MEMOLI 8954 مالک ارسال شده در 17 اردیبهشت، 2012 تنها تو مانده ای ... از بین این همه آدم نمای دوست تنها تو مانده ای ! با توام دیوار ! آرام و بی صدا بر شانه های استوار تو تکیه می کنم خدا کند آوار نشوی ...! سرور بهبهانی 13
*mishi* 11920 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 تو مثل همیشه... حتی بدون یک نیم نگاه از کنارم بی تفاوت رد شدی...! نمی دانم! شاید عادت کرده ای به همیشه بودنم 11
Secret: 2286 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2012 نگاه کن که غم درون ديده ام چگونه قطره قطره آب مي شود چگونه سايهء سياه سرکشم اسير دست آفتاب مي شود نگاه کن تمام هستيم خراب مي شود شراره اي مرا به کام مي کشد مرا به اوج مي برد مرا به دام مي کشد نگاه کن تمام آسمان من پر از شهاب مي شود 9
Ssara 14641 ارسال شده در 20 خرداد، 2012 اینجا زمین است ، زمین گرد است ! تویی که مرا دور زدی فردا به خودم خواهی رسید !!!! حال و روزت دیدنیست... 8
Ssara 14641 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 بیچاره عروسک دلش میخواست زارزار بگرید ، اما خنده را بر لبانش دوخته بودند ! 9
*Polaris* 19606 ارسال شده در 25 خرداد، 2012 چراغ ها را خاموش کن نور نمــی خواهم نگاهم که می کنی برق نگاهت من را که هیــچ تمام شب را مچاله می کند...! 9
MEMOLI 8954 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2012 تلفن ایستگاه متروکی شده گاهی قدم می زنم کنارش می ایستم صدای زنگی اگر بیاید یک قطار باری ست ! کمی می ایستد می رود ... سارا محمدی اردهالی 7
shamim _ thr 505 ارسال شده در 6 تیر، 2012 وقتي با صراحت به تو مي گويم " نه" از من متنفر مي شوي . . چقدر بدبختم كه بايد از نخواستن چيزي نفرين شوم نگو زن بودن آسان است خواستنش بي حيايي است و نخواستنش نفرين! 11
azarafrooz 14221 ارسال شده در 27 تیر، 2012 لبخندی زدم به تو و عشقت لبخندی به تلخی تلخترین شوکران از درون پوچ شدم شکستم و تو ... و تو گفتی آه عزیزم تو چه شیرین لبخند میزنی !!!!! 4
Ssara 14641 ارسال شده در 29 تیر، 2012 آغوشـــــت غاریـــــــست که وسوسه میــــــــکند همــــــــه را برای پیــــــــامبر شدن... 9
*mishi* 11920 ارسال شده در 30 تیر، 2012 دست از چرا و چاره و چمچاره می شویم و زل می زنم به جهل رابطه بیخودی متاسف نباش تو آمده بودی که بروی اصلا! تو چه می دانی چه ترسی ست ترس از کوچه ی بعد از خداحافظ؟ تو چه می دانی چه ها که نمی کند این ترس؟ بیخودی لبخند نزن 9
sam arch 55879 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 کنج اتاق در سایه ی کتابخانه ایستاده رو به دیوار.... می گوید به انتظار نشسته تا لبخند تو را ببیند... می گویم چرا رو به دیوار ایستاده ای؟!... می گوید...من پس سر هم چشم دارم.....چشم بینا.... 7
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 تلـــخ اســــت ! بـــاور نبــودن آنهــا کــه ... مــی توانســتــنــد باشــنـد و رفتند ! و تـلــخ تـــر اســـت امــروز... بـــاور آنهــا کـــه ادعــای مــانـــدن دارنــد ... 8
sam arch 55879 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 سخت است کنار آمدن با رفتن آن که رفته.... ولی نرفته در همین نزدیکی است.. برای خود ماسک ها دارد... و هراز گاه یکی را می زند و سلامی دوباره می کند... ولی تو لبخند می زنی تلخ...و می دانی که صدا همان صداست.... هنوز هم لبریز است از غرور.... 10
*mishi* 11920 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 حکایـــــتــــــــ من حکایت ماهی ِ تُــنگ شکسته ایست که روی زمین دل دل می زند..... و حکایـــــتــــــــ تو حکایت دخترک شیطان عروسک بدستی که نفس های ماهی را شماره میکند ..... 9
- Nahal - 47858 ارسال شده در 7 مرداد، 2012 نگران من نباش! بهتر از این نمی شوم، دیگر هیچ وقت بهتر از این نمی شوم... لیلا کرد بچه 8
*Polaris* 19606 ارسال شده در 7 مرداد، 2012 دلـــــم واســـــه اون روزایـــــی تنـــــگ شـــــده کــــه کســــی رو دوســــت نــــداشتـــــم چـــه خـــوب بـــــود اون بـــــی خیـــــالـــــــی هـــا...! 9
sweetest 4756 ارسال شده در 7 مرداد، 2012 آدمهایی که شما را ترک میکنند غریبههایی هستند که یک روز با شما آشنا میشوند با افکارِ شما با حرفهای شما با دستهای شما با تختِ خواب شما با رویاهای شما با تک تک لحظههای شما یک روز ناگهان حوصلهشان سر میرود دلشان را و دستهاشان را و حرفهایشان را و خوابشان را پس میگیریند و غریبههایی میشوند با خاطراتی که پر میکنند افکارتان را دستهایتان را خوابهایتان را رویا ها و تک تک لحظههایتان را یک روز ناگهان حوصله ی شما سر میرود غریبهای میشوید که خودش را ترک میکند نیکی فیروزکوهی 8
شــاروک 30242 ارسال شده در 6 مهر، 2012 دلـــــــــــــــــــم، پر از زخـــــــــــــم هایی ست که قرار است وقتی بــــــــــزرگ شدم فراموشــشان کــنم... 2
ارسال های توصیه شده