pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ ایشالا هدفمند شی ایشاللللللللللللللللله حالا مرحله اول یا دوم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ دومش بهتره دومیش که فعلا مجلس جلوش وایستاده اولیش رو فعلا اجرا میکنم دومیش اجرا شد میرم تو فاز دوم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ برد پيروزمندانه داماش رو به همگي تاپيك گيلاني ها تبريك ميگوييم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ برد پيروزمندانه داماش رو به همگي تاپيك گيلاني ها تبريك ميگوييم :hapydancsmil: برو بابا حال نداریم :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ برو بابا حال نداریم :vahidrk: ميگم آخه بوي سوختگي مياد تو تاپيك:icon_razz: لنگ خيس به همراه پماد سوختگي نيازت ميشه حتما كيو زدي ؟:vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: با اون گل تقلبيتون 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ ميگم آخه بوي سوختگي مياد تو تاپيك:icon_razz: لنگ خيس به همراه پماد سوختگي نيازت ميشه حتماكيو زدي ؟:vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: با اون گل تقلبيتون تو رو زدم حرفیه ه ه ه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ تو رو زدم حرفیه ه ه ه مادر وضع حمل نكرده است چنين بشري را :icon_razz: اصلا كي تورو تو اين تاپيك راه داد لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ مادر وضع حمل نكرده است چنين بشري را :icon_razz:اصلا كي تورو تو اين تاپيك راه داد خودم اومدم م م م م با گردنی کلفت 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ خودم اومدم م م م م با گردنی کلفت :w589::w589::w589: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ :w589::w589::w589: برو مرغاتو جا کن الان گرگ میخورتشون :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ برو مرغاتو جا کن الان گرگ میخورتشون :gnugghender: اون من نبودم مرغ جا ميكردممرغا ماله ونوسيه يادت ميره حداقل يه نگا به برچسبا بنداز لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ اون من نبودم مرغ جا ميكردممرغا ماله ونوسيه يادت ميره حداقل يه نگا به برچسبا بنداز خوب اون که نیست تو جا کن 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ خوب اون که نیست تو جا کن چشم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ چشم چشمت بی بلااااااااااااااااااااااا میگم حالا فحش های تماشاگران رو که میشنیدی 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ چشمت بی بلااااااااااااااااااااااا میگم حالا فحش های تماشاگران رو که میشنیدی نه من اصلا فوتبال نگاه نميكنم اصولا فقط مال تيم ملي و داماش اونم فقط گل كه ميزنن حواسم جمع ميشه ولي اطرافيان راجع به فحش ها صحبت كردن كه يه عده آدم نفهم و بي ريشه و بي اصالت گويا به داور فحش داده بودند براشون دو ثانيه اي وقت گذاشتم و تاسف خوردم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ نه من اصلا فوتبال نگاه نميكنم اصولا فقط مال تيم ملي و داماش اونم فقط گل كه ميزنن حواسم جمع ميشه ولي اطرافيان راجع به فحش ها صحبت كردن كه يه عده آدم نفهم و بي ريشه و بي اصالت گويا به داور فحش داده بودند براشون دو ثانيه اي وقت گذاشتم و تاسف خوردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اين چه لينكيه آخه رفتم توش ولي پلي نكردم:icon_razz: يه عده نفهم به يه داور فلك زده فحش دادن به من و شما چه قديما يه جا فحش ميدادن نهايت تلاششون اين بود يه خانوم اونورا نباشه الان لينك ميدن خاونما برن ببينن عجيبه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده