am in 25041 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 [FLASH=width=750 heigh=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 مرداد، 2012 .........!!!!!مظلوم امین کی میخواد ترم تابستون پاس کنه آوره بوخون بوخون منم دفترچه اومد میگیرم واس ما که سخت و آسون نداره حجم مطالب خیلی زیاده هیچ رشته ای 9تا درس مختلف تو دفترچش نیست (حالا بماند مثلا ریاضی خودش دیفرانسیل و آمار و محاسبات و ریاضی مهندسی و ریاضی کاربردیه) من که هیچوقت ترم تابستونی برنداشتم؛ سخته شدیدددد برام ما دیگه تو امتحانمون ریاضی ندارییییییییم؛ خداااا رو شکر؛ دفترچه سراسری 5-6 ماه دیگه میاد :girl_in_dreams:
am in 25041 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 من که هیچوقت ترم تابستونی برنداشتم؛ سخته شدیدددد برام:icon_pf (34):ما دیگه تو امتحانمون ریاضی ندارییییییییم؛ خداااا رو شکر؛ دفترچه سراسری 5-6 ماه دیگه میاد :girl_in_dreams: هی وای من من دومین بارمه، ولی مفتی نمره میدن، دی: اومد منم خبر کن بیگیرم 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 مرداد، 2012 امین - آهنگ ؛ تو رو نمیاد، ..... امین این رو تو خوندی آیااا؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 مرداد، 2012 هی وای منمن دومین بارمه، ولی مفتی نمره میدن، دی: اومد منم خبر کن بیگیرم چَشَم ؛ میشه 5 هزار تومن
am in 25041 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 امین این رو تو خوندی آیااا؟ آره، صدا که نی، حنجرس اون چیه داخل باکس نوشتی؟ چَشَم ؛ میشه 5 هزار تومن با 50 تومن عضو شبکه اطلاعرسنای سنجش میشم باوو 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 آفرین احسن باریکلا میگن علم پیشرفت کرده همینه دیگه زمون ما از این چیزا استادامونم بلد نبودن کم کم ونوسم باید بیاد من برم:icon_pf (44): برو آباجی به پروژه گلبولیت برس خواهش ميشود خواهش ميشود ما اينيم ديگر ماشین منم پلاک داره ؛ حالا غصه نخور ؛ماشینم بر میدارم میام دنبالت بریم بیرون بگردیم :hapydancsmil: تو مسیر رشت همدان؛ من با سرعت 120 رانندگی کردم، فقط داخل شهر رو میترسم :icon_razz: سمیرا , برق شما هم هی قطع میشه؟؟؟ چند بار اومدم فرستادم این پست رو ؛ هی برق قطع شد من كه 206 نميشينم قراره يه بوگاتي به نامم كنه سرعت شما بيش از حد مجاز بوده گواهي نامه كارت ماشين لطفا... مال ما نوسان داره ...بابا رشت كه هميشه هوا گرم ميشه همينجوريه محافظ يخچال و كامپوتر اينا همش خاموش روشن ميشه تابستونا البته الان يك ساله طرف ما خوب شده يه بار يه چيزي اين نزديك خونمون هست تقسيم برق تركيد اومدن درست كردن اهالي از نوسان همون موقه شكايت كردن نميدونم چيرو تعويض كردن بهتر شد در گفتن و شنیدن جمله دوستت دارم چه هست؟ که کسی که میگوید عاشق تر میشود و کسی که میشنود بی تفاوت تر :biggrin: بله بله 1
am in 25041 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 برو بچ شمالی این ویدیو رو دیدید همون لاهیجانیس؟ چن هفته پیش تو موزیک منوتو دیدم از کجا آوردی عکسو؟ 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 همون لاهیجانیس؟چن هفته پیش تو موزیک منوتو دیدم از کجا آوردی عکسو؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ویدیوش خیلی باحاله 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 برو بچ شمالی این ویدیو رو دیدید آها آها منم بديدم TVpersia نشون بداد 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 مرداد، 2012 آره، صدا که نی، حنجرس اون چیه داخل باکس نوشتی؟ با 50 تومن عضو شبکه اطلاعرسنای سنجش میشم باوو چیزی خاصی ننوشتم که؛ میخواستم که از فلش نقل قول نشه تا آهنگ دوباره خونده نشه؛ یه چی نوشتم خو خب برو 50 تومن بده عضو شو؛ من به 4 تومن قانعم :girlhi: من كه 206 نميشينم قراره يه بوگاتي به نامم كنه سرعت شما بيش از حد مجاز بوده گواهي نامه كارت ماشين لطفا... مال ما نوسان داره ...بابا رشت كه هميشه هوا گرم ميشه همينجوريه محافظ يخچال و كامپوتر اينا همش خاموش روشن ميشه تابستونا البته الان يك ساله طرف ما خوب شده يه بار يه چيزي اين نزديك خونمون هست تقسيم برق تركيد اومدن درست كردن اهالي از نوسان همون موقه شكايت كردن نميدونم چيرو تعويض كردن بهتر شد بله بله عباس بوگاتی بگیره؟ پولش کجااا بود سرعت 120 خیلی هم مجااازه برق قطع شه؛نت قطع میشه، چه خووووب . . . . . . . . بلههههههه
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 14 مرداد، 2012 عباس بوگاتی بگیره؟ پولش کجااا بود سرعت 120 خیلی هم مجااازه :biggrin: برق قطع شه؛نت قطع میشه، چه خووووب :ydm47612zsesgift969 . . . . . . . . بلههههههه:lol: عباس آقا مثل يه كشور درحال توسعه ميمونه ميخره ميبينيم باشه ميدونم مجازه قرار نيست يك راننده ي مبتدي ()با اين سرعت حركت كنه بله بله 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 مرداد، 2012 عباس آقا مثل يه كشور درحال توسعه ميمونه ميخره ميبينيمباشه ميدونم مجازه قرار نيست يك راننده ي مبتدي ()با اين سرعت حركت كنه بله بله بااااشه ،خواهیم دییییییییید!!! بهش بگو اول یه دوچرخه بگیره دست فرمونت خوب شه اصلا هم مبتدی نیستم بله :girl_yes2:
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 14 مرداد، 2012 بااااشه ،خواهیم دییییییییید!!! بهش بگو اول یه دوچرخه بگیره دست فرمونت خوب شه اصلا هم مبتدی نیستم بله :girl_yes2: دس فرمون نيس كه هلو هست انقد دس فرمونم خوبه كه ازم دعوت شده هواپيما برونم ونوس بوگو بينم وقتي كه چراغ قرمزه بايد پشت چراغ بموني يا وقتي سبزه ؟!!! بچه ها بيايد ونوسو بوگول بياريم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 مرداد، 2012 دس فرمون نيس كه هلو هست انقد دس فرمونم خوبه كه ازم دعوت شده هواپيما برونم ونوس بوگو بينم وقتي كه چراغ قرمزه بايد پشت چراغ بموني يا وقتي سبزه ؟!!! بچه ها بيايد ونوسو بوگول بياريم کولکاپیس میخوای منو بوگول بیاریییی وقتی که بنفشه ( من عاشقه بنفشم )
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 14 مرداد، 2012 کولکاپیس میخوای منو بوگول بیاریییی:vahidrk: وقتی که بنفشه ( من عاشقه بنفشم ) :mbj6ivxkw3ccem7bie7 يههههههههههه كييَ بوگوفتي كولكاپيس ؟:evilsmile: توشكِ مرا زنم تَرَ ناكارَ كونما ايشبتكا دانه :w13: با اينكه ميخوام بوگول بيارمت ولي منم عاشق رنگ بنفشم بنفش در روانشناسي نشانه خاص بودنه اكثر كسايي رنگ بنفش رو دوس دارن آدماي خاصي هستن :80x7izu87acutttcy9t 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 14 مرداد، 2012 خیلی وخته با روح انجمن حرف نزدیداااااااااااااااااااااااااااااااااااا
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 14 مرداد، 2012 يههههههههههه كييَ بوگوفتي كولكاپيس ؟:evilsmile: توشكِ مرا زنم تَرَ ناكارَ كونما ايشبتكا دانه :w13:با اينكه ميخوام بوگول بيارمت ولي منم عاشق رنگ بنفشم بنفش در روانشناسي نشانه خاص بودنه اكثر كسايي رنگ بنفش رو دوس دارن آدماي خاصي هستن :80x7izu87acutttcy9t ترا بوگوفتم کولکاپیس، اشپیتیکا هم خودتی برو داداشاتو بوگول بیار که برن برام یخ بهشت توت فرنگی بخرن میبینم چقدر خاصم:girl_in_dreams:, اما تو که خاص نیستی
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 14 مرداد، 2012 ترا بوگوفتم کولکاپیس، اشپیتیکا هم خودتی برو داداشاتو بوگول بیار که برن برام یخ بهشت توت فرنگی بخرن میبینم چقدر خاصم:girl_in_dreams:, اما تو که خاص نیستی باشه قبول تو خاصي پس كولكاپيس هم خودت ميشي نه من خاص نيستم من سفارشيم داداشاااااااااااااااااااااااااااااااا پيله آبجي هوس يخ در بهشت توت فرنگي بوكوده دارههههههههههههههههه 1
ارسالهای توصیه شده