میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ روز زن مبارک همه گیلانی های عزیز 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ روز زن مبارک همه گیلانی های عزیز پس من چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مشهدیا بیقن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ پس من چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مشهدیا بیقن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ روز کودک که نیست هروقت بزرگ شدی بیا 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اصغر یه پژو 206 گرفته برام ، بد نیست، من به همینش قانعم :girl_yes2: به بهههههههههه ميبينممممممممم كه اصغر آقا حسابي مايه گذاشتهههههههه اي مرفه هاي بي درد:w821: عيب نداره درسته كه عباس پول نداره فقط يه پلاك خريد ولي ارزش معنوي داشت روز زن مبارک همه گیلانی های عزیز درود بر خانداداش گرامي چطور مطوريد روزگار به كام هست آيا؟ 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ روز کودک که نیست هروقت بزرگ شدی بیا ای بابا چرا همه به من می گن کووووووووودک...........................................23 سالمه ها خیر سرش ............. چطور مطوری .... هفته آیینده میاد نتایج 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ به بهههههههههه ميبينممممممممم كه اصغر آقا حسابي مايه گذاشتهههههههه اي مرفه هاي بي درد:w821: عيب نداره درسته كه عباس پول نداره فقط يه پلاك خريد ولي ارزش معنوي داشت درود بر خانداداش گرامي چطور مطوريد روزگار به كام هست آيا؟ این اصغر چه مرد زرنگیه میدونه خاخور ما نمیتونه پشت ماشین بشینه براش 206 خریده آفرین به این طرز فکر درود ما کاممونو طبق روزگار تنظیم کردیم ای بابا چرا همه به من می گن کووووووووودک...........................................23 سالمه ها خیر سرش ............. چطور مطوری .... هفته آیینده میاد نتایج خیر سرت هنوز بچه ای همون طوری تو چطوری خودت چی فکر میکنی درباره نتیجه ها 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این اصغر چه مرد زرنگیه میدونه خاخور ما نمیتونه پشت ماشین بشینه براش 206 خریده آفرین به این طرز فکردرود ما کاممونو طبق روزگار تنظیم کردیم ونوس الان مياد موهاي سرتو ميكنه خوبه كه آدم حتي اگر كامش رو بر اساس روزگار تنظيم ميكنه گازه خالش هميشه باز باشه ==> 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ونوس الان مياد موهاي سرتو ميكنهخوبه كه آدم حتي اگر كامش رو بر اساس روزگار تنظيم ميكنه گازه خالش هميشه باز باشه ==> تا ونوس بیاد من رفتم این قرمزه چیه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تا ونوس بیاد من رفتماین قرمزه چیه آره منم ديگه بايد كم كم برم توام فرار كن گاز = دندان خاله=(اين كلمه تغيير يافته بر اثر گذر زمان كلمه خوله است) حفره (در اينجا يعني حفره دهاني) گازه خاله باز بودن همون معني پيدا بودن دندان و هميشه خندان بودن را ميدهد اينجوري => 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آره منم ديگه بايد كم كم برم توام فرار كن گاز = دندان خاله=(اين كلمه تغيير يافته بر اثر گذر زمان كلمه خوله است) حفره (در اينجا يعني حفره دهاني) گازه خاله باز بودن همون معني پيدا بودن دندان و هميشه خندان بودن را ميدهد اينجوري => آفرین احسن باریکلا میگن علم پیشرفت کرده همینه دیگه زمون ما از این چیزا استادامونم بلد نبودن کم کم ونوسم باید بیاد من برم برو آباجی به پروژه گلبولیت برس 1 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خیر سرت هنوز بچه ای همون طوری تو چطوری خودت چی فکر میکنی درباره نتیجه ها ما خووبیم ....ملالی نی جز دوری داش کوووچیکه اونقذه خیراب کردم که فک کنم بوش تا دهات شووومام بیاد 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ روز زن مبارک همه گیلانی های عزیز من که هنوز با تو قهرم :viannen_38: به بهههههههههه ميبينممممممممم كه اصغر آقا حسابي مايه گذاشتهههههههه اي مرفه هاي بي درد:w821: عيب نداره درسته كه عباس پول نداره فقط يه پلاك خريد ولي ارزش معنوي داشت ماشین منم پلاک داره ؛ حالا غصه نخور ؛ماشینم بر میدارم میام دنبالت بریم بیرون بگردیم این اصغر چه مرد زرنگیه میدونه خاخور ما نمیتونه پشت ماشین بشینه براش 206 خریده آفرین به این طرز فکردرود ما کاممونو طبق روزگار تنظیم کردیم من رانندگی بلد نیستم ؟؟؟ تو مسیر رشت همدان؛ من با سرعت 120 رانندگی کردم، فقط داخل شهر رو میترسم ونوس الان مياد موهاي سرتو ميكنه سمیرا , برق شما هم هی قطع میشه؟؟؟ چند بار اومدم فرستادم این پست رو ؛ هی برق قطع شد تا ونوس بیاد من رفتم بودی حااالااااا کم کم ونوسم باید بیاد من برم:icon_pf (44): چرا حرفی میزنی که نمیتونی ازش دفاع کنی؟؟؟ خب؛ من رانندگی بلد نیستم ؟؟؟ داشتی میگفتی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ کیییییییههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه پ ن: روح بابا اتی :ws3: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سمیرا , برق شما هم هی قطع میشه؟؟؟ چند بار اومدم فرستادم این پست رو ؛ هی برق قطع شد منه پا برهنه پریدم تو چکمتون منم پریروز رشت بودم اینجوری میشد قطع نمیشه ولتاژ میاد پایین اگه محافظ کامپیوتر یا یخچال دارین میبینی چراغ چشمک زنش روشن میشه بر اثر مصرف زیاد و تولید کم این مشکل پیش میاد احتمالا یکی از خطوط فشار متوسط استان قطع شده یا نیروگاه سفیدرود از شبکه خارج شده به خاطر سیل چند وقت پیش یا هم به خاطر گرما مصرف زیاد شده (که معمولا تابستون اینجوری میشه نه الان) 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منه پا برهنه پریدم تو چکمتون منم پریروز رشت بودم اینجوری میشد قطع نمیشه ولتاژ میاد پایین اگه محافظ کامپیوتر یا یخچال دارین میبینی چراغ چشمک زنش روشن میشه بر اثر مصرف زیاد و تولید کم این مشکل پیش میاد احتمالا یکی از خطوط فشار متوسط استان قطع شده یا نیروگاه سفیدرود از شبکه خارج شده به خاطر سیل چند وقت پیش یا هم به خاطر گرما مصرف زیاد شده (که معمولا تابستون اینجوری میشه نه الان) هوا به این گرمی؛ چکمه کجا بود :persiana__hahaha: نه باااابااا؛ الان اینجوریه ؛ تابستون چی میشه دیگه مال ما که فقط امروز اینجوری شد، هی میره، هی میاد، فعلا که حالش خوب شده احتمالا مثل تابستون چند سال پیش ، هر روز یه منطقه رشت رو برقشو قطع میکنن راستی، خوبی امین؟؟ کم پیداییا لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هوا به این گرمی؛ چکمه کجا بود :persiana__hahaha: نه باااابااا؛ الان اینجوریه ؛ تابستون چی میشه دیگه :icon_pf (34): مال ما که فقط امروز اینجوری شد، هی میره، هی میاد، فعلا که حالش خوب شده احتمالا مثل تابستون چند سال پیش ، هر روز یه منطقه رشت رو برقشو قطع میکنن راستی، خوبی امین؟؟ کم پیداییا :626gdau: فک نکنم دیگه قطعی ساعتی جواب بده تابستون با این وضع قاراشمیش ای بدک نیستم رشت بودم از دوشنبه هفته پیش تا دیروز واس ارشد اومده بودم بقیشم دیگه فکر درگیره 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ فک نکنم دیگه قطعی ساعتی جواب بده تابستون با این وضع قاراشمیش ای بدک نیستم رشت بودم از دوشنبه هفته پیش تا دیروز واس ارشد اومده بودم بقیشم دیگه فکر درگیره اوووف؛ آره؛ امسال تابستون سختیههه:icon_pf (34): عههه،ارشد دادی، من ندادم، دوستام گفتن راحت بود، موفق باااشی :(50): من برای دانشگاه گیلان باید بخونم :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ در گفتن و شنیدن جمله دوستت دارم چه هست؟ که کسی که میگوید عاشق تر میشود و کسی که میشنود بی تفاوت تر لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ اوووف؛ آره؛ امسال تابستون سختیههه:icon_pf (34): عههه،ارشد دادی، من ندادم، دوستام گفتن راحت بود، موفق باااشی :(50): من برای دانشگاه گیلان باید بخونم :girl_in_dreams: .........!!!!! مظلوم امین کی میخواد ترم تابستون پاس کنه آوره بوخون بوخون منم دفترچه اومد میگیرم واس ما که سخت و آسون نداره حجم مطالب خیلی زیاده هیچ رشته ای 9تا درس مختلف تو دفترچش نیست (حالا بماند مثلا ریاضی خودش دیفرانسیل و آمار و محاسبات و ریاضی مهندسی و ریاضی کاربردیه) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده