میلاد68 3471 ارسال شده در 19 تیر، 2012 عروسیه تولد عید شما مبارک مینا مخ کیو خوردی کدوم بنده خدایی رو فریب دادی 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 19 تیر، 2012 میناااااااااااا, مبااااااااااااااااااااااااااااااااارکهههههه:hapydancsmil: دست دست؛:hapydancsmil: سمیرااااااااااا بدو تاپیک عروسی رو بزن ؛ بدوووووووووووووووووو:hapydancsmil: باشه ميزنم بذار حالا عروس خانوم بياد حالا عروس چقد قشنگه ايشالا مباركش باد :hapydancsmil: كوچه تنگه بله؟عروس قشنگه بله گل به زلفاش بزنيد مرواريد بنده بله حالا گل درومد از ...:hapydancsmil: مینا مخ کیو خوردی کدوم بنده خدایی رو فریب دادی :ws28: خيليم دلشون بخواد مينامون مثل دسته گل ميمونه:1111: 3
!Hooman 10133 ارسال شده در 19 تیر، 2012 باشه ميزنم بذار حالا عروس خانوم بياد حالا عروس چقد قشنگه ايشالا مباركش باد :hapydancsmil: كوچه تنگه بله؟عروس قشنگه بله گل به زلفاش بزنيد مرواريد بنده بله حالا گل درومد از ...:hapydancsmil: سلاممم من فقط موقع عروسی میام آبجی این کمررررررررره یا فنررررررررره این حرفارو بیخیااااال حالا کی شیرنی میخوریممم 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 19 تیر، 2012 ونوس من يه همكلاسي دارم خيلي شبيه تو هست گاهي كلاساش با من يكيه ميبينمش ياد تو ميفتم البته زياد باهاش صميمي نيستم امروز تو آزمايشگاه كنارم بود نگاش كردم اونم داشت نگاه ميكرد بهش گفتم كه يه دوست دارم خيلي شبيه تو هست اسمش م...ه هست اينجوري شد گفتم چيه؟ گفت خوب اسم منم م..ه هست نكنه همزاديم؟!!! نكنه من بودم خودم خبر نداشتمنكنه اون همزاد منه نكنه من همزاد اونم خلاصه همينجوري خود درگيري پيدا كرد رفت پشت استريوسكوپ به هر حال خواستم بگم همزادتو پيدا كردم هم قيافش شبيهته هم اسمش 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 19 تیر، 2012 سلاممم من فقط موقع عروسی میام آبجی این کمررررررررره یا فنررررررررره این حرفارو بیخیااااال حالا کی شیرنی میخوریممم درود ديگه مينا هم عروس شد ديگه خانداداش بايد به فكر تهيه جهاز باشه شيريني رو از آقا داماد بايد بگيريم :hapydancsmil: 3
!Hooman 10133 ارسال شده در 19 تیر، 2012 درود ديگه مينا هم عروس شد ديگه خانداداش بايد به فكر تهيه جهاز باشه شيريني رو از آقا داماد بايد بگيريم :hapydancsmil: بیچاره خانداداش الان شیرنی از اقا داماد ینی دنبال نخود سیا بریم دیگه 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 19 تیر، 2012 بیچاره خانداداش الان شیرنی از اقا داماد ینی دنبال نخود سیا بریم دیگه :icon_razz: خو شيرينيرو يا باس از عروس بگيري با دوماد ديگه يا هم خواهر بزرگ عروس يا بردار بزرگ عروس يني يا از مينا يا از شوبرش يا از ونوسي يا از ميلاد من اينجا هيچكاره بيدم از اصفهاني جماعت شيريني گرفتن = سوء هاضمه .................................................................................................................................................................................................................................. بچه ها قضيه چيه؟!! بچه ها كسي قضيه عباس و اسمال و اصغر يادشه ؟ واااااااااااااي:ws28: 3
میلاد68 3471 ارسال شده در 19 تیر، 2012 خو شيرينيرو يا باس از عروس بگيري با دوماد ديگه يا هم خواهر بزرگ عروس يا بردار بزرگ عروس يني يا از مينا يا از شوبرش يا از ونوسي يا از ميلاد من اينجا هيچكاره بيدم از اصفهاني جماعت شيريني گرفتن = سوء هاضمه .................................................................................................................................................................................................................................. بچه ها قضيه چيه؟!! بچه ها كسي قضيه عباس و اسمال و اصغر يادشه ؟ واااااااااااااي:ws28: فکر کنم مینا مخ همون اصغرو گرفت به کار من یادمه میلاد ی چیزایی در مورد من میگفت فک کنم عباس بود 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 تیر، 2012 ونوس من يه همكلاسي دارم خيلي شبيه تو هست گاهي كلاساش با من يكيه ميبينمش ياد تو ميفتم البته زياد باهاش صميمي نيستم امروز تو آزمايشگاه كنارم بود نگاش كردم اونم داشت نگاه ميكرد بهش گفتم كه يه دوست دارم خيلي شبيه تو هست اسمش م...ه هست اينجوري شد گفتم چيه؟ گفت خوب اسم منم م..ه هست نكنه همزاديم؟!!! نكنه من بودم خودم خبر نداشتمنكنه اون همزاد منه نكنه من همزاد اونم خلاصه همينجوري خود درگيري پيدا كرد رفت پشت استريوسكوپ به هر حال خواستم بگم همزادتو پيدا كردم هم قيافش شبيهته هم اسمش شوخییییی نکن؛ هم اسم من؟ شبیه من ؟ متولد چنده؟ اما یه چیز جالبه ؛ تا حالا هر کی رو با این اسم دیدم هم از لحاظ رفتار هم حدودا قیافه به هم شباهت داشتیم؛ خداایی اسما تو ساختن شخصیت تاثیر میذارن
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 تیر، 2012 کیه؟چی خبرز؟ لالا دارمممممم چیهههه؟ تو کی هستیییی؟ یوزرت چه آشناستا
am in 25041 ارسال شده در 19 تیر، 2012 چیهههه؟ تو کی هستیییی؟ یوزرت چه آشناستا ها؟ من همون دخترم دیگه 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 تیر، 2012 ها؟من همون دخترم دیگه همون دختره که رشتش مدیریت صنعتی بود؟
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 19 تیر، 2012 فکر کنم مینا مخ همون اصغرو گرفت به کار:w330: :w155: اصغر كه مال ونوس بود يادت نمياد مينا هي ميومد ميخوند اسمال آقا سيبيل سيا اين اسماله ديگه شوخییییی نکن؛ هم اسم من؟ شبیه من ؟ متولد چنده؟ اما یه چیز جالبه ؛ تا حالا هر کی رو با این اسم دیدم هم از لحاظ رفتار هم حدودا قیافه به هم شباهت داشتیم؛ خداایی اسما تو ساختن شخصیت تاثیر میذارن اگه بگم وروديه ما هست بعد 68 تيه باورت ميشهالبته خودمم يادم رفته بود 68تيه الان يادم اومد !!انقدر شباهت کیه؟چی خبرز؟ لالا دارمممممم هيشكي نيس آروم باش چيز خاصي نيست لا لا بكن بچه پيش پيش پيشكههه 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 19 تیر، 2012 بچه ها قضيه چيه؟!! بچه ها كسي قضيه عباس و اسمال و اصغر يادشه ؟ واااااااااااااي:ws28: بااواتار من چیکار داری؟ 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 تیر، 2012 اصغر كه مال ونوس بود يادت نمياد مينا هي ميومد ميخوند اسمال آقا سيبيل سيا اين اسماله ديگه اگه بگم وروديه ما هست بعد 68 تيه باورت ميشهالبته خودمم يادم رفته بود 68تيه الان يادم اومد !!انقدر شباهت همیشه کوچیک بودم احساس میکردم باید یه خواهر دوقلو داشته باشم، رویام به حقیقت پیوست من باید ببینمششششآخه چرا اسمامون یکی شدهحتما برا اینکه همو بعدها پیدا کنیییییییم
ارسالهای توصیه شده