pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ بیخیال، ازین آدما زیاده اره اما کاش با دلیل میرفت خوبیم؛ میگذرونیم؛ من که دلم نتنگیده بود ----- عههههه چه آهنگی اینجا می پخشه ؛ روحش شاد فلش اهنگ رو ندارید با این حال و روزم از دیروز هر وقت میام تو این تاپیک این اهنگ رو گوش میدم گریه ام میگیره 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ اره اما کاش با دلیل میرفت فلش اهنگ رو ندارید با این حال و روزم از دیروز هر وقت میام تو این تاپیک این اهنگ رو گوش میدم گریه ام میگیره چرا دارم ولي اگه بدونم واقعا گريت ميگيره بهت آدرسشو نميدم منم ديروز گريم گرفت استاد پوررضا ترانه هاش خيلي دلنشينه يكيش همين آهنگ پس از بارانش ...امروز تشييعش بوده همه براش دست ميزدن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ چرا دارم ولي اگه بدونم واقعا گريت ميگيره بهت آدرسشو نميدم منم ديروز گريم گرفت استاد پوررضا ترانه هاش خيلي دلنشينه يكيش همين آهنگ پس از بارانش ...امروز تشييعش بوده همه براش دست ميزدن دلم خووو گرفته دیگههههههههههههههههههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ دلم خووو گرفته دیگههههههههههههههههههههههههههههههه :there: هل من ناصر ینصرنی؟! what? :ws3:please respect persian 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ ونوس نشد ازت نقل قول بگیرم من مگه دلم واس تو تنگ شده بود؟ دلم واس مرغات تنگ شده بود، دی: من دلم رشت میخواددددددددددد 3 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ what? :ws3:please respect persian نتانم بره...نتانم...به تمام زبانهای زنده و مرده ی دنیا از دیروز هیتو گوته درم هلپ!! هیشکی مه کمک نوکونه... ونووووووووووس...بیه مه کمک بکن...کوره ایسااای...؟؟!! 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ نتانم بره...نتانم...به تمام زبانهای زنده و مرده ی دنیا از دیروز هیتو گوته درم هلپ!!هیشکی مه کمک نوکونه... ونووووووووووس...بیه مه کمک بکن...کوره ایسااای...؟؟!! جاااااااااااااااااااان عزيزميييييييييييييييييييي من تي اون لحجه شرقه گيلاني را غش چي خَيي بلا ميسر بوگو من تَرَ كومك بوكونم گيريه ناواكودن دِ:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ جاااااااااااااااااااان عزيزميييييييييييييييييييي من تي اون لحجه شرقه گيلاني را غش چي خَيي بلا ميسر بوگو من تَرَ كومك بوكونم گيريه ناواكودن دِ:5c6ipag2mnshmsf5ju3 هیشکی اره بنّایی بلد نیه؟! فقط خنم بودونم رج اول و دوم ای دو ته دیوار آجری چطو بنه... (اتصال 22-22 و 35-22 به صورت ال) 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ نتانم بره...نتانم...به تمام زبانهای زنده و مرده ی دنیا از دیروز هیتو گوته درم هلپ!!هیشکی مه کمک نوکونه...ونووووووووووس...بیه مه کمک بکن...کوره ایسااای...؟؟!! گریه نکن زار زار میبرمت بازار، چیشده؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ هیشکی اره بنّایی بلد نیه؟! فقط خنم بودونم رج اول و دوم ای دو ته دیوار آجری چطو بنه... (اتصال 22-22 و 35-22 به صورت ال) هوم ؟ مي معماري خوب نيه ده تو مَرَ بوگو ميكروبيولوژي تي جوابم دهم بيجيريه 90 درجه بچرخان وصلَ كون اوييتايَ ايبچه بس ونوس بايه تي جوابَ بده گريه ناواكودن :there: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ یکی بیاد منو بوس کنه کمی از دپرسی در بیام لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ گریه نکن زار زار میبرمت بازار، چیشده؟ تحویل پروژه دنم هیشکی مه کمک نوکونه... تازه بدجور هم سرما بوخوردم... هوم ؟ مي معماري خوب نيه ده تو مَرَ بوگو ميكروبيولوژي تي جوابم دهم بيجيريه 90 درجه بچرخان وصلَ كون اوييتايَ ايبچه بس ونوس بايه تي جوابَ بده گريه ناواكودن :there: یهنی مو انقد نامفهوم سوال کونم؟! چره همه همین برداشته دنن؟! بابا ایشون 4 ته دیواره!! 2 ته دیواره 22 سانتی به صورت ال به هم برسن... یکته 22 سانتی و یکته 35 سانتی به صورت ال! اونه من خنیم آجر دچینیم... او گوشه نودونم چوطو به هم کلاف بنه... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ ونوس هست...جوابمو نمیده... ای باااابااااا, تا من از کتابم عکس بگیرم و بفرستم به سیستم و آپلود کنم ,این کله و راسته رو نشونت بدم یه مقدار زمان برد دیگه؛ لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ تحویل پروژه دنم هیشکی مه کمک نوکونه...تازه بدجور هم سرما بوخوردم...یهنی مو انقد نامفهوم سوال کونم؟! چره همه همین برداشته دنن؟!بابا ایشون 4 ته دیواره!! 2 ته دیواره 22 سانتی به صورت ال به هم برسن...یکته 22 سانتی و یکته 35 سانتی به صورت ال!اونه من خنیم آجر دچینیم...او گوشه نودونم چوطو به هم کلاف بنه... نیدونم بوخودا، تا حالا دیوار نچیدم، یونی آزاد لاهیجانی؟ میتونی بری مهرگان بگی واست انجامش بدنا 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ تحویل پروژه دنم هیشکی مه کمک نوکونه...تازه بدجور هم سرما بوخوردم... یهنی مو انقد نامفهوم سوال کونم؟! چره همه همین برداشته دنن؟! بابا ایشون 4 ته دیواره!! 2 ته دیواره 22 سانتی به صورت ال به هم برسن... یکته 22 سانتی و یکته 35 سانتی به صورت ال! اونه من خنیم آجر دچینیم... او گوشه نودونم چوطو به هم کلاف بنه... نه كُر تو خوب سوال بوكودي امان معماري ننيم ده هتو ايچي بوگوفتيم بِس ونوجي بايه خَيي اونه ره اس ام اس فادم بايه 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ ای باااابااااا, تا من از کتابم عکس بگیرم و بفرستم به سیستم و آپلود کنم ,این کله و راسته رو نشونت بدم یه مقدار زمان برد دیگه؛ مرسی عزیزم...لطف کردی.. من در این ایام بیماری دعات میکنم...خیر ببینی دخترم... 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ خدارو شكر به خير بوگوذشت اَ زاي خورا كوشتن دوبو 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ نیدونم بوخودا، تا حالا دیوار نچیدم، یونی آزاد لاهیجانی؟ میتونی بری مهرگان بگی واست انجامش بدنا آزاد چه ره...؟ گیلان یونی... نه كُر تو خوب سوال بوكودي امان معماري ننيم ده هتو ايچي بوگوفتيم بِس ونوجي بايه خَيي اونه ره اس ام اس فادم بايه نه خاخور جان...ایته مهندس معمار هم تی برداشته داشت! ونوجی قوربان....مره نجات بده... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده