pesare irani 41807 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 آخه تو به من چیکار داری؟؟:vahidrk: آخه تو تو تاپیک گیلانیا چی میخوای ؟:vahidrk: اون دنیا یه هم سلولی گیلانی اومده برام فقط شمالی می حرفه اومدم اینجا یاد بگیرم برم بشم مترجمش اون دنیا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اهاااااااااااااااااااا شله شله قرررر کمرررررر رو باش اون شاه فنر رو باش :hapydancsmil:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 فروردین، 2012 اون دنیا یه هم سلولی گیلانی اومده برام فقط شمالی می حرفه اومدم اینجا یاد بگیرم برم بشم مترجمش اون دنیا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اهاااااااااااااااااااا شله شله قرررر کمرررررر رو باش اون شاه فنر رو باش :hapydancsmil: ای خدااا، این پسره چی میگه
pesare irani 41807 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 ای خدااا، این پسره چی میگه قر تو کمرم فراوونه نمی دونم کجا بریزم!؟ همینجا، همینجا هی هیکلمو می جنبونه، نمی دونم کجا بریزم!؟ همینجا، همینجا اینجا
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 فروردین، 2012 قر تو کمرم فراوونه نمی دونم کجا بریزم!؟ همینجا، همینجا هی هیکلمو می جنبونه، نمی دونم کجا بریزم!؟ همینجا، همینجا اینجا استغفرا... لاالله اله اله ... عیبه زشته :icon_pf (34):
pesare irani 41807 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 استغفرا... لاالله اله اله ... عیبه زشته :icon_pf (34): عیب چیه حرکات موزنه دیگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بهرام رو دیدی دیشب دامن پاش کردم به این میگن جادوی رقص همینجا، همینجا هی هیکلمو می جنبونه، نمی دونم کجا بریزم!؟ همینجا، همینجا اینجا میون ِ سبزه ها، با ناز و با عور و ادا، دلم می خواد برقصم همینجا، همینجا اینجا میون ِ سبزه ها، با ناز و با عور و ادا، دلم می خواد برقصم همینجا، همینجا آه ه ه ه اون سنج زنه رو صداش بزن رنگ ِ نیناش ناناش بزن اون سنج زنه رو صداش بزن رنگ ِ نیناش ناناش بزن اینجا میون ِ سبزه ها، با ناز و با عور و ادا، دلم می خواد برقصم همینجا، همینجا اینجا میون ِ سبزه ها، با ناز و با عور و ادا، دلم می خواد برقصم همینجا، همینجا قر تو کمرم فراوونه نمی دونم کجا بریزم!؟ همینجا، همینجا هی هیکلمو می جنبونه، نمی دونم کجا بریزم!؟ همینجا، همینجا اینجا میون ِ سبزه ها، با ناز و با عور و ادا، دلم می خواد برقصم همینجا، همینجا اینجا میون ِ سبزه ها، با ناز و با عور و ادا، دلم می خواد برقصم همینجا، همینجا می روم تا یارمو، دلدارمو پیدا کنم خوش به حالت خوش به حالت می روم فکری به حال این دل رسوا کنم خوش به حالت خوش به حالت افسونش سازم، مجنونش سازم می روم تا یارمو دلداده و مجنون کنم می روم تا این دل بیمارمو درمون کنم خوش به حالت خوش به حالت خوش به حالت خوش به حالت خوش به حالت خوش به حالت 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 فروردین، 2012 چشم داداشامو دور دیدی؟!!!! یه بهرام مونده بود که اونم منحرفش کردی
amir15523 289 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 قر تو کمرم فراوونه نمی دونم کجا بریزم!؟ همینجا، همینجا هی هیکلمو می جنبونه، نمی دونم کجا بریزم!؟ همینجا، همینجا اینجا ای باباااااا، تو چرا اینقدر عاشق رقص و آهنگ و قر دادن هستی آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اشتباه نکنم، چیزی میزی زدی بالا، رفتی تو فضا................... 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 چشم داداشامو دور دیدی؟!!!! یه بهرام مونده بود که اونم منحرفش کردی اووووف کجاشو دیدی نبودی ببینی چه قوس کمری مینداخت تو میله :hapydancsmil: ای باباااااا، تو چرا اینقدر عاشق رقص و آهنگ و قر دادن هستی آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اشتباه نکنم، چیزی میزی زدی بالا، رفتی تو فضا................... خوب رقص دوست دالم دیجه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 میای از این ورا گذری دلو هر جا میخوای میبری یه روی خوش نشون نمیدی منو میکشی با این دلبری 2
VINA 31339 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 واقعا ؟ تو زبونت قفل شه ؟؟؟ شدید ندیدی اون رومو عجب آدم بیشعوریه، اصلا معلوم نیست آدم هست یا نه؟اگر جوابش هم میدادی فایده نداشت، چون اگر میخواست بفهمه اصلا اون حرف ها رو نمیزد..... 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 امید امضات خلاف قوانیه بیشتر از ده خطه من خودم دست خط از ادمین دارم به من حق داده 50 خط امضا داشته باشم 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 من نبودم که :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: وای این چه شکلیه مردم از خنده
pesare irani 41807 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 کی بود پس؟ چشم چرونی تو روز روشن :vahidrk: ای منحرف 1
Artaria 13629 ارسال شده در 20 فروردین، 2012 چشم چرونی تو روز روشن :vahidrk: ای منحرف مث توام میگه ، منحرف :vahidrk: 1
ارسالهای توصیه شده