Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 19 آبان، 2010 چرا دیگه گفتم که کسانی که نام واقعی خودشون رو انتخاب می کنن بین خود واقعی و ایده آلشون فاصله ای نیست!!یعنی دو حالت داره یا به آرزو هاشون رسیدن! یا از رسیدن به اون نا امیدن و دیگه آرزوئی ندارن! البته در این مورد تفاوت های فردی خیلی مهمن که نباید نادیده گرفته بشن!!! این حرفت منشا روانشناسی داره یا نظر شخصی خودته؟ 3
hodaa 5489 ارسال شده در 19 آبان، 2010 سعی کرده ام حتی الامکان همین باشه که تو گفتی نه فقط با این اسم کار بری بلکه کلا سعی کرده ام فرهنگ مادری و ملی خودم رو فراموش نکنم من از این خصلت کردها خیلی خوشم میاد....همه ی کردهایی که دیدم تا العان مثل شما بودن امیدوارم تکراری نباشه چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ این نام چه معنی ای می ده؟ آیا فکر نمی کنی که انتخاب اختیاری یک نام برای خودت یک جورایی نمایانگر "خودِ ایده آل ِ "تو باشه؟؟ واسه من اسم خودمه 3
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 19 آبان، 2010 من از این خصلت کردها خیلی خوشم میاد....همه ی کردهایی که دیدم تا العان مثل شما بودن منم به کردا احترام خاصی قایلم اصالت و اصیل بودن خودشونو اصلا فراموش نمی کنن درضمن کلا ادمای بی ریاتری هس 3
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 27 آبان، 2010 این حرفت منشا روانشناسی داره یا نظر شخصی خودته؟ بله عزیزم داره:girl_blush2: این حرفم داره البته نه در مورد نام کاربری هااا من با شناختی که از بچه ها دارم میگم ولی خوب داره دیگه 1
shaden. 18583 ارسال شده در 27 آبان، 2010 چون اين اسم منو ياد يكي از دوستام ميندازه به خاطر همين انتخابش كردم. 3
mohsen 88 10106 ارسال شده در 27 آبان، 2010 راستش................ راستش........................... من اسم پسر کوچولوم محسنه..........................سال 88 هم به دنیا اومد................. تو تمام فرومهایی که میرم این اسممه................میخوام همیشه جلوی چشم باشه................... 6
VINA 31339 ارسال شده در 27 آبان، 2010 راستش................راستش........................... من اسم پسر کوچولوم محسنه..........................سال 88 هم به دنیا اومد................. تو تمام فرومهایی که میرم این اسممه................میخوام همیشه جلوی چشم باشه................... تو بابا هم شدي:jawdrop:خدا حفظش كنه فكر ميكردم هوتن بابايه فقط ايشالا بازم بابا بشي 5
VINA 31339 ارسال شده در 27 آبان، 2010 امممم اخه من نميدونم اخلاقم چجورياس گاهي شلوخم گاهي اروم گفتم بزارم مبهم 4
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 27 آبان، 2010 راستش................راستش........................... من اسم پسر کوچولوم محسنه..........................سال 88 هم به دنیا اومد................. تو تمام فرومهایی که میرم این اسممه................میخوام همیشه جلوی چشم باشه................... مبارکه معلومه خیلی دوستش داری! خدا نگهش داره واست حالا اگه بچه ت دختر بود چی می ذاشتی اسمتو؟:w127: 2
mohsen 88 10106 ارسال شده در 27 آبان، 2010 تو بابا هم شدي:jawdrop:خدا حفظش كنه فكر ميكردم هوتن بابايه فقط چی فکر کردی؟.......تا چند روز دیگه اسم نوه هام رو هم میگم................ ايشالا بازم بابا بشي مبارکهمعلومه خیلی دوستش داری! خدا نگهش داره واست حالا اگه بچه ت دختر بود چی می ذاشتی اسمتو؟:w127: .............نمیدونم .به این دیگه فکر نکرده بودم..... 3
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 27 آبان، 2010 کدوم نام کاربری منو میخواین تحلیل کنین!!!!؟ عزی!؟ تی!؟ اکشن!؟ چیزی راجع به درک ِ خود ِ بی ثبات شنیدی؟؟() 1
shaden. 18583 ارسال شده در 27 آبان، 2010 راستش................راستش........................... من اسم پسر کوچولوم محسنه..........................سال 88 هم به دنیا اومد................. تو تمام فرومهایی که میرم این اسممه................میخوام همیشه جلوی چشم باشه................... خدا حفظش كنه .قدمش براتون مبارك ياشه 3
VINA 31339 ارسال شده در 27 آبان، 2010 خدا حفظش كنه .قدمش براتون مبارك ياشه تو چرا اسم دخترتو نزاشتي من ميخام اسم بچم پويا باشه برم يه اسم كاربري باز كنه 3
VINA 31339 ارسال شده در 27 آبان، 2010 واسه تنوع:مردها مثل « پاپ کورن » ( ذرت بو داده ) هستند. بامزه هستند ولی جای غذا را نمی گیرند مردها مثل « سیمان » هستند. وقتی جائی پهنشان میکنی باید با کلنگ آنها را از جا بکنی واسه اسم منم بگيد ديگه 3
shaden. 18583 ارسال شده در 27 آبان، 2010 تو چرا اسم دخترتو نزاشتي من ميخام اسم بچم پويا باشه برم يه اسم كاربري باز كنه نميدونم 1
shaden. 18583 ارسال شده در 27 آبان، 2010 واسه تنوع:مردها مثل « پاپ کورن » ( ذرت بو داده ) هستند. بامزه هستند ولی جای غذا را نمی گیرندمردها مثل « سیمان » هستند. وقتی جائی پهنشان میکنی باید با کلنگ آنها را از جا بکنی واسه اسم منم بگيد ديگه حتما مبهمي ديگه . فك كنم بايد كشفت كرد. 2
Neutron 60972 ارسال شده در 27 آبان، 2010 والا من بعد از اینکه فیلم هری پاتر رو دیدم یه راست اومدم سراغ اینترنت بعد یه دفعه اومدم عضو نواندیشان شدم بعدش قرار شد یه اسم کاربری انتخاب کنم، چون تو جو هری پاتر بودم، زدم هری پاتر !!!!! (گرچه یه مدتی یکی از دوستام گیر داده بود شبیه هری پاترم!) به همین سادگی! من تو stunion.ir، "نیوترون" اختلاص میکردم. 4
VINA 31339 ارسال شده در 27 آبان، 2010 هویجوری!!!!!!!! بيا خودم تحليلت كنم رشتت معماريه متولد 67 خس و خاشاكي به همين سادگي به همين خوشمزگي 4
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 27 آبان، 2010 واسه تنوع:مردها مثل « پاپ کورن » ( ذرت بو داده ) هستند. بامزه هستند ولی جای غذا را نمی گیرندمردها مثل « سیمان » هستند. وقتی جائی پهنشان میکنی باید با کلنگ آنها را از جا بکنی واسه اسم منم بگيد ديگه تو صاف و ساده ای خودتی مثل توضیحات مثل انتخاب نام کاربری ات "مبهم" به همین یک رنگی! 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری