Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2010 شما کی از ارسال پاسخ پیشرفته استفاده میکنید؟ همه امکانات که غیر از اضافه کردن فایل پیوست تو ارسال پاسخ سریع هست. حالا فرقش چیه؟ فقط موقع گرفتن نقل قول میرین تو صفحه ارسال پاسخ پیشرفته. که اونم نقل قول گرفتین و پستا مشخصه. من میتونم اونا رو برگردونم ولی غیر از سنگین شدن صفحه نمیدونم چه کاربردی میتونه داشته باشه چون استفاده نمیشه صفحه ارسال پاسخ پیشرفته 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 10 خرداد، 2010 شما کی از ارسال پاسخ پیشرفته استفاده میکنید؟ همه امکانات که غیر از اضافه کردن فایل پیوست تو ارسال پاسخ سریع هست. حالا فرقش چیه؟ فقط موقع گرفتن نقل قول میرین تو صفحه ارسال پاسخ پیشرفته. که اونم نقل قول گرفتین و پستا مشخصه. من میتونم اونا رو برگردونم ولی غیر از سنگین شدن صفحه نمیدونم چه کاربردی میتونه داشته باشه چون استفاده نمیشه صفحه ارسال پاسخ پیشرفته میتونیم یه کاری رو انجام بدیم... حاجی شکلکارو از اون حالت حذف کن.یعنی وقتی که از پستی نقل قول میگیریم،پست های قبلی بدون شکلک بیان.فقط تکست بیاد.اینطوری نقل قولا سبکتر میشن.:w139:
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 10 خرداد، 2010 محمدامین نمیشه شکلکا رو حذف کرد :icon_pf (34): حالا چون اصرار میکنید اینکار رو میکنم. اما فرصت میخوام
Place.Maker 4554 ارسال شده در 10 خرداد، 2010 اقا لطفا تو قسمت حیات وحش یه بخش برای حیوانات خانگی اعضا باز کنید . 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 10 خرداد، 2010 محمدامین نمیشه شکلکا رو حذف کرد :icon_pf (34):حالا چون اصرار میکنید اینکار رو میکنم. اما فرصت میخوام اکشالی نداره...عجله نکن...ولی هر چه زودتر اینکارو بکنی بهتره! :w139:
Yuhana 12780 ارسال شده در 11 خرداد، 2010 سیلام ببقچیدا چندتا از این اسمایلهای انجمن اصلا نمیفته!!نمیشه عوضشون کنین؟؟؟ یا جایگزین کنین یا جدید بذارین؟؟:JC_thinking:
amin 202 مهمان ارسال شده در 11 خرداد، 2010 سیلامببقچیدا چندتا از این اسمایلهای انجمن اصلا نمیفته!!نمیشه عوضشون کنین؟؟؟ یا جایگزین کنین یا جدید بذارین؟؟:JC_thinking: اگر از هر کدوم 2بار بزنی میُفته!
Yuhana 12780 ارسال شده در 11 خرداد، 2010 اگر از هر کدوم 2بار بزنی میُفته! :tael_305::tael_305:الان این افتاد؟؟
pianist 31129 ارسال شده در 11 خرداد، 2010 چرا اين انجمن تلار هنر نداره؟؟؟ بنظرم بهتره يه تالار هنر هم داشته باشيم با قسمت هاي نظير موسيقي طراحي و نقاشي و.... 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 11 خرداد، 2010 :tael_305::tael_305:الان این افتاد؟؟ راست میگی...ماله منم نمیُفته! ولی قبلاً وقتی 2بار میزدیم میُفتاد!!
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2010 اون چندتا شکلک رو یه تغییری دادم ایشالا که درست شده باشه. بخش هنر تو تالار ادبیات هستش که شامل نقاشی ها و طراحی های دستی میشه. موسیقی و سینما هم که تو تالار فیلم و موزیک هستش. حالا اگه بخش هنر تو تالار ادبیات فعال بشه یه تالار جدا واسش در نظر میگیریم. 2
Turtoise 876 ارسال شده در 14 خرداد، 2010 سلام ... بهتر نیست به جای معرف های برتر تاپیک پربازدید جایگزین بشه؟ بهتر نیست؟
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 14 خرداد، 2010 متأسفانه تاپیک های پر بازدید، تاپیک های عمومی که اکثرشون اسپمه. :icon_pf (34): اون بخش بیشتر درباره معرفی کاربرای برتر انجمنه. از نظر امتیاز و تعداد پست تو هفته و برترین معرف ها. به نظرم برترین معرف ها بخش مهمی هستش. حالا شاید بگیم امتیاز و پست تقریباً یکیه اما برترین معرف خیلی فرق داره. 1
EN-EZEL 13039 ارسال شده در 28 خرداد، 2010 با شلام من میخوام بگم که انجمن هرچه سریعتر باید یک مدیر اجرایی یا یک معاون معتمد داشته باشه تا مدیر کل سایت کارهاش سبکتر بشه و راحتتر بتونه کارهای اصلی و عمده رو انجام بده موفق باشید 3
A1000A 2214 ارسال شده در 31 خرداد، 2010 سلام بهتر نیستش اینارو questions, problems, and suggestions about forum فارسی بنویسیم؟؟ تو هر انجمن به انگلیسی هستش فارسی بهتر نیست؟ 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 31 خرداد، 2010 خوب فارسی که اسم خود اون تالاره. به زبون انگلیسی عنوان هر تالار رو زیرش آوردیم. چون فارسی بنویسیم تکرار میشه. 1
Yuhana 12780 ارسال شده در 2 تیر، 2010 سیلام این پیشنهادم برا پیشرفت انجمن نیست ولی برا خوجگلیشه یکم انجمن بی روح شده نمیشه مدیرا بجای اینکه سبز باشن آبی بشن؟؟ یا حداقل یکم اون رنگ سبز پررنگتر بشه؟ هوم؟؟میشه آیا چگونه؟ 1
ترمه جون 1381 ارسال شده در 3 تیر، 2010 ببخشید تو عناوين وتالارهاتون رشته ی نساجی نيست.رشته ی ناشناخته يا جديدی نيست.جاش کاملن تو سايت خاليه. 1
ارسال های توصیه شده