pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 19 آبان، 2010 منم بگم؟تیکه اولش اسم خودمه..تیکه دومش چیزی که واقعا هستم...فضایی نه ها..بیگانه..کسی که مثل بقیه نیست تو هم مثل منی دوست داری خودت باشی اما منحصر به فرد 3
spow 44202 ارسال شده در 19 آبان، 2010 من دنبال علت نبودم من دنبال کشفم کشف نهاد انسانها کشف افراد:rose: ؟ کشف نهاد انسانها خیلی جالب بود تست شخصیت کتل رو تاحالا انجامش دادی؟ 3
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 19 آبان، 2010 هنوز کسی نتونسته معنی این اسم کاربری رو تشخیص بدهحمیدصفا تا یه جاهای عجیب غریبی رفت جلو ولی اونم نبود ترکیبی از شانس ویک اتفاق! دی: و کسی هم نمیتونه تشخیص بده مگه این که از راز هات خبر داشته باشه منم خودمم 4
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 19 آبان، 2010 از کجا میدونی چون حیلی بهش فکر می کنی رفته تو ناخود آگاهت!! به هر چی فکر کنی جذبش می کنی! 2
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 19 آبان، 2010 ؟کشف نهاد انسانها خیلی جالب بود تست شخصیت کتل رو تاحالا انجامش دادی؟ اون یه مقیاس شخصیته من روش آدلر و آلپورت رو بیشتر دوست دارم البته تو خط روانکاوی حال می کنم سوال هاش رو دیدم ولی انجام؛نه ندادم 2
armin.eleman 5393 ارسال شده در 19 آبان، 2010 چون حیلی بهش فکر می کنی رفته تو ناخود آگاهت!!به هر چی فکر کنی جذبش می کنی! یکم دیگه بگو خوب بلدیا میگم روانشناسیم رشته ی خوبی هستش ها........فقط حفس کردنی زیاد داره 2
Hossein.T 22596 ارسال شده در 19 آبان، 2010 هنوز کسی نتونسته معنی این اسم کاربری رو تشخیص بدهحمیدصفا تا یه جاهای عجیب غریبی رفت جلو ولی اونم نبود ترکیبی از شانس ویک اتفاق! دی: S که اول اسمته! سجاد! اون Pow هم یه چی مثل Power plant یا همچین چیزی باید باشه! 7
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 19 آبان، 2010 منم که خودمم چون این کارت خود انگیخته است یعنی : خیلی اصیلی! از این خانوم های ریشه دار:rose: 4
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 19 آبان، 2010 مال سجادرو من تقریبا می تونم سیر فکری انتخاب این اسمشو تقریبا حدس بزنم حالا برم ........ مامانم کچلم کرد بعدا میگم 4
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 19 آبان، 2010 دوستان اگه دوست ندارید من چیزی نگم فقط واسه اینکه خشک و بی نمک نباشه و یکم جنبه بهتر پیدا کنه نوشتم وگرنه ما کوچیک تر از این حرفائیم 9
armin.eleman 5393 ارسال شده در 19 آبان، 2010 دوستان اگه دوست ندارید من چیزی نگم فقط واسه اینکه خشک و بی نمک نباشه و یکم جنبه بهتر پیدا کنه نوشتم وگرنه ما کوچیک تر از این حرفائیم نه بگو جالبه 4
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 19 آبان، 2010 دوستان اگه دوست ندارید من چیزی نگم فقط واسه اینکه خشک و بی نمک نباشه و یکم جنبه بهتر پیدا کنه نوشتم وگرنه ما کوچیک تر از این حرفائیم برا من که چیزی نگفتی 4
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 19 آبان، 2010 برا من که چیزی نگفتی چرا دیگه گفتم که کسانی که نام واقعی خودشون رو انتخاب می کنن بین خود واقعی و ایده آلشون فاصله ای نیست!! یعنی دو حالت داره یا به آرزو هاشون رسیدن! یا از رسیدن به اون نا امیدن و دیگه آرزوئی ندارن! البته در این مورد تفاوت های فردی خیلی مهمن که نباید نادیده گرفته بشن!!! 7
شقایق31 40377 ارسال شده در 19 آبان، 2010 برا من که چیزی نگفتی تو هم اسمت نزدیکه به شخصیتت چون با صفایی 3
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 19 آبان، 2010 چرا دیگه گفتم که کسانی که نام واقعی خودشون رو انتخاب می کنن بین خود واقعی و ایده آلشون فاصله ای نیست!!یعنی دو حالت داره یا به آرزو هاشون رسیدن! یا از رسیدن به اون نا امیدن و دیگه آرزوئی ندارن! البته در این مورد تفاوت های فردی خیلی مهمن که نباید نادیده گرفته بشن!!! اما من نه به آرزوهام رسیدم نه ناامید هستم تو هم اسمت نزدیکه به شخصیتت چون با صفایی مرسی عزیزم.خودت با صفاتری 3
maryam_alien 9906 ارسال شده در 19 آبان، 2010 چرا دیگه گفتم که کسانی که نام واقعی خودشون رو انتخاب می کنن بین خود واقعی و ایده آلشون فاصله ای نیست!!یعنی دو حالت داره یا به آرزو هاشون رسیدن! یا از رسیدن به اون نا امیدن و دیگه آرزوئی ندارن! البته در این مورد تفاوت های فردی خیلی مهمن که نباید نادیده گرفته بشن!!! منم میدونم به هیچ کدوم از آرزوهام نمیرسم واسه همین خیالم راحته..خودمو اذیت نمیکنم 3
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 19 آبان، 2010 اما من نه به آرزوهام رسیدم نه ناامید هستم مرسی عزیزم.خودت با صفاتری خوب پس همونی هستی که گفتم از چیزی که هستی رضایت داری البته اینا فقط یه حدسه ملاکاش خیلی بیشتر از این حرفاست حمید خان 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری