El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ به نام خدا با سلام و صلوات بر روح پر فتوح آدمین کبیر انقلاب---------------------------------- 90/3/14 و خسته نباشید خدمت برادر آدمین نظر به اینکه به تازگی خیل عظیمی از ملت همیشه در صحنه نواندیشان رو به قرار دادن آهنگ در پروفایل خود نموده اند ، که امری خیر و خداپسندانه نیز میباشد و مورد تایید آن بزرگمرد تاریخ نیز بود ، لذا خواهشمند است آن قسمت بالای پروفایل را که مخصوص پیام ها و خوشامد گویی به پروفایل است را نیز کد خور( فلش خور) بنمایید تا ملت دچارانبساط خاطر گردند که یک آهنگ همیشه در پروفایلشان نواخته میشود و هرگز به صفحه دوم نرفته و خدای ناکرده قطع نشود. با تشکر و سپاس امضا حامد زیزو 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ ایول به این نامه نوشتن اون قابلیتی که گفتین رو نمیشه گذاشت، مگه اینکه هک مخصوص گذاشتن آهنگ در پروفایل گذاشته بشه که اونم جالب نیست. یعنی هک ضروری نیست. 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اسم تایپیک رو باید بذاریم "مخالفت با پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن" 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ اسم تایپیک رو باید بذاریم "مخالفت با پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن" 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ ایول به این نامه نوشتن اون قابلیتی که گفتین رو نمیشه گذاشت، مگه اینکه هک مخصوص گذاشتن آهنگ در پروفایل گذاشته بشه که اونم جالب نیست. یعنی هک ضروری نیست. آخی چه قندی تو دلت آب شده ادمینی که یکی درخواستش شکل درخواستای مدیرا بوده!!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ میخندی ؟ خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ... کارم از گریه گذشته است به آن میخندم لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ آخی چه قندی تو دلت آب شده ادمینی که یکی درخواستش شکل درخواستای مدیرا بوده!!:persiana__hahaha: قند تو دلش آب شد ولی بازم جواب نداد خیلی محکم تر از اونیه که فکرشو میکردم ، فکر کنم هیچ راهی نداره:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ قند تو دلش آب شد ولی بازم جواب نداد خیلی محکم تر از اونیه که فکرشو میکردم ، فکر کنم هیچ راهی نداره:icon_pf (34): حضوری درخواستتو مطرح کن شاید فرجی بشه 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ حضوری درخواستتو مطرح کن شاید فرجی بشه فعلا میخوام با سیاست دفع حداقلی و جذب حداکثری پیش برم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ لطفاً تو این تاپیک اسپم نکنید. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ محمد ببین میتونی این هک رو اضافه کنی که میزان فعالیت و سابقه و ... رو نشون بده 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ محمد ببین میتونی این هک رو اضافه کنیکه میزان فعالیت و سابقه و ... رو نشون بده ببخشید اسپم می کنم اما...! الان میگه فعلا ضرورتی نمی بینم! 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ هک جالبی نیست. هک قوی تر از این و با همین کاربرد، هکی هست که الان تو باشگاه هم نصبه و قبلاً هم نصب بود البته. ولی اونم چون هک سنگینیه ایشالا بعد از ارتقا ورژن، رو ورژن جدید نصبش می کنیم. 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ میشه تعداد پیغام خصوصی کاربرای عادی رو 1000 تا کنید؟ :( خسته شدم بس که پیغام حذف کردم :( 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ ولی اونم چون هک سنگینیه ایشالا بعد از ارتقا ورژن، رو ورژن جدید نصبش می کنیم. وای یعنی اینجا هم قراره بره رو ویبولتن 4؟! :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ میشه تعداد پیغام خصوصی کاربرای عادی رو 1000 تا کنید؟ :(خسته شدم بس که پیغام حذف کردم :( یاد محمدامین و اولین پستش تو این تاپیک تو اولین صفحه افتادم کلاً اکثر پیشنهاداش بیشتر شدن اینجور امکانات بود که منم هی گفته بودم ایشالا در آینده. یادش بخیر البته پیغام خصوصی تو یکی دو مرحله هم ظرفیتش زیاده شده بود. من فکر میکردم الان رو 1000 تا باشه. زیاد می کنیم ایشالا. وای یعنی اینجا هم قراره بره رو ویبولتن 4؟! :icon_pf (34): فعلاً که نه. فعلاً به توافق نرسیدیم واسه ارتقای ورژن. دیر و زود داره، اما سوخت و سوز نداره. شاید یه ماه دیگه، شاید یه سال دیگه. 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ یاد محمدامین و اولین پستش تو این تاپیک تو اولین صفحه افتادم کلاً اکثر پیشنهاداش بیشتر شدن اینجور امکانات بود که منم هی گفته بودم ایشالا در آینده. یادش بخیر البته پیغام خصوصی تو یکی دو مرحله هم ظرفیتش زیاده شده بود. من فکر میکردم الان رو 1000 تا باشه. زیاد می کنیم ایشالا. فعلاً که نه. فعلاً به توافق نرسیدیم واسه ارتقای ورژن. دیر و زود داره، اما سوخت و سوز نداره. شاید یه ماه دیگه، شاید یه سال دیگه. حالا عجله ای نیست که هست؟! نمیشه بیخیال شید؟ این ورژن جدیده خیلی نچسبه! :دی 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ فعلاً که نه. فعلاً به توافق نرسیدیم واسه ارتقای ورژن. دیر و زود داره، اما سوخت و سوز نداره. شاید یه ماه دیگه، شاید یه سال دیگه. ارتقای ورژن یعنی مثل ورژن مهندسان؟ به نظرم خیلی دلگیر و مسخره است،این ورژن خیلی user friendly است و من دوستش میدارم.:girl_yes2: 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۰ حالا عجله ای نیست که هست؟! نمیشه بیخیال شید؟ این ورژن جدیده خیلی نچسبه! :دی ایشالا حمید و سحر جوری طراحیش میکنن که خوب باشه. حمید که گفته قالبای خیلی خوبی از اون نسخه رو گیر آورده. مهمترین دلیل ارتقای ورژن در آینده بالا بودن امنیت وی بی 4 نسبت به 3 هستش و عدم ساپورت وی بی 3 توسط سازندش. (فکر کنم نهایتاً تا یه سال دیگه ساپورتش کنن) افزایش امکاناتم دیگه رو وی بی 4 انجام میگیره. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده