میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ درست بود؟! نمدونم آخه دلیل خاصی برای انتخابش نبود اولین بار یه جا میخواستم ثبت نام کنم...چند تا چیز گذاشتم نشد...یهو اینو گذاشتم بعد دیگه همه جا اینو میزاشتم میخواستم فقط اسم قشنگ باشه و نا شناخته باشم خودم همه فکر میکنند من سنی هستم 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ نمدونم آخه دلیل خاصی برای انتخابش نبود اولین بار یه جا میخواستم ثبت نام کنم...چند تا چیز گذاشتم نشد...یهو اینو گذاشتم بعد دیگه همه جا اینو میزاشتم میخواستم فقط اسم قشنگ باشه و نا شناخته باشم خودم همه فکر میکنند من سنی هستم :JC_thinking: شاید تو هم می خوای به نوعی متفاوت باشی! یه جوری مثل خلاف حهت آب شنا کردن! 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ چرا انتخابش کردی! این روزها همه بی دلیل انتخاب می کنند!!((به قول اون تبلیغه نگاه می کنند!)) 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ این روزها همه بی دلیل انتخاب می کنند!!((به قول اون تبلیغه نگاه می کنند!)) :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ من بمدت 3 سال اسم کاربریم یه چیز دیگه بود و قدیمیا منو با اون اسم همیشه میشناختن ولی به دلایل شخصی عوضش کردم و شدم " پینیون " . معنیشو خودتون پیدا کنید . وجه اشتراکی هم با اخلاق من داره یکم بگردین پیدا میشه 3 لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ بيتا .............بي تا ............تا او بيا من اورا انتخاب كردم 1 لینک به دیدگاه
civil.7 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ خب منم مشخصه رشتم عمران و عدد 7 رو هم خیلی دوست دارم واسه همین آخرش شد civil.7 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ چون اسمه خودمه و از اسمم خوشم میاد هر جا هم بخوام عضو بشم با نام خودم عضو می شم و دلیلی نمیبینم که بخوام ناشناخته باشم تو فروم ها 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ pme= project management engineering يه جورايي از مرموز بودنم خوشم مياد در عين حال مي خواستم بذارم yasaman ولي چون رزرو شده بود البته فكر مي كنم اينو گذاشتم در ضمن پمه هم نيست:w00: پي ام مي هم نيست:w00: پي ام اي هستش 3 لینک به دیدگاه
tower2010 696 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۸۹ خب توپروژه ها اگه ساخته شدن برجها وعظمتشون رو ببینید واقعا عاشق این لغت میشید 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ چون اسم خودمه دیگه. فامیلی رو برداشتم که طولانی نباشه. 6 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ من نام کاربریم یه جورایی یه nickname ای هست که روی خودم گذاشتم ...با توجه به اسم و فامیلم ... خوب چیز خاصی از حرفای من در میاد ؟ 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ منم این اسم رو زمانی انتخاب کردم که یک وبلاگ نظامی داشتم و فقط هم در مورد جنگ جهانی دوم تحقیق میکردم... بعدش هم رفتم توی میلیتاری و با همین اسم اونجا هم بودم و همین اسم روی من موند... Waffen کلمه ی آلمانی هست که از Waffen-SS یا Waffen-Schutzstaffel گرفته شده... وافن به معنای Armed یا همون مسلح هست... البته یک فلسفه ی دیگه ای هم در انتخاب این اسم هست که زیاد مهم نیست... همین دیگه... 11 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ سلام مال من اسم یه شخصیت کارتونیه دوران کودکیمه همون که موهاشو از تو برج مینداخت پائین ولی نه نمایانگر ایده آلم نیست ولی خاطره ای از دوران کودکیمه در واقع ایده آل دوران کودکیم هنوزم وقتی یاد آرزوهای دوران کودکیم و کوچیک بودم دنیام فک میکنم حسرت اون زمان میخورم کاش وارد دنیای بزرگترها نمیشدم هیچوقت... 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ منم چون اسم خودم و بود ودوسش داشتم انتخابش کردم تحلیلم کن پری 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ سلام هم تای خودم من مثل خودت از بچه 3 ساله بهم میگفت شکل سفید برفی هستی ( دختر داداشم وقتی بچه بود تا الان) منم دیگه بررسی کردم دیدم بی ربط هم نمی گه و این جوری شد که وقتی برای اولین بار وارد این انجمن شدم این شد اسمم...... یک علت انتخاب دیگه شم این بود نیست من خیلی حافظه قوی ای دارم و همه چی یادم میمونه این اسم و انتخاب میکنم تا یادم نره همین 6 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ یه جورایی اسم خودمه اسم دوم لقب... یا هر چی خودتون اسمشو میذاره.اسم دختر کوروش کبیر هم هست.دوسش دارم چقدر اسم داشت!!! 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۰ عطر بارون : برای اولین بار میخواستم در یه فرومی عضو شم و هرچی فک میکردم نمیدونستم چی بزارم و تا اینکه تصمیم گرفتم بزارم باران چون عاشق بارونم ولی دوستم گفت نه!قشنگ نیس! و کمی فک کردیم و گفت بزار عطر بارون و منم که عاشق ِبارونو عطرشم و هم چن هفته قبلش تو یه جایی دیدم نوشته عطر بارون و خوشم اومده بود !!! قبولیدم!!! و این شد ،شدم عطر بارون!!! مرمت گر جوون : من از طریق گوگل با تالار معماری مهندسان آشنا شده بودم و دیدم این پایینش که مینویسه کیا تو این تالارن و....و هم تو تاپیکا دیدم نام کاربریا همش معمار پیر، معمار سبز، معمار جوان ، زن معمار، آرچیتیکت و....بود و منم فک کردم این یه سایت علمیه و باس یه اسم علمی بزارم چون ازین نام کاربرایی که هست مشخصه سایت سوسولی نیس و گذاشتم مرمت گر ولی قبول نکرد و بعد کمی فک کردن ،گذاشتم مرمت گر جَوون!!! 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده