sinister89 4246 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 روز زن مبارک همه گیلانی های عزیز پس من چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مشهدیا بیقن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 پس من چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مشهدیا بیقن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ روز کودک که نیست هروقت بزرگ شدی بیا 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 اصغر یه پژو 206 گرفته برام ، بد نیست، من به همینش قانعم :girl_yes2: به بهههههههههه ميبينممممممممم كه اصغر آقا حسابي مايه گذاشتهههههههه اي مرفه هاي بي درد:w821: عيب نداره درسته كه عباس پول نداره فقط يه پلاك خريد ولي ارزش معنوي داشت روز زن مبارک همه گیلانی های عزیز درود بر خانداداش گرامي چطور مطوريد روزگار به كام هست آيا؟ 2
sinister89 4246 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 روز کودک که نیست هروقت بزرگ شدی بیا ای بابا چرا همه به من می گن کووووووووودک...........................................23 سالمه ها خیر سرش ............. چطور مطوری .... هفته آیینده میاد نتایج 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 به بهههههههههه ميبينممممممممم كه اصغر آقا حسابي مايه گذاشتهههههههه اي مرفه هاي بي درد:w821: عيب نداره درسته كه عباس پول نداره فقط يه پلاك خريد ولي ارزش معنوي داشت درود بر خانداداش گرامي چطور مطوريد روزگار به كام هست آيا؟ این اصغر چه مرد زرنگیه میدونه خاخور ما نمیتونه پشت ماشین بشینه براش 206 خریده آفرین به این طرز فکر درود ما کاممونو طبق روزگار تنظیم کردیم ای بابا چرا همه به من می گن کووووووووودک...........................................23 سالمه ها خیر سرش ............. چطور مطوری .... هفته آیینده میاد نتایج خیر سرت هنوز بچه ای همون طوری تو چطوری خودت چی فکر میکنی درباره نتیجه ها 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 این اصغر چه مرد زرنگیه میدونه خاخور ما نمیتونه پشت ماشین بشینه براش 206 خریده آفرین به این طرز فکردرود ما کاممونو طبق روزگار تنظیم کردیم ونوس الان مياد موهاي سرتو ميكنه خوبه كه آدم حتي اگر كامش رو بر اساس روزگار تنظيم ميكنه گازه خالش هميشه باز باشه ==> 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 ونوس الان مياد موهاي سرتو ميكنهخوبه كه آدم حتي اگر كامش رو بر اساس روزگار تنظيم ميكنه گازه خالش هميشه باز باشه ==> تا ونوس بیاد من رفتم این قرمزه چیه 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 تا ونوس بیاد من رفتماین قرمزه چیه آره منم ديگه بايد كم كم برم توام فرار كن گاز = دندان خاله=(اين كلمه تغيير يافته بر اثر گذر زمان كلمه خوله است) حفره (در اينجا يعني حفره دهاني) گازه خاله باز بودن همون معني پيدا بودن دندان و هميشه خندان بودن را ميدهد اينجوري => 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 آره منم ديگه بايد كم كم برم توام فرار كن گاز = دندان خاله=(اين كلمه تغيير يافته بر اثر گذر زمان كلمه خوله است) حفره (در اينجا يعني حفره دهاني) گازه خاله باز بودن همون معني پيدا بودن دندان و هميشه خندان بودن را ميدهد اينجوري => آفرین احسن باریکلا میگن علم پیشرفت کرده همینه دیگه زمون ما از این چیزا استادامونم بلد نبودن کم کم ونوسم باید بیاد من برم برو آباجی به پروژه گلبولیت برس 1
sinister89 4246 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 خیر سرت هنوز بچه ای همون طوری تو چطوری خودت چی فکر میکنی درباره نتیجه ها ما خووبیم ....ملالی نی جز دوری داش کوووچیکه اونقذه خیراب کردم که فک کنم بوش تا دهات شووومام بیاد 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 مرداد، 2012 روز زن مبارک همه گیلانی های عزیز من که هنوز با تو قهرم :viannen_38: به بهههههههههه ميبينممممممممم كه اصغر آقا حسابي مايه گذاشتهههههههه اي مرفه هاي بي درد:w821: عيب نداره درسته كه عباس پول نداره فقط يه پلاك خريد ولي ارزش معنوي داشت ماشین منم پلاک داره ؛ حالا غصه نخور ؛ماشینم بر میدارم میام دنبالت بریم بیرون بگردیم این اصغر چه مرد زرنگیه میدونه خاخور ما نمیتونه پشت ماشین بشینه براش 206 خریده آفرین به این طرز فکردرود ما کاممونو طبق روزگار تنظیم کردیم من رانندگی بلد نیستم ؟؟؟ تو مسیر رشت همدان؛ من با سرعت 120 رانندگی کردم، فقط داخل شهر رو میترسم ونوس الان مياد موهاي سرتو ميكنه سمیرا , برق شما هم هی قطع میشه؟؟؟ چند بار اومدم فرستادم این پست رو ؛ هی برق قطع شد تا ونوس بیاد من رفتم بودی حااالااااا کم کم ونوسم باید بیاد من برم:icon_pf (44): چرا حرفی میزنی که نمیتونی ازش دفاع کنی؟؟؟ خب؛ من رانندگی بلد نیستم ؟؟؟ داشتی میگفتی
pesare irani 41807 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 کیییییییههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه پ ن: روح بابا اتی :ws3: 1
am in 25041 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 سمیرا , برق شما هم هی قطع میشه؟؟؟ چند بار اومدم فرستادم این پست رو ؛ هی برق قطع شد منه پا برهنه پریدم تو چکمتون منم پریروز رشت بودم اینجوری میشد قطع نمیشه ولتاژ میاد پایین اگه محافظ کامپیوتر یا یخچال دارین میبینی چراغ چشمک زنش روشن میشه بر اثر مصرف زیاد و تولید کم این مشکل پیش میاد احتمالا یکی از خطوط فشار متوسط استان قطع شده یا نیروگاه سفیدرود از شبکه خارج شده به خاطر سیل چند وقت پیش یا هم به خاطر گرما مصرف زیاد شده (که معمولا تابستون اینجوری میشه نه الان) 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 مرداد، 2012 منه پا برهنه پریدم تو چکمتون منم پریروز رشت بودم اینجوری میشد قطع نمیشه ولتاژ میاد پایین اگه محافظ کامپیوتر یا یخچال دارین میبینی چراغ چشمک زنش روشن میشه بر اثر مصرف زیاد و تولید کم این مشکل پیش میاد احتمالا یکی از خطوط فشار متوسط استان قطع شده یا نیروگاه سفیدرود از شبکه خارج شده به خاطر سیل چند وقت پیش یا هم به خاطر گرما مصرف زیاد شده (که معمولا تابستون اینجوری میشه نه الان) هوا به این گرمی؛ چکمه کجا بود :persiana__hahaha: نه باااابااا؛ الان اینجوریه ؛ تابستون چی میشه دیگه مال ما که فقط امروز اینجوری شد، هی میره، هی میاد، فعلا که حالش خوب شده احتمالا مثل تابستون چند سال پیش ، هر روز یه منطقه رشت رو برقشو قطع میکنن راستی، خوبی امین؟؟ کم پیداییا
am in 25041 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 هوا به این گرمی؛ چکمه کجا بود :persiana__hahaha: نه باااابااا؛ الان اینجوریه ؛ تابستون چی میشه دیگه :icon_pf (34): مال ما که فقط امروز اینجوری شد، هی میره، هی میاد، فعلا که حالش خوب شده احتمالا مثل تابستون چند سال پیش ، هر روز یه منطقه رشت رو برقشو قطع میکنن راستی، خوبی امین؟؟ کم پیداییا :626gdau: فک نکنم دیگه قطعی ساعتی جواب بده تابستون با این وضع قاراشمیش ای بدک نیستم رشت بودم از دوشنبه هفته پیش تا دیروز واس ارشد اومده بودم بقیشم دیگه فکر درگیره 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 مرداد، 2012 فک نکنم دیگه قطعی ساعتی جواب بده تابستون با این وضع قاراشمیش ای بدک نیستم رشت بودم از دوشنبه هفته پیش تا دیروز واس ارشد اومده بودم بقیشم دیگه فکر درگیره اوووف؛ آره؛ امسال تابستون سختیههه:icon_pf (34): عههه،ارشد دادی، من ندادم، دوستام گفتن راحت بود، موفق باااشی :(50): من برای دانشگاه گیلان باید بخونم :girl_in_dreams:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 مرداد، 2012 در گفتن و شنیدن جمله دوستت دارم چه هست؟ که کسی که میگوید عاشق تر میشود و کسی که میشنود بی تفاوت تر
am in 25041 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 اوووف؛ آره؛ امسال تابستون سختیههه:icon_pf (34): عههه،ارشد دادی، من ندادم، دوستام گفتن راحت بود، موفق باااشی :(50): من برای دانشگاه گیلان باید بخونم :girl_in_dreams: .........!!!!! مظلوم امین کی میخواد ترم تابستون پاس کنه آوره بوخون بوخون منم دفترچه اومد میگیرم واس ما که سخت و آسون نداره حجم مطالب خیلی زیاده هیچ رشته ای 9تا درس مختلف تو دفترچش نیست (حالا بماند مثلا ریاضی خودش دیفرانسیل و آمار و محاسبات و ریاضی مهندسی و ریاضی کاربردیه) 1
ارسالهای توصیه شده