VINA 31339 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 وای من این کشرک و روباه رو تازه خوندم پوکیدم مخصوصا اونجا که میگی تهرانی بود شعر مشکی رنگ عشقه رو میخونه 2
am in 25041 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 به به داش امين ذكر و خيرتون بود چند پست قبل قرار بود به اتفاق بقيه گردنتونو با گيوتين بزنيم به به به سلامتی گردن من که شکسته باید صبر کنین خوب بشه بعدا 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 مرداد، 2012 :ws28: :vahidrk:منظورت از روباه تهرونیه چی بود مگه تو تهرونی هستی؟ اون دختره که شبیه من بود کی بود؟ بدم میاد سوالم بی جواب بمونه هااااااا واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااايجانمممممممممممممممممممممممممممممم از اف بي آورديش؟ توي اف بي دو تا پيج هست يكي به نام اون چي گه ري ( يه چيزي مثل پ ن پ هست به جاش ميگن اون چي گه رييييييي) يكي پيجم هست آبرار رشت شينه :hapydancsmil:من خيلي اين دو تارو دوس ميدارم ولي ...حالا يه جا بود عكس دو تا آفتاب پرستو گذاشته بود داشتن با هم گيلكي ميحرفيدن يني پكيدم از خنده وقتي خوندمش چه جاااالب ایول ونوس، خیلی باحال بود خودم میدونم اون قسمت سانسور شده رو کسی ترجمه نکرد منحرف وای من این کشرک و روباه رو تازه خوندم پوکیدم مخصوصا اونجا که میگی تهرانی بود شعر مشکی رنگ عشقه رو میخونه منظورت کشرکه؟ یا کشکرت ؟ به به به سلامتیگردن من که شکسته باید صبر کنین خوب بشه بعدا کم پیداییااااا کی شکونده؟
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 به به به سلامتیگردن من که شکسته باید صبر کنین خوب بشه بعدا عههه جدي شكسته؟ يا داري شوخي ميكني؟:JC_thinking: اووووووون چي گه رييييييي كي امي آبرار گردنَ بشكنه عكس فده جنازه تحويل بيگير:banel_smiley_90: چه جاااالب منظورت کشرکه؟ یا کشکرت ؟ آره خيلي با حاله چند تا پيج هست خيلي با نمكن ايندفه سر زدم به فيس بوكم برات ميذارمشون برو ببين :shad: ميگم ونوجييييييييي!؟ كشكرك مگه درست نيست؟ من قبلا كشكرك شنيده بودما:JC_thinking: 4
VINA 31339 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 ونوسی هموون منظورم بود بازم بزار:gnugghender:درخصوص تهرانیا زیاد بزار() 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 امید چون تو نیومدی نمایشگاه من نیومدمااا جون میلاد راست میگی :hapydancsmil: بگو جون سیبیل های میلاد :hapydancsmil: 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 مرداد، 2012 آره خيلي با حاله چند تا پيج هست خيلي با نمكن ايندفه سر زدم به فيس بوكم برات ميذارمشون برو ببين :shad:ميگم ونوجييييييييي!؟ كشكرك مگه درست نيست؟ من قبلا كشكرك شنيده بودما:JC_thinking: /QUOTE] بااااااشههههه ,مرسیییییییی کشکرت درستهههه ونوسی هموون منظورم بود بازم بزار:gnugghender:درخصوص تهرانیا زیاد بزار(:5c6ipag2mnshmsf5ju3) باااااشههههه خو اون سانسورش چیه یه چیزی تو مایه های خراب کردنه
am in 25041 ارسال شده در 2 مرداد، 2012 کم پیداییااااا:vahidrk: کی شکونده؟ real life یکی تو این real life عههه جدي شكسته؟ يا داري شوخي ميكني؟:JC_thinking: اووووووون چي گه رييييييي كي امي آبرار گردنَ بشكنه عكس فده جنازه تحويل بيگير:banel_smiley_90: آره دیگه، قطع نخاعم شدم اسمش الف . لام . میم 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 3 مرداد، 2012 چقد خلوته امروز موافقم ! شدییییییییییییییییییییییییییییییید
Artaria 13629 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 موافقم ! شدییییییییییییییییییییییییییییییید حوصله مان سر برفت :girl_in_dreams: 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 این چیه این پایین ؟؟؟؟ هیچی نیس تو به دل نگیررررررررررررررررررررررررر 2
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 3 مرداد، 2012 هیچی نیس تو به دل نگیررررررررررررررررررررررررر :ws28: 2
ارسالهای توصیه شده