am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ نوش جان آباي آره جنون دارن ملت به خدابحث چزوندن نيست اون يارويي كه بعد از من پشت سيستم نشسته كه منو نميشناخته آخه من بد بخت گيرم گيج بودم گيرم هزارتا بد بختي داشتم يادم رفت مسنجرو ببندم برم تو كه نشستي پشت سيستم آخه يه لحظه فكر كردي شايد اين بدبخت يه جو آبرو داشته واسه خودش اصلا ولش كن راجع به چيزاي خوب حرف بزنيم :hapydancsmil: خواهش كونم گواراي وجود باز اين توهمي شد كيه؟ كيهههههههههههههههههههههههههههه؟ كيههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه؟ ملت کلا خل شدن اصلا به هم رحم نمیکنن پدر پسرشو میخواد زمین بزنه، برادر به خون برادر تشنست باید دیوانه گشت، دل رها گشت خودمونو بزنیم به خل بازی، من که رگ و ریشم مستقیم میخوره به ملا نصرالدین کیه؟ کیهههههههههههه؟ نبوددددددددد؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ امید من شنبه اماتحان دارم اخه خو بیا شیرینی میخوام بدم ا ا ا ا از دست می دی شیرینی رو می ارزه به اومدنش 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ملت کلا خل شدناصلا به هم رحم نمیکنن پدر پسرشو میخواد زمین بزنه، برادر به خون برادر تشنست باید دیوانه گشت، دل رها گشت خودمونو بزنیم به خل بازی، من که رگ و ریشم مستقیم میخوره به ملا نصرالدین کیه؟ کیهههههههههههه؟ نبوددددددددد؟ اون چي گه ري؟ بيا سنگه مرا بزنيم همديگرِ سرِ دورون 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خو بیا شیرینی میخوام بدم ا ا ا ا از دست می دی شیرینی رو می ارزه به اومدنش بیا این نمایشگاه رو بیخیال شو 4 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ای شو بوشوم کونوس کله...:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بیا این نمایشگاه رو بیخیال شو باشه من خواستم چاقاله بیارم 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ باشه من خواستم چاقاله بیارم من چاقاله دوس ندارم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من چاقاله دوس ندارم الان رسیدم خونه هنوز لباسامو در نیاوردم بالاخره تونستم با یه نفر دیدن کنم نمیگم کی بوددددددددد یه اشتانتیون مهمون روح انجمن شدددددددددددددددد:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم رفتم بیرونیه عالمه هم ادم دیدم یه چیزم بهم دادن نمیگم بهت 2 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ بچه ها دلم تگنتــــــــــــونــــــــــه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درووووووووووووووووووود زاكاااااااااااااان خاخوران روز زنَي (روز جنس قديس مونث)را به شومان تبريگ گم اميدوارم شاهد شيمي موفقيتان ببم جوراب هر آنكس كه نتواند ببيند پيشرفتمان را سوراخ گردد روز مادر هم بر مامان هاي كنوني و مامان هاي آينده مفارك حالا همگي دست زن زیبا بود در این زمونه بلا خونه ای بی بلا هرگز نمونه ای خدا زن گل ماتمه خار و گل با همه زن نا مهربون ..... دل سرای غمه غم عالم کمه خونه ی دل دمی بی زن نمونه . . . مچكر مچكر 5 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مبارک باشـــــــــــــــــــه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ درووووووووووووووووووود زاكاااااااااااااان خاخوران روز زنَي (روز جنس قديس مونث)را به شومان تبريگ گم اميدوارم شاهد شيمي موفقيتان ببم جوراب هر آنكس كه نتواند ببيند پيشرفتمان را سوراخ گردد روز مادر هم بر مامان هاي كنوني و مامان هاي آينده مفارك حالا همگي دست زن زیبا بود در این زمونه بلا خونه ای بی بلا هرگز نمونه ای خدا زن گل ماتمه خار و گل با همه زن نا مهربون ..... دل سرای غمه غم عالم کمه خونه ی دل دمی بی زن نمونه . . . مچكر مچكر روز زن رو بهت تبریک میگم سمیرا جونم, عباس آقا چی خرید برات؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مبارک باشـــــــــــــــــــه سلام مبارکه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مبارک باشـــــــــــــــــــه عههه؛ نیلووو؛ نوم جدید مبااارک؛ روز زن مباااارک لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ روز زن رو بهت تبریک میگم سمیرا جونم, عباس آقا چی خرید برات؟ ما نيز به شما تبريك موگوييم روز زن را عباس برام يه پلاك طلا خريد روش نوشته بود A+S=LOVE اصغر چه حركتي نشون داد؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ ما نيز به شما تبريك موگوييم روز زن را عباس برام يه پلاك طلا خريد روش نوشته بود A+S=LOVE اصغر چه حركتي نشون داد؟ اصغر یه پژو 206 گرفته برام ، بد نیست، من به همینش قانعم :girl_yes2: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده