spow 44202 ارسال شده در 2 آذر، 2010 درست بود؟ نههههه گفتم که ترکیبی از شانس واتفاق که دردنیای فرومها مجبور به تثبیتش شدم دی: 3
هوتن 15061 ارسال شده در 2 آذر، 2010 نهههههگفتم که ترکیبی از شانس واتفاق که دردنیای فرومها مجبور به تثبیتش شدم دی: اره جون خودت..................... 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 2 آذر، 2010 چي مثلا؟يکي انتخاب کن من ميزارم. يه چيز بگو که به من بخوره ها 5
spow 44202 ارسال شده در 2 آذر، 2010 اره جون خودت..................... به جان عمه نداشتم راس میگم :167: 2
danielo 15240 ارسال شده در 2 آذر، 2010 اسم مستعار من هست.حتی رفیق های من بعضی موقع به این اسم صدایم میکنند 5
DCBA 8191 ارسال شده در 2 آذر، 2010 من اسمم لیلاست...لیلیانم به نظرم یه جور اسم مستعار بود که به لیلا نزدیک بود.... به درد فضاهای مجازی میخورد.....البته دوستام و خواهرام هم گاهی لیلیان صدام میکنن..... معنیش هم پیمان با پروردگار و اسم یه گلی هم هست...... 7
mamadj 1361 ارسال شده در 2 آذر، 2010 من تاریخچه داره......چون رفیقام زیادن..همه رو اسم و اول فامیل صدا میکنیم.....مثلا چندتا مجتبی هست...به یکی مجتبیاش.. که قاطی نشن.(نمیدونم چطوری بنویسم)... منم اوله فایلم به آخر اسمم چسبیده...اینجا هم دوستم ثبت نامم کرد 5
mohandese shahrsaz 947 ارسال شده در 2 آذر، 2010 من واسه اینکه رشتم شهرسازیه و از بچگی دوست داشتم مهندس بشم این اسمو انتخاب کردم 4
hilda 13377 ارسال شده در 2 آذر، 2010 اسمم هیلداس... تو چند تا زبان معنی داره... المانی ایرلندی پارسی و چند تا دیگه.... به پارسی معنیش بانوی پاکدامن میشه.... همه جا هم اسمم همینه.... 6
★napadid★ 2337 ارسال شده در 2 آذر، 2010 اسمم هیلداس...تو چند تا زبان معنی داره... المانی ایرلندی پارسی و چند تا دیگه.... به پارسی معنیش بانوی پاکدامن میشه.... همه جا هم اسمم همینه.... :icon_redface: 4
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 4 آذر، 2010 اسم مستعار من هست.حتی رفیق های من بعضی موقع به این اسم صدایم میکنند خب فکر کنم به زندگی بهتر و فرهنگ بهتر خارج اعتقاد داری من اسمم لیلاست...لیلیانم به نظرم یه جور اسم مستعار بود که به لیلا نزدیک بود.... به درد فضاهای مجازی میخورد.....البته دوستام و خواهرام هم گاهی لیلیان صدام میکنن.....معنیش هم پیمان با پروردگار و اسم یه گلی هم هست...... خیلی لطیفی و قلب ساده و مهربونی داری:girl_yes2: من تاریخچه داره......چون رفیقام زیادن..همه رو اسم و اول فامیل صدا میکنیم.....مثلا چندتا مجتبی هست...به یکی مجتبیاش.. که قاطی نشن.(نمیدونم چطوری بنویسم)...منم اوله فایلم به آخر اسمم چسبیده...اینجا هم دوستم ثبت نامم کرد :JC_thinking: من واسه اینکه رشتم شهرسازیه و از بچگی دوست داشتم مهندس بشم این اسمو انتخاب کردمفکر کنم برای رسیدن به هدفت باید یکمی بیشتر تلاش کنی:girl_yes2: 4
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 4 آذر، 2010 اسمم هیلداس...تو چند تا زبان معنی داره... المانی ایرلندی پارسی و چند تا دیگه.... به پارسی معنیش بانوی پاکدامن میشه.... همه جا هم اسمم همینه.... شما هم فکر کنم هویت ریشه داری، داری منم معلومه توضیح نمیدم توضیحشم معلومه 2
میلاد 24047 ارسال شده در 4 آذر، 2010 من تو جاهای دیگه با اسم MoAviYe فعالیت میکنم....روانشناسیم کن (معاویه) 2
pari daryayi 22938 سازنده ارسال شده در 4 آذر، 2010 من تو جاهای دیگه با اسم MoAviYe فعالیت میکنم....روانشناسیم کن(معاویه) اونی رو که بهش اعتقاد داری باید بگی! اونی رو که اگه بخوای خودت به عنوان نام واسه صدا کردن انتخاب کنی؛انتخاب می کنی! گاهی ما تو محیط های مختلف می خوایم با نام های مختلف شخصیت های مختلف داشته باشیم من فکر می کنم تو دوست داشتی یا داری با این نام یه جور دیگه باشی 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری