RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 حضار محترم آنتن تاپيك گيلان به سوي شبكه باران گردانده شد لطفا به گيرنده هاي خود دست نزنيد :ws28: چانه خالَ دَوَد سمیرا این حمید دیروز هسته گوجه سبزشو زده من اونه حالَ بيگيفتم سوال موال بوكوده مُقُر نَوَ آمون حميد دِ تي دفعه ي آخر ببه مي خاخورَ هسته گوجه سبز تاوادي كَرولوفه دانه 4
am in 25041 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 پشت کوههای بلند، آنسوی دریاهای دور در جوار رودی آرام زیر سایه سپیداری بلند در پی دوست بودم دوست در خانه مشغول دوست 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 پشت کوههای بلند، آنسوی دریاهای دوردر جوار رودی آرام زیر سایه سپیداری بلند در پی دوست بودم دوست در خانه مشغول دوست ببر گیلان چطوره 4
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 سلام به هم دوستان به دلم موند یک بار بیام انجمن و گیلانی ها پرچمشون بالا نباشه آفرین تبریک میگم به این همه فعالیت و پشتکار :hapydancsmil: خسته نباشید 6
pesare irani 41807 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 سلام به هم دوستان به دلم موند یک بار بیام انجمن و گیلانی ها پرچمشون بالا نباشه آفرین تبریک میگم به این همه فعالیت و پشتکار :hapydancsmil: خسته نباشید فعالیت و پشتکار کی روح 2
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 فعالیت و پشتکار کی روح آره اتفاقا این روحه از همه بیشتر فعالیت میکنه 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 آره اتفاقا این روحه از همه بیشتر فعالیت میکنه به به چه کاربر با کمالاتی ی ی ی ی 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 یادم باشه برم از ممد ادمین یه مدال کاربر با کمالات بگیرم 2
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 یادم باشه برم از ممد ادمین یه مدال کاربر با کمالات بگیرم به روح ها که مدال نمیدن 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 پشت کوههای بلند، آنسوی دریاهای دوردر جوار رودی آرام زیر سایه سپیداری بلند در پی دوست بودم دوست در خانه مشغول دوست اون چي گه ريييييييييييييي ؟ سلام به هم دوستان به دلم موند یک بار بیام انجمن و گیلانی ها پرچمشون بالا نباشه آفرین تبریک میگم به این همه فعالیت و پشتکار :hapydancsmil: خسته نباشید درود عزيز دلم مرسي لطف داري مينا جان:dancegirl2: پرچم بالاااااااا به به خودتم كه شيرازي هستي منم كه عاشق لهجتونم گمپ گلممممم :TAEL_SmileyCente: منم هميشه ميديدم تشكر ميدادي در تعجب بودم چرا نمياي تو يه چايي برات بياريم خوش آمدندي بفرمااااااا 3
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 5 مرداد، 2012 اون چي گه ريييييييييييييي ؟ درود عزيز دلم مرسي لطف داري مينا جان:dancegirl2: پرچم بالاااااااا به به خودتم كه شيرازي هستي منم كه عاشق لهجتونم گمپ گلممممم :TAEL_SmileyCente: منم هميشه ميديدم تشكر ميدادي در تعجب بودم چرا نمياي تو يه چايي برات بياريم خوش آمدندي بفرمااااااا مرسی عزیزم من اهل چایی نیستم ولی واقعا این چایی خوردن داره :gnugghender: ممنون 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 مرداد، 2012 منم همين فكرو ميكردم ميگم ونوجي مديراي اينجا هم ميتونن آي پي ها رو ببينن؟ اونور مديريت كيفش بيشتره مثلا من اگه بخوام ميتونم بزنم پستايبقيه رو ناكار كنم يا توي پروفايلم هر كي هر چي گذاشته ويرايش كنم به نفع خودم تغيير بدم :gnugghender: نه گلم, ما از این امکانات نداریم سلام به هم دوستان به دلم موند یک بار بیام انجمن و گیلانی ها پرچمشون بالا نباشه آفرین تبریک میگم به این همه فعالیت و پشتکار :hapydancsmil: خسته نباشید سلااااااااااااام عزیزم؛ خوش اومدییییییییییی دوست جونم :ws28::ws28: :ws28:
am in 25041 ارسال شده در 5 مرداد، 2012 اون چي گه ريييييييييييييي ؟ طبع دری وریاتم اومده بود باید یه دیوان چرتیات بنویسم منم چایی میخوام 4
میلاد68 3471 ارسال شده در 5 مرداد، 2012 عههه جدي شكسته؟ يا داري شوخي ميكني؟:JC_thinking: اووووووون چي گه رييييييي كي امي آبرار گردنَ بشكنه عكس فده جنازه تحويل بيگير:banel_smiley_90: آره خيلي با حاله چند تا پيج هست خيلي با نمكن ايندفه سر زدم به فيس بوكم برات ميذارمشون برو ببين :shad: ميگم ونوجييييييييي!؟ كشكرك مگه درست نيست؟ من قبلا كشكرك شنيده بودما:JC_thinking: بین اساتید اختلاف افتاد ونوسی هموون منظورم بود بازم بزار:gnugghender:درخصوص تهرانیا زیاد بزار() امید چون تو نیومدی نمایشگاه من نیومدمااا جون میلاد پشت کوههای بلند، آنسوی دریاهای دوردر جوار رودی آرام زیر سایه سپیداری بلند در پی دوست بودم دوست در خانه مشغول دوست :ws28::ws28: مرسی عزیزم من اهل چایی نیستم ولی واقعا این چایی خوردن داره :gnugghender:ممنون شرمنده چایی تو اینجا زمین نمیمونه بخوای تعارف کنی 5
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 طبع دری وریاتم اومده بودباید یه دیوان چرتیات بنویسم منم چایی میخوام عَيبه ريييي من ديگه دست به چايي ريختنم الان يه مدتيه ملس شده انقد واسه اين دومادمون چايي بردم بيو اينم چوي بین اساتید اختلاف افتاد :ydm47612zsesgift969 شرمنده چایی تو اینجا زمین نمیمونه بخوای تعارف کنی الكي بين ما اختلاف نندازا ما آبجي بزرگمون هر چي بگه قبول داريم تعجب نَوَ كودن زَي تي مرا نوبو ايتَ ميلادِ ديگَرَ گِ دِ هيشكي چايي نَخَيه؟ 2
VINA 31339 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 سلام این چند شبه کسی منو ان ندید که بالای ایدیم چیزی نوشته باشه؟ 1
ارسالهای توصیه شده