* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 فروردین، 2012 ....مگه میشه کسی نبوده باشه اونجااااااوووووووووی هستیم حالا اووووهووووم خیلی شانس اورد مشتو نطدم تو دهنشخیلی شانس اورد که خودمو کنترل کردم مریدیکه بیشعور هی میره میاد میگه رشتی ها زناشون فلانن بسارن اخه بگو کی تو رو محل میکنه که چرت میگی مردکه لزت متنفرم:vahidrk:از همه تهرانیا بدم میاد که خودشون نژاد برتر میدونن:vahidrk: وااااااااااااااااا!!! عجب .... از بچه های یونیتونه؟؟؟ باید میزدیش :vahidrk:
VINA 31339 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 اووووهووووم وااااااااااااااااا!!! عجب .... از بچه های یونیتونه؟؟؟ باید میزدیش :vahidrk: اره از بچه های یونیه من ناراحت بشم زبونم قفل میشه نمیتونم ج بدم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 19 فروردین، 2012 اره از بچه های یونیهمن ناراحت بشم زبونم قفل میشه نمیتونم ج بدم واقعا ؟ تو زبونت قفل شه ؟؟؟
amir15523 289 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 خیلی شانس اورد مشتو نطدم تو دهنشخیلی شانس اورد که خودمو کنترل کردم مریدیکه بیشعور هی میره میاد میگه رشتی ها زناشون فلانن بسارن اخه بگو کی تو رو محل میکنه که چرت میگی مردکه لزت متنفرم:vahidrk:از همه تهرانیا بدم میاد که خودشون نژاد برتر میدونن:vahidrk: عجب آدم بیشعوریه، اصلا معلوم نیست آدم هست یا نه؟ اگر جوابش هم میدادی فایده نداشت، چون اگر میخواست بفهمه اصلا اون حرف ها رو نمیزد..... 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 درس خوندن شاید فردا بیاید... خب یعنی چی؟:gnugghender: یعنی اموات ازاد اندددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد ای منحرف :vahidrk: خب چه فرقی به حال من و تو میکنه، اون واس متاهلا خوبه باشه بابا ، خودتو ناراحت نکن واس قلبت ضرر داره ای منحرف:vahidrk: 1
Artaria 13629 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 یعنی اموات ازاد اندددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد ای منحرف :vahidrk: ای منحرف:vahidrk: منظورم اونی نبود که فک کردی منحرف ونوس باید برقصه:hapydancsmil: از بقیه نترسه عه بچه پررو اومده اینجا به خواهرمون میگه برقص 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 منظورم اونی نبود که فک کردی منحرف :vahidrk: عه بچه پررو اومده اینجا به خواهرمون میگه برقص :vahidrk: خوب تو هم پاشو با خواهرت برقص ثوابش به تو هم برسه تو رقص میله کن بهت میاد 1
Artaria 13629 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 خوب تو هم پاشو با خواهرت برقص ثوابش به تو هم برسه تو رقص میله کن بهت میاد اونو که تو کجش کردی که 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 اونو که تو کجش کردی که اون میله گرد بود نه میله استیل بعدش اونو خوردم کج نکردم:vahidrk: 2
Artaria 13629 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 اون میله گرد بود نه میله استیل بعدش اونو خوردم کج نکردم:vahidrk: نوش جان 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 نوش جان حالا که خنده و شادی و استراحتت رو کردی پاشو برو برقص شب جمعه ای صفا کنیم 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 بیا :dancegirl2: حالا تو اها اها شله دامنتو چه دامن گل منگلی ای پوشیدی من فقط بلد ام گربه برقصونم 2
Artaria 13629 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 اها اها شله دامنتو چه دامن گل منگلی ای پوشیدی من فقط بلد ام گربه برقصونم حیف که اینجا نمیشه گفت ، وگر نه یه چیزی میگفتم بترکی از خنده 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 19 فروردین، 2012 حیف که اینجا نمیشه گفت ، وگر نه یه چیزی میگفتم بترکی از خنده خوب تو پروفایلم بگو بیا این گربه رو اوردم برقصونی 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 20 فروردین، 2012 ونوس باید برقصه:hapydancsmil: از بقیه نترسه آخه تو به من چیکار داری؟؟:vahidrk: آخه تو تو تاپیک گیلانیا چی میخوای ؟:vahidrk:
ارسالهای توصیه شده