Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ ارتقای ورژن یعنی مثل ورژن مهندسان؟ به نظرم خیلی دلگیر و مسخره است،این ورژن خیلی user friendly است و من دوستش میدارم.:girl_yes2: تا الانم فقط به خاطر سرد و دلگیر بودنشه که ارتقا ندادیم. ولی خب همونطور که گفتم سعی میکنیم طراحی قالب و رنگ بندیش طوری باشه که اون سردی رو نداشته باشه. (البته گروه گرافیک زحمتشو میکشه) 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ تا الانم فقط به خاطر سرد و دلگیر بودنشه که ارتقا ندادیم. ولی خب همونطور که گفتم سعی میکنیم طراحی قالب و رنگ بندیش طوری باشه که اون سردی رو نداشته باشه. (البته گروه گرافیک زحمتشو میکشه) من هم با اسی موافقم خیلی اون الکیه :w768: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ صبر کنید ورژن 5 بیاد..یهو از 3 بپرید 5 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ نه انصافا آخرین ورژنش ( فکر کنم 4.8 ) باشه همچین بدم نیست فقط باید تو تنظیمات اون خیلی دقت بشه تا اون شلوغی و زشتی که تو مهندسان داره اینجا بوجود نیاد من خودم یه جایی پیشنهاداتی دادم تا ریختش بهتر بشه ولی به حرفم گوش نکردن شما گوش کنین... 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۰ سلام خوبی؟ پیشنهاد بنده تاسیس بخش vip در گفتگوی آزاد هست ، بخشی که فقط اعضای خاص ؛ مثلا کاربرانبالای 500 پست (یا با هر معیار دیگه ای) بتونن حضور رو داشته باشن ، چندین مزیت داره ، اولا انگیزه برای فعالیت کاربران جدید ؛ دوما یه جای حودمونی تر میشه و صمیمیت بیشتر ، سوما همچین بخش هایی قابل ردیابی از بیرون و قیلترینگ نیستن بنا بر این میشه تایپیک های ممنوعه رو اونجا انجام داد 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ سلام خوبی؟پیشنهاد بنده تاسیس بخش vip در گفتگوی آزاد هست ، بخشی که فقط اعضای خاص ؛ مثلا کاربرانبالای 500 پست (یا با هر معیار دیگه ای) بتونن حضور رو داشته باشن ، چندین مزیت داره ، اولا انگیزه برای فعالیت کاربران جدید ؛ دوما یه جای حودمونی تر میشه و صمیمیت بیشتر ، سوما همچین بخش هایی قابل ردیابی از بیرون و قیلترینگ نیستن بنا بر این میشه تایپیک های ممنوعه رو اونجا انجام داد این بخش ایشالا با شرایطی راه اندازی میشه. ولی اینطور نیست که این قسمت ها مشکل فیلی شدن ندارن و میشه تاپیک ممنوعه رو اونجا زد. 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ این بخش ایشالا با شرایطی راه اندازی میشه. ولی اینطور نیست که این قسمت ها مشکل فیلی شدن ندارن و میشه تاپیک ممنوعه رو اونجا زد. منظور هر تایپیکی نیست ؛ ولی به هر حال آزادی های بیشتری خواهد داشت ایشالله ؛ بحث های اجتماعی - سیا.سی منطورمه ؛ نه از اون تاپیکا!! فکرش قبلا تو سرتون بود ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ منظور هر تایپیکی نیست ؛ ولی به هر حال آزادی های بیشتری خواهد داشت ایشالله ؛ بحث های اجتماعی - سیا.سی منطورمه ؛ نه از اون تاپیکا!!فکرش قبلا تو سرتون بود ؟ آره. شرایطش ایشالا اعلام میشه وقتی راه افتاد 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ آره. شرایطش ایشالا اعلام میشه وقتی راه افتاد توی شرایطش بذارید از ورود زیر 25 ساله ها ممانعت میشود تا این حامد نتونه بیاد توش 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ توی شرایطش بذارید از ورود زیر 25 ساله ها ممانعت میشود تا این حامد نتونه بیاد توش لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ خوب چیه چشم و گوشت باز میشه نمی تونی بعد بری عکسهای قشنگ بگیری 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ پیشنهاد میکنم این اسمایل رو حذف کنید===> اینم یه پیشنهاد دیگه....:-" لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ اینجا اسپم نکنید باشه پسرم خوبی شما 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ میشه یه هک بذارید که یه مطلب رو مثلا در چند ساعت آینده پست کنه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم چنین هکی هست یا نه. ولی هک کاربردی نیست. 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم چنین هکی هست یا نه. ولی هک کاربردی نیست. چرا هم! خيليم كاربرديه...بله لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم چنین هکی هست یا نه. ولی هک کاربردی نیست. شده یکی اینجا یه پیشنهاد بده تو بگی باشه...؟؟؟:brodkavelarg: همیشه یه بهونه آوردی:w00: حتما" کاربردیه که میگم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ همین پیشنهاد قبلی که حامد داد رو گفتم باشه. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۰ همین پیشنهاد قبلی که حامد داد رو گفتم باشه. اونجا رو که نباید بگی باشه میگی باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده