El Roman 31720 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 به نام خدا با سلام و صلوات بر روح پر فتوح آدمین کبیر انقلاب---------------------------------- 90/3/14 و خسته نباشید خدمت برادر آدمین نظر به اینکه به تازگی خیل عظیمی از ملت همیشه در صحنه نواندیشان رو به قرار دادن آهنگ در پروفایل خود نموده اند ، که امری خیر و خداپسندانه نیز میباشد و مورد تایید آن بزرگمرد تاریخ نیز بود ، لذا خواهشمند است آن قسمت بالای پروفایل را که مخصوص پیام ها و خوشامد گویی به پروفایل است را نیز کد خور( فلش خور) بنمایید تا ملت دچارانبساط خاطر گردند که یک آهنگ همیشه در پروفایلشان نواخته میشود و هرگز به صفحه دوم نرفته و خدای ناکرده قطع نشود. با تشکر و سپاس امضا حامد زیزو 10
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 4 شهریور، 2011 ایول به این نامه نوشتن اون قابلیتی که گفتین رو نمیشه گذاشت، مگه اینکه هک مخصوص گذاشتن آهنگ در پروفایل گذاشته بشه که اونم جالب نیست. یعنی هک ضروری نیست. 5
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 اسم تایپیک رو باید بذاریم "مخالفت با پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن" 7
El Roman 31720 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 اسم تایپیک رو باید بذاریم "مخالفت با پیشنهادهای شما دوستان برای پیشرفت انجمن" 1
pari daryayi 22938 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 ایول به این نامه نوشتن اون قابلیتی که گفتین رو نمیشه گذاشت، مگه اینکه هک مخصوص گذاشتن آهنگ در پروفایل گذاشته بشه که اونم جالب نیست. یعنی هک ضروری نیست. آخی چه قندی تو دلت آب شده ادمینی که یکی درخواستش شکل درخواستای مدیرا بوده!!:persiana__hahaha: 2
El Roman 31720 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 میخندی ؟ خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است ... کارم از گریه گذشته است به آن میخندم
El Roman 31720 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 آخی چه قندی تو دلت آب شده ادمینی که یکی درخواستش شکل درخواستای مدیرا بوده!!:persiana__hahaha: قند تو دلش آب شد ولی بازم جواب نداد خیلی محکم تر از اونیه که فکرشو میکردم ، فکر کنم هیچ راهی نداره:icon_pf (34): 1
::: شیـــما ::: 6955 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 قند تو دلش آب شد ولی بازم جواب نداد خیلی محکم تر از اونیه که فکرشو میکردم ، فکر کنم هیچ راهی نداره:icon_pf (34): حضوری درخواستتو مطرح کن شاید فرجی بشه 1
El Roman 31720 ارسال شده در 4 شهریور، 2011 حضوری درخواستتو مطرح کن شاید فرجی بشه فعلا میخوام با سیاست دفع حداقلی و جذب حداکثری پیش برم
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 محمد ببین میتونی این هک رو اضافه کنی که میزان فعالیت و سابقه و ... رو نشون بده 4
Ssara 14641 ارسال شده در 6 شهریور، 2011 محمد ببین میتونی این هک رو اضافه کنیکه میزان فعالیت و سابقه و ... رو نشون بده ببخشید اسپم می کنم اما...! الان میگه فعلا ضرورتی نمی بینم! 3
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 6 شهریور، 2011 هک جالبی نیست. هک قوی تر از این و با همین کاربرد، هکی هست که الان تو باشگاه هم نصبه و قبلاً هم نصب بود البته. ولی اونم چون هک سنگینیه ایشالا بعد از ارتقا ورژن، رو ورژن جدید نصبش می کنیم. 3
M_Archi 7762 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 میشه تعداد پیغام خصوصی کاربرای عادی رو 1000 تا کنید؟ :( خسته شدم بس که پیغام حذف کردم :( 1
M_Archi 7762 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 ولی اونم چون هک سنگینیه ایشالا بعد از ارتقا ورژن، رو ورژن جدید نصبش می کنیم. وای یعنی اینجا هم قراره بره رو ویبولتن 4؟! :icon_pf (34): 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2011 میشه تعداد پیغام خصوصی کاربرای عادی رو 1000 تا کنید؟ :(خسته شدم بس که پیغام حذف کردم :( یاد محمدامین و اولین پستش تو این تاپیک تو اولین صفحه افتادم کلاً اکثر پیشنهاداش بیشتر شدن اینجور امکانات بود که منم هی گفته بودم ایشالا در آینده. یادش بخیر البته پیغام خصوصی تو یکی دو مرحله هم ظرفیتش زیاده شده بود. من فکر میکردم الان رو 1000 تا باشه. زیاد می کنیم ایشالا. وای یعنی اینجا هم قراره بره رو ویبولتن 4؟! :icon_pf (34): فعلاً که نه. فعلاً به توافق نرسیدیم واسه ارتقای ورژن. دیر و زود داره، اما سوخت و سوز نداره. شاید یه ماه دیگه، شاید یه سال دیگه. 3
M_Archi 7762 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 یاد محمدامین و اولین پستش تو این تاپیک تو اولین صفحه افتادم کلاً اکثر پیشنهاداش بیشتر شدن اینجور امکانات بود که منم هی گفته بودم ایشالا در آینده. یادش بخیر البته پیغام خصوصی تو یکی دو مرحله هم ظرفیتش زیاده شده بود. من فکر میکردم الان رو 1000 تا باشه. زیاد می کنیم ایشالا. فعلاً که نه. فعلاً به توافق نرسیدیم واسه ارتقای ورژن. دیر و زود داره، اما سوخت و سوز نداره. شاید یه ماه دیگه، شاید یه سال دیگه. حالا عجله ای نیست که هست؟! نمیشه بیخیال شید؟ این ورژن جدیده خیلی نچسبه! :دی 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 7 شهریور، 2011 فعلاً که نه. فعلاً به توافق نرسیدیم واسه ارتقای ورژن. دیر و زود داره، اما سوخت و سوز نداره. شاید یه ماه دیگه، شاید یه سال دیگه. ارتقای ورژن یعنی مثل ورژن مهندسان؟ به نظرم خیلی دلگیر و مسخره است،این ورژن خیلی user friendly است و من دوستش میدارم.:girl_yes2: 6
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2011 حالا عجله ای نیست که هست؟! نمیشه بیخیال شید؟ این ورژن جدیده خیلی نچسبه! :دی ایشالا حمید و سحر جوری طراحیش میکنن که خوب باشه. حمید که گفته قالبای خیلی خوبی از اون نسخه رو گیر آورده. مهمترین دلیل ارتقای ورژن در آینده بالا بودن امنیت وی بی 4 نسبت به 3 هستش و عدم ساپورت وی بی 3 توسط سازندش. (فکر کنم نهایتاً تا یه سال دیگه ساپورتش کنن) افزایش امکاناتم دیگه رو وی بی 4 انجام میگیره. 2
ارسال های توصیه شده