am in 25041 ارسال شده در 30 تیر، 2012 سلام میخوام برم دریا کنار، دریا کنار هنوز قشنگه دلم یه آرامش دریایی میخواد، فقط صدای دریا کسی منو صدا نکرد؟ چرا هیشکی منو صدا نمیکنه مام تنهاییم خ 4
VINA 31339 ارسال شده در 30 تیر، 2012 من خوب نیستم سرما خوردم در حد تیم ملی تو که امیدی ایشالا خوب میشی نمیای نمایشگاه؟ 4
pesare irani 41807 ارسال شده در 30 تیر، 2012 تو که امیدی ایشالا خوب میشی نمیای نمایشگاه؟ اگر بیام 22 ام میام اگر کسی بود که یه میتینگی چیزی بزاریم میام 4
am in 25041 ارسال شده در 30 تیر، 2012 خوبم چه خبر نمیای نمایشگاه خبر سلامتی نه، یعنی نمیدونم شاید واس خودم اومدم حوصله این آدمای چرت رو ندارم 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 30 تیر، 2012 مینا خانم رسیدن بخیر :evilsmile: بابا خرگوش نکشتیم که ، مرده بود بعد ما تشریحش کردیم یه بارم بچه ها یه گربه من سوم راهنمایی بودم دوتا خرگوش داشتم فرار کردن منم بچه خرگوش ميخوام ولي حيف كه چندشيم از حيوونا بدم مياد بهشون دست بزنم سلام میخوام برم دریا کنار، دریا کنار هنوز قشنگه دلم یه آرامش دریایی میخواد، فقط صدای دریا کسی منو صدا نکرد؟ چرا هیشکی منو صدا نمیکنه مام تنهاییم خ به به داش امين ذكر و خيرتون بود چند پست قبل قرار بود به اتفاق بقيه گردنتونو با گيوتين بزنيم 3
میلاد68 3471 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 تو الان سربازی هستی یا مرخصی؟ الان تو چالم سلام میخوام برم دریا کنار، دریا کنار هنوز قشنگه دلم یه آرامش دریایی میخواد، فقط صدای دریا کسی منو صدا نکرد؟ چرا هیشکی منو صدا نمیکنه مام تنهاییم خ سلام داداش امین جیگری دلستر وا کنم کنا دریا میل بفرمایید 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 1 مرداد، 2012 وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااي جانمممممممممممممممممممممممممممممم از اف بي آورديش؟ توي اف بي دو تا پيج هست يكي به نام اون چي گه ري ( يه چيزي مثل پ ن پ هست به جاش ميگن اون چي گه رييييييي) يكي پيجم هست آبرار رشت شينه :hapydancsmil:من خيلي اين دو تارو دوس ميدارم ولي ...حالا يه جا بود عكس دو تا آفتاب پرستو گذاشته بود داشتن با هم گيلكي ميحرفيدن يني پكيدم از خنده وقتي خوندمش 3
ارسالهای توصیه شده