mehdi.f 270 ارسال شده در 19 مهر، 2011 chon mojaradam va ba zendegie mojaradi hal mikonam va joz in esm chize digeie b zehnam naresid:a030:
Ehsan 112349 ارسال شده در 19 مهر، 2011 دارم زمینه را برای تعویض نام کاربریم فراهم میکنم. همچنین آواتارمو....... دارم به چیزی فکر میکنم که بهم بیاد،میخوام اسی را بفرستم به زباله دان تاریخ........ 8
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 19 مهر، 2011 دارم زمینه را برای تعویض نام کاربریم فراهم میکنم. همچنین آواتارمو....... دارم به چیزی فکر میکنم که بهم بیاد،میخوام اسی را بفرستم به زباله دان تاریخ........ خوب به جای این کار بزارش برای فروش اسی جان 4
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 19 مهر، 2011 دارم زمینه را برای تعویض نام کاربریم فراهم میکنم. همچنین آواتارمو....... دارم به چیزی فکر میکنم که بهم بیاد،میخوام اسی را بفرستم به زباله دان تاریخ........ گناه داره حالا چرا زباله دان 4
Ehsan 112349 ارسال شده در 19 مهر، 2011 خوب به جای این کار بزارش برای فروش اسی جان دارم فکر میکنم برای مزایده بذارمش،اما نمیدونم به دست کی میوفته. من در کنار شما باشم یا نباشم،نگذارید این اسی به دست نا اهلان و نامحرمان بیافتد. 4
Ehsan 112349 ارسال شده در 19 مهر، 2011 گناه داره حالا چرا زباله دان اتفاقا نگاهش هم میکنم دلم براش میسوزه..... اما باید بندازمش جایی که آشغالی ببردش و دیگه برش نگردونه....... 3
*sepid* 9772 ارسال شده در 19 مهر، 2011 دارم فکر میکنم برای مزایده بذارمش،اما نمیدونم به دست کی میوفته. من در کنار شما باشم یا نباشم،نگذارید این اسی به دست نا اهلان و نامحرمان بیافتد. اسی؟ بزارش مزایده من خودم میخرم . . . خودم مواظبم تا با دستان نامحرمان به زوال نرسد ....:persiana__hat: 1
pianist 31130 ارسال شده در 19 مهر، 2011 دارم زمینه را برای تعویض نام کاربریم فراهم میکنم. همچنین آواتارمو....... دارم به چیزی فکر میکنم که بهم بیاد،میخوام اسی را بفرستم به زباله دان تاریخ........ اسی باز داری سرکار میذاری بچه ها رو... 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری