Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ #222222] 843692]افرین مررررررررررسی 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ راستی چی شد چجوری شد اینجوری عاشقت شدم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ قرار نبود اینجوری شه، یهو بشی همه کسم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ شاید میگم تقصیر توست تا کم شه از جرم خودم به ملاقات امدم ببین که دلسپرده داری چجوری عمری از احساس عشق شدی فراری نگاهم کن دلم را عاشقانه هدیه کردم تو دریا باشا من جویبار عشقو در تو جاری من از پروانه بودن ها از دیوانه بودنها من از بازی یک شعله سوزنده که اتش زده بر دامن پروانه نمیترسم من از هیچ بودنها من از عشق نداشتنها من از بیکسی و خلوت انسانها میترسم راستی چی شد چجوری شد اینجوری عاشقت شدم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ منِ دلشکسته، با این قلب خسسسسته، دلم تنگته ... 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ منِ دلشکسته، با این قلب خسسسسته، دلم تنگته ... وای من عاشق این شعرشم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ وای من عاشق این شعرشم اوهوم، هرکسی درکش نمیکنه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ اوهوم، هرکسی درکش نمیکنه اولین بار داداشم واسم فرستاد بعد دیگه اهنگشو میده زنگ میزنه برو بزن گوش کن الهی خواهر قربون چشای درشتش بشه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ ???nemitoonam farsi betypam , faghat umadam bporsam in pesar iroooni inja chi mikhad به جون تو دعا میکنم مادربزرگمم گرفت بازم نرفت تازه فامیل شدیم کجا برم :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ عیدی چی میدی اقاجون فعلا که شهادته :vahidrk: حالا تا عید خدا بزرگه ه ه ه ه ه:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ فعلا که شهادته :vahidrk: حالا تا عید خدا بزرگه ه ه ه ه ه:gnugghender: من اقاجونم بهم زیاد میدادا الان تو هم زیاد پول بده 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ اولین بار داداشم واسم فرستاد بعد دیگه اهنگشو میده زنگ میزنه برو بزن گوش کنالهی خواهر قربون چشای درشتش بشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کلیپشو ندیدی؟ خیلی کلاسیکه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ من اقاجونم بهم زیاد میدادا الان تو هم زیاد پول بده :w58: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ کلیپشو ندیدی؟ خیلی کلاسیکه دیدم عالیه :w58: یعنی من موندم از دست شما زن شوهر 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ اااااااووووووو بچه ها چقد منحرفن اینجا :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ دیدم عالیه یعنی من موندم از دست شما زن شوهر ما هم خودمون موندیم بخدا 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ اااااااووووووو بچه ها چقد منحرفن اینجا :icon_pf (34): اینا ساوه رفتن اینجوری شدن اون از شکلک امید اینم شقی ما هم خودمون موندیم بخدا خوبه میدونی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ خوب بزار یارانه هامو بریزند پول زیاد هم میدم بهت 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ هی وای من ؛ اسم تالار رو بزاریم +18 :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده