* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ چرا گریه میکنییییییییی؟ طوطیم رفت, در تراس باز بود رفت لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ طوطیم رفت, در تراس باز بود رفت خب تاحالا مال تو بود و خوشحالت میکرد، حالا بذار یکم واسه خودش آزاد باشه و خوشحال لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ خب تاحالا مال تو بود و خوشحالت میکرد، حالا بذار یکم واسه خودش آزاد باشه و خوشحال بابا اون تو خونه ما هم همش آزاد بود ؛ در خونه همش باز بود نمیرفت, امروز اشنباهی رفته؛ من که میدونم الان میخواد برگرده نمیتونه, اگه گربه بخوردش چی اون خیلی آرومه؛ دونه از کجا پیدا کنه لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ بابا اون تو خونه ما هم همش آزاد بود ؛ در خونه همش باز بود نمیرفت, امروز اشنباهی رفته؛ من که میدونم الان میخواد برگرده نمیتونه, اگه گربه بخوردش چی اون خیلی آرومه؛ دونه از کجا پیدا کنه خب اگه آزاد بود که نمیرفت بیرون ، حالا نگران نباش ، دیگه بزرگ شده میتونه گلیمشو از آب بکشه بیرون لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ خب اگه آزاد بود که نمیرفت بیرون ، حالا نگران نباش ، دیگه بزرگ شده میتونه گلیمشو از آب بکشه بیرون امیداوارم یه خونواده خوب و مهربون پیداش کنن و اذیتش نکنن لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ امیداوارم یه خونواده خوب و مهربون پیداش کنن و اذیتش نکنن منم همینطور :ws2: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ منم همینطور :ws2: آواتار نو مبارک لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ آواتار نو مبارک مرسیییییی، خوگشله؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ مرسیییییی، خوگشله؟ قبلی قشنگتر بود لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ قبلی قشنگتر بود آره، برت تنوعه دیگه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ آره، برت تنوعه دیگه اوهوم، خوفه ؛ جا بچه ها خالیه سمیرا و میلاد و امین و... لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ اوهوم، خوفه ؛ جا بچه ها خالیه سمیرا و میلاد و امین و... آره، نمیان چرا؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ آره، نمیان چرا؟ میلاد گفت میخواد بیاد گیلان؛ و به نت دسترسی نداره؛ سمیرا و سپیده امتحان دارن، امین هم که دیگه کم تو این انجمن میاد( فک کنم دیگه نیاد) لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ میلاد گفت میخواد بیاد گیلان؛ و به نت دسترسی نداره؛ سمیرا و سپیده امتحان دارن، امین هم که دیگه کم تو این انجمن میاد( فک کنم دیگه نیاد) چه حالی دارن ترم تابستونه بر میدارن لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ چه حالی دارن ترم تابستونه بر میدارن تو تموم کردی دیگه؟ ارشد چیکا کردی؟ من ترم تابستونی برنداشتم؛ تابستون خیلی سخته لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ تو تموم کردی دیگه؟ ارشد چیکا کردی؟ من ترم تابستونی برنداشتم؛ تابستون خیلی سخته آره تموم شد، فقط یه روز باید برم یه پروژه رو تحویل بدمو امضاهای فارغ التحصیلیمو بگیرم ارشدم که رتبم بد نبود، همین روزا هم نتیجه نهاییش میاد :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ با سلام خدمت همه بچه های با عشق شمال آقا شما می دونید رشته خشکار رو توی تهران این روز های ماه رمضان از کجا می شه تهیه کرد دمت همتون گرم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده