 1066 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 تیم مخرب از الان تخریب شده شاهنامه اخرش خوشه اقای مدیر کل به نظر من انصراف بدید بهتره چون درست نیست که مدیر کل سایت همون دور اول حذف شه:w127:
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 شاهنامه اخرش خوشه اقای مدیر کلبه نظر من انصراف بدید بهتره چون درست نیست که مدیر کل سایت همون دور اول حذف شه:w127: اشکال نداره مهران جان اگر هم حذف شد میزاریمش داور وایسه که دلش تنگ نشه واسه مسابقه:icon_pf (44):
mehran rezaeian 1066 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 من نمیگم دیگه... خودتون میدونید دیگه....تیم فقط (hero stars) :w127::eyepopping::sorry:mehranrezaeian@yahoo.com
mehran rezaeian 1066 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 اشکال نداره مهران جان اگر هم حذف شد میزاریمش داور وایسه که دلش تنگ نشه واسه مسابقه:icon_pf (44): :w127::eyepopping::sorry:mehranrezaeian@yahoo.com هادی جان باید برای heida هم یه فکری بکنیم تا اون بنده خدا افسرده نشه
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 hilda رو هم میزاریم تا امتیازایی رو که ما گرفتیم رو بشمره تا بیکار نباشه
میلاد 24047 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 هادی جان باید برای heida هم یه فکری بکنیم تا اون بنده خدا افسرده نشه بهشون میگم از شما سوال حافظه و روخونی انگلیسی بپرسند
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 این پسر ایرانی رو کسی ندیده بیچاره از ترسش معلوم نیست کجا در رفته:ws28: تنها پسران بد میمانند
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 بهشون میگم از شما سوال حافظه و روخونی انگلیسی بپرسند می خواست ببینه شما حواستون هست یا نه که خدا رو شکر حواستون بود. من میگم که نمی خواد بهشون چیزی بگی چون پس فردا که ببازن میان یقه شما رو میگیرن.... از ما گفتن بود
Mohammad Aref 120569 سازنده ارسال شده در 20 بهمن، 2010 دوستان تو اون یکی تاپیک اسپم نکنید. بعد از اینکه جوابا گذاشته شد، البته تا یه هفته واسه جواب دادن وقت هست. اگر جواب غلط یا درست بود لازم نیست بگین که جواب درسته یا غلطه بعد از یه هفته جوابا رو بدین. فقط اگر ناقص جواب داده شده بود بگین کامل نیست. اگر کاربری تو اون تاپیک اسپم زیاد بکنه، از گروهش یه امتیاز کم میکنیم :167:
Matin H-d 18147 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 دوستان تو اون یکی تاپیک اسپم نکنید.بعد از اینکه جوابا گذاشته شد، البته تا یه هفته واسه جواب دادن وقت هست. اگر جواب غلط یا درست بود لازم نیست بگین که جواب درسته یا غلطه بعد از یه هفته جوابا رو بدین. فقط اگر ناقص جواب داده شده بود بگین کامل نیست. اگر کاربری تو اون تاپیک اسپم زیاد بکنه، از گروهش یه امتیاز کم میکنیم :167: با ما بودا هی میگم اسپم نکنید کیه که گوش بده پس کلا یه بار سوالات در یک هفته مطرح میشه دیگه:smiley (18): دیگه نیازی به سوال جواب نیست
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 گوگل اطلاعیه صادر کرده میگه که به مدیر سایتتون بگید دست از سر سرچ برداره جوابا توش نیست 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 گوگل اطلاعیه صادر کرده میگه که به مدیر سایتتون بگید دست از سر سرچ برداره جوابا توش نیست :ws28: :ws28:
mehran rezaeian 1066 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 بهشون میگم از شما سوال حافظه و روخونی انگلیسی بپرسند :w127: برو................:eyepopping:
Matin H-d 18147 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 ادمین ما یه ناظر بر مسابقه میخواییییممممم که سوالا و جوابهارو بسنجه که اینجوری علاف نشیم ... یکی که سوالارو از نظر عمومی بودن و همین طور سوال منطقی رو انتخاب کنه نه این که دو ساعت بریم دنبالش بفهمیم سوال چند جوابس
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 2- معیارهای بافت فرسوده چیست و انواع روش های برخورد با این بافت ها چه می باشد؟ خداييش اين سوال جز اطلاعات عمومي محسوب ميشه؟!!! سوال عمومي بايد طوري باشه كه تمام رشته ها بطور مساوي شانس جواب دادن بهشو داشته باشن اين سوال تابلوئه سوال تخصصي شهرسازيه حالا باز اگه قسمت دومش نبود يه چيزي !!!
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 21 بهمن، 2010 این چه سوالایی هست که گروه های دیگه میدن سوال مثل مدیر کل بدین اصلا احتیاج به فکر کردن نداشت
H O P E 34655 ارسال شده در 24 بهمن، 2010 گوگل اطلاعیه صادر کرده میگه که به مدیر سایتتون بگید دست از سر سرچ برداره جوابا توش نیست :ws28: خیلی خوب بود .
ارسالهای توصیه شده