Artaria 13629 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 چه مچ گیری یه باحالیییی مچ گیری چیه بابا، این یکی از بچه های مهندسانه که تو تاپیک گیلانیا تو مهندسان میاد ... ولی نمیدونم این چیه اینجا :JC_thinking: 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 درود زاكان آقا شيمي حواس ايسه دِ رشتي گب زِن امارَ يادَ شو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 این چیه این پایین ؟؟؟؟ تازه ديديش؟50 ساله اينجاس جدي اون چيه اون پايين زمان مديريت ما ازينا نبود چي چي هست ؟ اونايي كه دسترسي دارند بگويند لفطاLinkBacks (?) 4
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 کوفت تو اینجا چیکار میکنی عجل معلق :vahidrk: خب جالب بود 3
Artaria 13629 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 درود زاكان آقا شيمي حواس ايسه دِ رشتي گب زِن امارَ يادَ شو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تازه ديديش؟50 ساله اينجاس جدي اون چيه اون پايين زمان مديريت ما ازينا نبود چي چي هست ؟ اونايي كه دسترسي دارند بگويند لفطاLinkBacks (?) سلام ، چطوریا؟ در مشکلات فنی سایت گذاشتیم ، کسی پاسخگو نشده تا کنون 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 مرداد، 2012 درود زاكان آقا شيمي حواس ايسه دِ رشتي گب زِن امارَ يادَ شو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تازه ديديش؟50 ساله اينجاس جدي اون چيه اون پايين زمان مديريت ما ازينا نبود چي چي هست ؟ اونايي كه دسترسي دارند بگويند لفطاLinkBacks (?) سلاااااااااااام گلم منم خیلی وقته دیدمش ؛ نمیدونم چیه؟!! فکر میکردم بهرم لینک اینجا رو تو مکالماتش گذاشته؛ برا همین اینجوری شده
VINA 31339 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 بچه ها دیروز با دوستم بهار رفتم میتینگ بهار گفت مینام منم گفتم دوست مینام که شوخی کنم بعدش بگم اما جو دیدم دیگه نگفتم راستشو تا اخرشم نگفتم الانم نمیگم 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 یعنی امروز؟جز جمعه یه روز دیگه بزار امروز که باید بریم به فریضه الهی انتخابات برسیم 22 ام 4
VINA 31339 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 امروز که باید بریم به فریضه الهی انتخابات برسیم 22 ام پنجشنبه بزار میام اما حال ندارم راه برماا میشینم فقط 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 پنجشنبه بزار میام اما حال ندارم راه برماا میشینم فقط جمعه 2 تا هم عروسی داریم م م م اما به عشق نواندیشان میام 5
VINA 31339 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 جمعه 2 تا هم عروسی داریم م م م اما به عشق نواندیشان میام نیا گرمه اومدی انار ساوه بگیراااا 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 نیا :icon_razz:گرمه اومدی انار ساوه بگیراااا:icon_razz: میام تو بهار انار ساوه 4
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 سلام ، چطوریا؟ در مشکلات فنی سایت گذاشتیم ، کسی پاسخگو نشده تا کنون درود عليكم مقسييييييييي شوما چطوري؟ عجب! من اون يه مدتي كه نبودم رفتم اومدم ديدم اين اينجاس گفتم چه چيزايي درومده لينكم ميدن پايين صفحه زمان مودوريت ما ازينا نبود منم عين ونوجي فكر كردم خودت گذاشتي سلاااااااااااام گلم منم خیلی وقته دیدمش ؛ نمیدونم چیه؟!! فکر میکردم بهرم لینک اینجا رو تو مکالماتش گذاشته؛ برا همین اینجوری شده منم همين فكرو ميكردم ميگم ونوجي مديراي اينجا هم ميتونن آي پي ها رو ببينن؟ اونور مديريت كيفش بيشتره مثلا من اگه بخوام ميتونم بزنم پستايبقيه رو ناكار كنم يا توي پروفايلم هر كي هر چي گذاشته ويرايش كنم به نفع خودم تغيير بدم :gnugghender: 4
ارسالهای توصیه شده