soheiiil 24254 ارسال شده در 27 آبان، 2010 چون کلا اسم سهیل باکلاسه انگلیسیش هم باکلاسترتره:دی کلا حال میکنم زندگیم انگلیسی باشه 3
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 27 آبان، 2010 چون کلا اسم سهیل باکلاسه انگلیسیش هم باکلاسترتره:دیکلا حال میکنم زندگیم انگلیسی باشه تو رو که اصلا نمی دونم نام کاربریت از کجا آب خورده!! بعد می گن ملت ما چرا غرب زده ان:w00: ======= پن:بسیار کار خوبی می کنی با انگلیسی نونت تو روغنه! 3
soheiiil 24254 ارسال شده در 27 آبان، 2010 تو رو که اصلا نمی دونم نام کاربریت از کجا آب خورده!!بعد می گن ملت ما چرا غرب زده ان:w00: ======= پن:بسیار کار خوبی می کنی با انگلیسی نونت تو روغنه! الان ساعتها کارشکنی کردی تا روان شناختی کنی؟:w00: غرب زده ایم چون تکنولوژی اونا قویتره .....اگه ما بهتر بودیم اونا هم شلوار تن خراشون میکردن پ.ن:ممنون 3
سیندخت 18786 ارسال شده در 27 آبان، 2010 روز اولی که اتفاقی باشگاه رو پیدا کردم، سریع می خواستم یه مقاله ای رو دانلود کنم و برای این که از دست پیغام "شما به عنوان مهمان بازدید می کنید، لطفا ثبت نام کنید" خلاص شم سریع ثبت نام کردم. وگرنه اگه موقعیت دیگه ایی بود حتما اسم دیگه ای انتخاب می کردم. بعدم که این جا اومدم همین جوری دوباره همون نامو انتخاب کردم. اصلا نمی دونم از کجا اومده، خصوصا Kش. 5
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 28 آبان، 2010 الان ساعتها کارشکنی کردی تا روان شناختی کنی؟:w00:غرب زده ایم چون تکنولوژی اونا قویتره .....اگه ما بهتر بودیم اونا هم شلوار تن خراشون میکردن پ.ن:ممنون مگه این نام رو تو انتخابش کردی که من بخوام تحلیلش کنم؟:w00: ==== پ.ن :ادامه بده روز اولی که اتفاقی باشگاه رو پیدا کردم، سریع می خواستم یه مقاله ای رو دانلود کنم و برای این که از دست پیغام "شما به عنوان مهمان بازدید می کنید، لطفا ثبت نام کنید" خلاص شم سریع ثبت نام کردم. وگرنه اگه موقعیت دیگه ایی بود حتما اسم دیگه ای انتخاب می کردم.بعدم که این جا اومدم همین جوری دوباره همون نامو انتخاب کردم. اصلا نمی دونم از کجا اومده، خصوصا Kش. شاید از یکی یا بیشتر از جنبه های شخصیتی ات یا توانایی ات خبر نداری(چون ناخودآگاه انتخابش کردی می گم) 3
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 2 آذر، 2010 چرا بقیه کاربرا نمی گن معنی نام کاربریشون رو؟؟:w00: خب من می خوام آگاه شم! 2
842 ارسال شده در 2 آذر، 2010 من دنبال يه اسم مي گشتم. هيچي به ذهنم نرسيد. همون هيچي رو هم گذاشتم واسه نام کاربري :دي 3
*Polaris* 19606 ارسال شده در 2 آذر، 2010 کدوم نام کاربری منو میخواین تحلیل کنین!!!!؟ عزی!؟ تی!؟ اکشن!؟ باز این پسر اومد...
سمندون 19440 ارسال شده در 2 آذر، 2010 من دنبال يه اسم مي گشتم. هيچي به ذهنم نرسيد. همون هيچي رو هم گذاشتم واسه نام کاربري :دي اواتار چی؟اواتار هم نداری؟:167: 3
*Polaris* 19606 ارسال شده در 2 آذر، 2010 چون کلا اسم سهیل باکلاسه انگلیسیش هم باکلاسترتره:دیکلا حال میکنم زندگیم انگلیسی باشه البته لازم به ذکر هست که canopus یعنی سـتــاره ی سهیل! نه سهیل! اسم ها تفاوت نمی کنن!!!!! 2
842 ارسال شده در 2 آذر، 2010 اواتار چی؟اواتار هم نداری؟:167: :4chsmu1: آواتار که گذاشتم ديگه. راستش اين آواتارو دوس دارم :دي چون هرچيزي رو ممکنه توش داشته باشه (از فلسفه زياد سر در نميارم وگرنه تا صبح برات حرف ميزدم ) 3
سمندون 19440 ارسال شده در 2 آذر، 2010 :4chsmu1:آواتار که گذاشتم ديگه. راستش اين آواتارو دوس دارم :دي چون هرچيزي رو ممکنه توش داشته باشه (از فلسفه زياد سر در نميارم وگرنه تا صبح برات حرف ميزدم ) خوب پس حالا یه اواتار بذار 2
842 ارسال شده در 2 آذر، 2010 خوب پس حالا یه اواتار بذار چي مثلا؟ يکي انتخاب کن من ميزارم. يه چيز بگو که به من بخوره ها 1
setiya 12666 ارسال شده در 2 آذر، 2010 منم ستيام ملقب به ستي جووون واسه همين اسم خودمو ميزارم كه هيچوقت تكراري هم نيست ستيا هم يعني روزگار اسم خواهر كوروش كبير و لقب حضرت معصومه به معنيه روزگار توضيحات كامل بود؟ 7
هوتن 15061 ارسال شده در 2 آذر، 2010 هنوز کسی نتونسته معنی این اسم کاربری رو تشخیص بدهحمیدصفا تا یه جاهای عجیب غریبی رفت جلو ولی اونم نبود ترکیبی از شانس ویک اتفاق! دی: spow sسجاد pow میشه power یعنی نیروگاه و هرچی مربوط به اونه 4
spow 44202 ارسال شده در 2 آذر، 2010 چي مثلا؟يکي انتخاب کن من ميزارم. يه چيز بگو که به من بخوره ها هیچ چیز سیاه نیست! 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری