RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ در یه شب بارونی دوباره همه اینجا جمع شدن یعنی میشه غمت نباشه من اینجام پس دوباره مرغ بار کن نشد یه بار خروس بخوریم راس موگويي چقد خوبه همه امروز دور هميم ما بيسيار خوشال ميباشييييييييييييم :shad:ميزاااااااا كجايييييييي روحت شاد:banel_smiley_90: بتركه چشم حسود ايشالي :Laie_28: ونوس يدونه ازون مرغانه هاتو بده ميخوام مراسم تركوندن چشم را بندازم آب هویج طبیعی میل داری جیگر؟ ونوس آب زرشكككككك نميخواي؟ هندونه نميخوري ناناااااا:(50): 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ فدااااات بشم عسلم؛ خوبم جیگر , تو خوبی؟ از میلاد و امین بپرس ؛میگن بهت واااااای؛ چه خبرهههه:ws28: اعتراف کن قاطی کردی، تابلو بود دیگه نخیرممممممم این فونت بنفش ضایع تو مگه میشه یادم بره یاد جیغای بنفش دخی همسایمون میفتم این ابتدائیه اینجوری بزرگ بشه چی میشه، دی: مهلومه کی حسوده 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ فعلا آب بزار جوش بیاد تا بعد چایت دم بیاد 2تا بخوریم هرچی از شما رسد ما نه نمیاریم نه خسته خودم چاییم دارم بیا بت چاییم بدم چایی اصل گیلان 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ راس موگويي چقد خوبه همه امروز دور هميم ما بيسيار خوشال ميباشييييييييييييم :shad:ميزاااااااا كجايييييييي روحت شاد:banel_smiley_90:بتركه چشم حسود ايشالي :Laie_28: ونوس يدونه ازون مرغانه هاتو بده ميخوام مراسم تركوندن چشم را بندازم ونوس آب زرشكككككك نميخواي؟ هندونه نميخوري ناناااااا:(50): من و میلاد داریم میریم دلشاد آب هویج بستنی بخوریم دلتون آببببببببب 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ بزن بریم ازینجا، دی: بارو بندیلو ببند بریم 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ بارو بندیلو ببند بریم کجا دوس داری بریم؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ از میلاد و امین بپرس ؛میگن بهت واااااای؛ چه خبرهههه:ws28: از ميلاد پرسيدم گف با در باز كن از امينم ميپرسم امييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييين در نوشابه چجوري وا ميكنن؟ حالا اينا كمرههههههههههههههههه يا شا فنره من که عمرنات بزارم کرمامو بیخانمان کنینمن که میدونم باهاش نقشه شکار مرغای موتی (موطی) رو داری :ws28: وااااااااااااااااااي ونوس بيا ببين اين چي ميگه ايشهههههههه:84eb3ampc0vsywihe0i فعلا آب بزار جوش بیاد تا بعد چایت دم بیاد 2تا بخوریم هرچی از شما رسد ما نه نمیاریم نه خسته ببين هي بت ميگم سربازي خوبه بگو چشم ديكته بهت ميگفتن املات خيلي خوب شده بود بيا يه ذره شل گرفتن دوباره ضعيف شدي عمرا چايي بذارم اين تو بميري ديگه ازون تو بميريا نيس 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ بیاب بیا آمار بده بم، دی: باوشه... درود و احترامات نظامی بر حاج خانم محل حاج خانوم خودتی... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ پس دوباره مرغ بار کن نشد یه بار خروس بخوریم مرغا رفتن تو خونشون؛ شب که نمیشه سرشونو برید ؛ بذار دفعه بعد که اومدی؛ مرغانه بپزم بدم بهت آب هویج طبیعی میل داری جیگر؟ اینجا شکلک سبز یاهو نداره نه؟؟؟ عهههههه نه بابا واسم همينجوري سوال بود وگرنه ونوجي واسه من در مرغداريشو وا ميكنه ميرم توش مرغانه بر ميدارم منم براش در آزمايشگامو باز ميكنم بره توش امينو تشريح كنه :ws28::ws28: بزن بریم ازینجا، دی: کوجا لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ من و میلاد داریم میریم دلشاد آب هویج بستنی بخوریمدلتون آببببببببب فاصلتون دقيقا با هم چند كيلومتره؟ ونوس الان تو تاكسيم دارم ميام گاز با هم بريم بستني منصور بستي بزنيم تو رگ بارو بندیلو ببند بریم کجا دوس داری بریم؟ واي مي معده بتركست:84eb3ampc0vsywihe0i 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ خودم چاییم دارمبیا بت چاییم بدم چایی اصل گیلان فدات لوتی چای گیلانو عشقه من و میلاد داریم میریم دلشاد آب هویج بستنی بخوریمدلتون آببببببببب نفس بیا مجلسو رومانتیک کنیم چی حال میکنی بریزم برات 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ از ميلاد پرسيدم گف با در باز كن از امينم ميپرسم امييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييين در نوشابه چجوري وا ميكنن؟حالا اينا كمرههههههههههههههههه يا شا فنره :ws28: وااااااااااااااااااي ونوس بيا ببين اين چي ميگه ايشهههههههه:84eb3ampc0vsywihe0i ببين هي بت ميگم سربازي خوبه بگو چشم ديكته بهت ميگفتن املات خيلي خوب شده بود بيا يه ذره شل گرفتن دوباره ضعيف شدي عمرا چايي بذارم اين تو بميري ديگه ازون تو بميريا نيس میگن با دست بپیچونی درشو باز میشه، دیییییییییییییی: باوشه... حاج خانوم خودتی... دمت داخ مرغا رفتن تو خونشون؛ شب که نمیشه سرشونو برید ؛ بذار دفعه بعد که اومدی؛ مرغانه بپزم بدم بهت اینجا شکلک سبز یاهو نداره نه؟؟؟ :ws28::ws28: کوجا سمت برمودا فاصلتون دقيقا با هم چند كيلومتره؟ونوس الان تو تاكسيم دارم ميام گاز با هم بريم بستني منصور بستي بزنيم تو رگ واي مي معده بتركست:84eb3ampc0vsywihe0i فاصله؟ مهم اینه که دلامون چسبیده بهم چره؟ کرم داشتن خوبه که، دیییییی: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ من که عمرنات بزارم کرمامو بیخانمان کنینمن که میدونم باهاش نقشه شکار مرغای موتی (موطی) رو داری خاک وچوک ؛ خوبی امین ؟ سالمی؟؟؟:ws28::ws28: سمیرا زود اتاق تشریحو آماده کن راس موگويي چقد خوبه همه امروز دور هميم ما بيسيار خوشال ميباشييييييييييييم :shad:ميزاااااااا كجايييييييي روحت شاد:banel_smiley_90:بتركه چشم حسود ايشالي :Laie_28: ونوس يدونه ازون مرغانه هاتو بده ميخوام مراسم تركوندن چشم را بندازم ونوس آب زرشكككككك نميخواي؟ هندونه نميخوري ناناااااا:(50): اجکاااال ندااااره؛ جهنم و ضرر, مرغانه ارزششو دارههههه , بشکن عزیزم آب زرشک خوبه عسلم نخیرممممممماین فونت بنفش ضایع تو مگه میشه یادم بره یاد جیغای بنفش دخی همسایمون میفتم این ابتدائیه اینجوری بزرگ بشه چی میشه، دی: مهلومه کی حسوده خیلی هم بنفش قشنگه:دی به فونتای منم حسووووووووووووووووووووووووووووووتیت میشه ها لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ فدات لوتی چای گیلانو عشقه نفس بیا مجلسو رومانتیک:84eb3ampc0vsywihe0i کنیم چی حال میکنی بریزم برات کاپتان بلک خوبه 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ فدات لوتی چای گیلانو عشقه نفس بیا مجلسو رومانتیک:84eb3ampc0vsywihe0i کنیم چی حال میکنی بریزم برات واه واه خودشم كاسه تگري بغل كرده طفلك ميلاد ميگم الان ديگه وقتشه واست چايي نبات بيارم میگن با دست بپیچونی درشو باز میشه، دیییییییییییییی: فاصله؟ مهم اینه که دلامون چسبیده بهم چره؟ کرم داشتن خوبه که، دیییییی: خوب بلديد جفتتون پس تخصصي تو كار در نوشابه و ايناييد دلاتون چسبيده به هم !!ميگم عوارض جانبي نداريد هیچی منو دوست نداره وقتي يه روح روحيش خراب بشه چي ميشه؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ فاصلتون دقيقا با هم چند كيلومتره؟ونوس الان تو تاكسيم دارم ميام گاز با هم بريم بستني منصور بستي بزنيم تو رگ بااااشه گلم , 20 دقیقه دیگه میام سر کوچمون سمت برمودا آهان؛ خوبه ؛همون مسیر رو بگیرید مستقیم برید... لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ از ميلاد پرسيدم گف با در باز كن از امينم ميپرسم امييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييين در نوشابه چجوري وا ميكنن؟حالا اينا كمرههههههههههههههههه يا شا فنره :ws28: وااااااااااااااااااي ونوس بيا ببين اين چي ميگه ايشهههههههه:84eb3ampc0vsywihe0i ببين هي بت ميگم سربازي خوبه بگو چشم ديكته بهت ميگفتن املات خيلي خوب شده بود بيا يه ذره شل گرفتن دوباره ضعيف شدي عمرا چايي بذارم اين تو بميري ديگه ازون تو بميريا نيس گفته بودم یه ادبیات برای سربازی دارم میسازماین تازه یه کلمش بود تکمیل نشده اما قابل استفادس حالا فعلا چیزیت نشه حال مجلس گرفتن نداریم آب جوش نیومد هنوز باوشه... حاج خانوم خودتی... پ نه پ حاج خانم بودی دیگه مگه نبودی عمه خانم خوبه یا خاله خانم خودت انتخاب کن فاصلتون دقيقا با هم چند كيلومتره؟ونوس الان تو تاكسيم دارم ميام گاز با هم بريم بستني منصور بستي بزنيم تو رگ واي مي معده بتركست:84eb3ampc0vsywihe0i مهم دلامونه که به هم نزدیکه مثلا من اینجا آب هویج بستنی میگیرم میخورم تو دیدارم با امین حسابش میکنم و بر عکس لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ خاک وچوک ؛ خوبی امین ؟ سالمی؟؟؟:ws28::ws28: سمیرا زود اتاق تشریحو آماده کن اجکاااال ندااااره؛ جهنم و ضرر, مرغانه ارزششو دارههههه , بشکن عزیزم آب زرشک خوبه عسلم خیلی هم بنفش قشنگه:دی به فونتای منم حسووووووووووووووووووووووووووووووتیت میشه ها ها؟ نیدونی ماجرا رو؟ سمی بیا تعریف کن حسود خودتییییی تو از رو دست یه طفل 8-9 ساله کپی کردی، دی: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ وقتي يه روح روحيش خراب بشه چي ميشه؟ میشه من لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده